Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BrainA View Post
    Και για να λέμε τα σύκα-σύκα, πόσοι κάνουν γραπτές προγνώσεις εδώ μέσα? 5 άτομα? 6 άτομα? Αυτό είναι
    Και ΜΟΝΟ σε αυτούς φίλε βγάζω το καπέλο: γιατι κάνουν ΠΡΟΓΝΩΣΗ και εκτίθενται στην κριτικη και όχι τσατ λέγοντας σε 2 μέρες και 100 πόστς το πράγμα και το αντίθετό του ώστε να είναι "μέσα" ό,τι κι αν γίνει.
    Ακριβώς. Νάτος ο αυλωνας, που πήγε ο αυλωνας, άντε ριτζαρει, που ειναι η μύτη του, λιγο ποιο δεξιά, λιγο ποιο αριστερά, ο γάλλος δείχνει υετο. Παλιόπουστας ο τζίφος, έρχεστε το τέρας, νιαου το γατακι. Μάγκες η Καλογερική ειναι βαριά.
    2002!

Comment

• Τόσες μέρες δεν έχετε καταλάβει ότι λέγαμε δυτικά και ανατολικά και άλλες τέτοιες ιστορίες απλώς για να μην έχουμε ηλιοφάνεια, απλά για κάποιες πιο χειμερινές μέρες? Αναρωτιέμαι ώρες ώρες για ποιον λόγο γράφω αυτά που γράφω εγώ και άλλοι!!!
      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Η απαντηση μου για.γυαλια.ηλιου.επειδη.ηλιος.θα εβγανε και θα βγει.και τις.2'ημερες ειν.την.πεμπτη σε απαντηση του παρακατω ποστ,και.μας λερι.ο γαλλοφρων οτι μιλησα για.φλωρινα///TRILOFIANOS said:
        12-12-17 07:51
        Εγω ειμαι αισιοδοξος για χιονια μεχρι χαμηλα β.Ελλαδα,μεσα και η Θεσσαλονικη φυσικα.Αυτο που θελω να δω κυριως στον τζιφο ειναι αντι να πετσοκοβει τον υετο οσο πλησιαζουν οι ωρες,να τον αυξανει.Ενταξει και να μας τα χαλασει σ ενα τρεξιμο δεν εγινε και τιποτα.Κλειδωνουμε Παρασκευη οριστικα και αμετακλητα
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
          Παντως η θεσσαλονικη εχει απο τ καλυτερες ζωντανες καμερες..αντι.να.βαλλουν.μια.τετοια.χορτιατη...
          Που να βρεθει καλο ιντερνετ στο Χορτιατη για τετοια καμερα.....

Comment

• Δεν σου δίνω άδικο. Αν και ξέρεις ποιο νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο θέμα με τους "ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ" αυτού του κόσμου: οτι δεν χαϊδεύουν αυτιά. Από εδώ μέσα και από όσο θυμάμαι εγώ (και η μνήμη η άτιμη ειναι υποκειμενική) πρέπει να είναι από τους τελευταίους σοβαρούς προγνώστες που έμεινε και συνεχίζει να γράφει. ’λλοι ιδιώτευσαν, αλλοι κάνανε τα δικά τους sites άλλοι γράφουν σε άλλα fora kok

Originally posted by ktas View Post
            Το πρόβλημα με τον Γιάννη δεν είναι ότι δεν κάνει καλές προγνώσεις, αλλά ότι ψάχνει πάντα αφορμή να την πει σε όλους. Δεν έχω δει π.χ. τον Kabman να φέρεται τόσο παιδιάστικα.
            ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
            DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by ktas View Post
              Το πρόβλημα με τον Γιάννη δεν είναι ότι δεν κάνει καλές προγνώσεις, αλλά ότι ψάχνει πάντα αφορμή να την πει σε όλους. Δεν έχω δει π.χ. τον Kabman να φέρεται τόσο παιδιάστικα.
              +1 φιλε μου!! Ειναι ο καλυτερος προγνωστης εδω μεσα (και οχι μονο εδω) , αλλα δυστυχως ειναι εριστικος και αδικει πρωτιστως τον ιδιο του τον εαυτο

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                Φοβερή δικαιολογία!!

το είπαμε μία το είπαμε 2 το είπαμε 100!!
                Δεν περιμέναμε ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ++++...ΠΟΤΕ καμία αξιόλογη κακοκαιρία παρά για την θράκη μετά, αλλά από ότι φαίνεται δεν διαβάζεις τα γραφόμενα μας εδώ μέσα Πάνο προσεχτικά, λυπάμαι!
                Χαχαχαχαχα ναι ποτε δεν περιμενατε εωβαλα ενα απο τα ποστ του ποτε!!
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                  Φοβερή δικαιολογία!!

το είπαμε μία το είπαμε 2 το είπαμε 100!!
                  Δεν περιμέναμε ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ++++...ΠΟΤΕ καμία αξιόλογη κακοκαιρία παρά για την θράκη μετά, αλλά από ότι φαίνεται δεν διαβάζεις τα γραφόμενα μας εδώ μέσα Πάνο προσεχτικά, λυπάμαι!
                  Μιχάλη δεν μίλησα για αξιόλογη καλοκαίρια. Φαίνεται οτι εσυ δεν διαβάζεις προσεκτικά. Δεν θελω μ μπω στην διαδικασία copy paste διοτι δεν ειναι πρέπον. Εξάλλου το ιδιο έχω κανει και εγω. Αλλο όμως πρόγνωση αλλο προσδοκία. ΥΓ αυτο που εχει η Θεσσαλονίκη τωρα δεν ειναι καν κακοκαιρία.
                  2002!

Comment

• συγχαρητηρια στον γιαννη τον χειμωνα που μονος του εδω ,,αναμεσα σε 150 σελιδες δεν θα κανει τιποτα ,, εκεινος εγραφε για χιονια σε δυτικη και ανατολικη μακεδονια θρακη ( σελ. 317 ,14 του μηνα ) μπραβο φιλε συνεχισε ετσι !!
                    ο δε ΓΙΑΝΝΗΣ εβλεπε .........τιποτα,,,!!
                    Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!

Comment

• Δεν εχετε δει ποτε τον καβμαν γιατι θεωρει οτι ειστε τρολλ και γραφει σπανια..ρωτηστε τον αν ειβαι αληθεια αυτο που λεω.Απορει μαλιστα που καθομαινακομη εδω και γραφω..αλλα οπως τ ειπα δεν εγκαταλειπω

Comment

• γιαννη οπως μου τα ειπες.. Παρνασσο μπορει απο 1μμ εως 15μμ υετο ..7.2 μμ εως τωρα σε 2 ωρες.. στα 15μμ καιγεσε!!!
                        τα λεφτα μου πισω!χαχα
                        απροβλεπτος ο Παρνασσος.
                        εκτος και αν ελεγες τα μμ σε μορφη χιονιου δηλαδη απο 3 εκ εως 30-35 εκ
                        αν και χωρις χιονοκουρτινα δεν με βλεπω να περναω τα 15. αφου θα το γυρισει συντομα..
                        Last edited by icedsun; 18/12/2017, 04:01 PM.
                        ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
                        ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
                        :weather_17:

Comment

• Οι δείκτες δε βγήκαν ακόμη?
                          Caer esta permitido levantarse es obligatorio

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                            Αγορι.μου εσυ ταλεντο που κοιτας και.γαλλικο...αυτα που λες ταειπα σε απαντηση σε.οσα γραφαρε για θεσσαλονικη ,ουδεποτε μιλησα για.δυτικη μακεδονια.η αλλου.Εσεις.γραφατε.την πεμπτη οτι.ακομη παοζατε μπαλιτσα κα.εγω σας απαντησα να.παρετε γυαλακια!!,ουδεις μιλουσε για φλωρινα.κτλ με θεσσαλονικιους.μιλουσα εσενα.το.βαγγελη και κανα δυο ακομη!!!,τα.πηρες τα γυαλακια σου?,εγραφες οτο.θα εχετε ψοφο και σ απαντησα οτι φανταζεδε κρυο με _3 η _4'ενω με ηλιο.ποσο θες να.παει???ποσο εχεις???αντε γεια!!!
                            τα γραπτα μενουν...οποιος ειναι απο θεσσαλονικη κ φοραει γυαλια γτ σε ακουσε θα τον περασουν για τρελο!!! το γαλλικο ΞΕΣΚΙΣΕ οι χαρτες λενε την αληθεια αλλα δεν σε ειδα να σχολιαζεις οταν τους ανεβασαν!!!!δεν πειραζει καλη επιτυχια στην επομενη προγνωση!! ολοι κανουμε λαθη
                            tzelilis

Comment

• Κάπου διάβασα ότι προς των Φώτων προβλέπεται πανευρωπαικός αντικυκλώνας. Μπορεί κάποιο παιδί να με διαφωτίσει για το τι περίπου καιρό θα έχει στην Κουρσεβέλ (γαλλικές ’λπεις) 4-5-6-7/1? Τουλάχιστον θα δω χιόνι ή μόνο πέτρες;

Comment

• Επισης δεν κανω ποτε προγνωση για ορεινη δυτικη μακεδονια που χιονιζει με 0 στα 850 κ που μπορει με μισο συννεφο να χιονησει .Εγω οαντα μιλαω αθηνα.θεσσαλονικη και πιο σπανια ορεινη κρηυη

Comment

Working...
                                X