Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
    Για την πεμπτη που μαε περασε να χιονιζε θεσααλονικη?,οχι βεβαια δενυπηρχε τετοια περιπτωση..ουτε εχει χασει καμμια ευκαιρια εως τωρα.Γθα να πεις οτι εχαδε ευκαιρια πρεπει να υπαρξει μακεδονικος χιονιας..ακομη δεν τ εχει στρωσει ιυτε φλωρινα οποτε τι λεμε?,σημερα δ ξερω αν εστρωσε
    Μαλλον δεν εχεις καλη ενημερωση.
    https://www.facebook.com/groups/meta...9717071350414/

Comment

• Πετσα βεβαια αλλα το εστρωσε

Comment

• Mα προφανώς. Στο επιβεβαιώνει ο εις εκ των τσατιστών αυτό
        Originally posted by geopithis View Post
        Για την Πέμπτη που μας πέρασε λέω, δε λέω για αυτήν που έρχεται κ εννοώ αν είχε κλειδώσει 100%, γιατί εγώ με τις όσες γνώσεις μου δε θεωρώ ότι ήταν ακατόρθωτο (με τους τότε χάρτες) να υπάρξει έστω μια απλή χιονόπτωση σήμερα το βράδυ στην πόλη. Και όση γνώση και μόρφωση και αν έχει κάποιος, και μπράβο σου που έχεις ψαχτεί τόσο πολύ, άμα δεν εμπνέει κ λίγο τον άλλον, αναγνώστη, θεατή οτιδήποτε ψιλοπάει άχρηστη. Αυτή είναι η άποψή μου. Δε μπαίνω σε ένα φορουμ μόνο για να ενημερωθώ και να μάθω αλλά και για να ψυχαγωγηθώ και όχι για να γίνουν τα νεύρα μου τσατάλια. Προτιμώ, γενικά σαν άνθρωπος, να ακούσω,διαβάσω 100 φορές έναν απλά καλό σε κάτι ο οποίος θα μου είναι συμπαθής και θα με εμπνέει παρά κάποιον ακόμα και σχεδόν άριστο πάνω στις γνώσεις χωρίς όμως το υπόλοιπο πακέτο που ανέφερα.

Κ μια απάντηση για το τσατ. Τσατ σε ένα τέτοιο φόρουμ δεν είναι μόνο οι κατσίκες, οι αρκούδες κ ότι άλλο, αλλά πρωτίστως το να πάει 100 χλμ. δυτικότερα ο αυλώνας κτλ. ’ποψη μου.
        ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
        DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Εννοώ ότι οι χάρτες της Πέμπτης που μας πέρασε, οι οποίοι δεν έδιναν υετό για σήμερα, δε θεωρώ ότι ήταν κ τόσο ακατόρθωτο 96 ώρες μακριά να πάνε λίγο πιο ευνοικά την διάταξη και να υπάρξει έστω μια μικρή χιονόπτωση σήμερα το βράδυ. Δε μιλάω για πέτσες, χαμένες ευκαιρίες, χιονιάδες κτλ. ξαναλέω.Οπότε δε θεωρώ κ τόσο τραγικό να σχολιάζονται οι όποιες πιθανότητες υπάρχουν μπας κ γινόταν αυτό, αφήνοντας έξω οποιοεσδήποτε υπερβολές κτλ. Αυτά, ας μην κουράζω άλλο.

Comment

• Originally posted by giannis.mar View Post
            Μαλλον δεν εχεις καλη ενημερωση.
            https://www.facebook.com/groups/meta...9717071350414/
            Δεν εχω καμμια ενημερωση ..δεν μιλαει κανειςσταγκρουπ για την δ μακεδοβια..ελαχιστα μεληειναι απο εκει..εδωεχουνε 2,3
            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• εγω ειμαι 142 χρονων εχω μνημη ελεφαντα κ θυμαμαι την σιγουρια για λιακαδουρα δευτετα τριτη...κ οτι μου συνεστησες να παρω γυαλια ηλιου
              tzelilis

Comment

• Originally posted by geopithis View Post
                Εννοώ ότι οι χάρτες της Πέμπτης που μας πέρασε, οι οποίοι δεν έδιναν υετό για σήμερα, δε θεωρώ ότι ήταν κ τόσο ακατόρθωτο 96 ώρες μακριά να πάνε λίγο πιο ευνοικά την διάταξη και να υπάρξει έστω μια μικρή χιονόπτωση σήμερα το βράδυ. Δε μιλάω για πέτσες, χαμένες ευκαιρίες, χιονιάδες κτλ. ξαναλέω.Οπότε δε θεωρώ κ τόσο τραγικό να σχολιάζονται οι όποιες πιθανότητες υπάρχουν μπας κ γινόταν αυτό, αφήνοντας έξω οποιοεσδήποτε υπερβολές κτλ. Αυτά, ας μην κουράζω άλλο.
                Υπηρχαν για κατι τετοιο και ακομηυπαρχουν.Για πολυκρυο την ημερα ομως οχι.
                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

178,78κιλα.46. Αν σ χρειαζονται και διαστασεις απλα να σ πω οτι αθλουμε συστηματικα απο 5ετων, 12%λιπος χαχα... ειπε κανεις οτι αν ειχε υετο δεν θα επεφτε χιονι αποψε την νυχτα και μετα?,εχω γραψει οτι θα επεφτε με θετικη θερμοκρασια και οτι ακομη και με -5 δεν μπορει να κανει κανα φοβερο κρυο την ημερα με αυτες τις συνθηκες
                  ωραια ευχαριστω ...τι αθλημα εκανες; εγω ημουν επαγγελματιας αθλητης! λες να μαστε συναδελφοι;
                  tzelilis

Comment

• Originally posted by tzelilis View Post
                    εγω ειμαι 142 χρονων εχω μνημη ελεφαντα κ θυμαμαι την σιγουρια για λιακαδουρα δευτετα τριτη...κ οτι μου συνεστησες να παρω γυαλια ηλιου
                    Απο αυτα που γραφεις φαινετε ποσο σοβαρα πρεπει να παιρνει κανεις οσα λες για τον καιρο..κ σημερα το πρωι γυαλια ηλιου κ φραπε στην παραλια επινσν δυο μελη μαςτα οποια ρωτουσαν πουειναι το κρυο

Comment

• Ρε σεις μπας και παίζατε τιποτα στην ίδια ομάδα και βρεθείτε και κολλητάρια στο τέλος?
                      Originally posted by tzelilis View Post
                      ωραια ευχαριστω ...τι αθλημα εκανες; εγω ημουν επαγγελματιας αθλητης! λες να μαστε συναδελφοι;
                      ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                      DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

Απο αυτα που γραφεις φαινετε ποσο σοβαρα πρεπει να παιρνει κανεις οσα λες για τον καιρο..κ σημερα το πρωι γυαλια ηλιου κ φραπε στην παραλια επινσν δυο μελη μαςτα οποια ρωτουσαν πουειναι το κρυο
                        κ συ γιαννη τους διαφωτισες!!! νομιζω αυτα τα 2 μελη τα ειδα στην παραλια κ γω γτ τους ειχαν περασει για τυφλους ο κοσμος με τα γυαλια ηλιου
                        tzelilis

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
                          Ρε σεις μπας και παίζατε τιποτα στην ίδια ομάδα και βρεθείτε και κολλητάρια στο τέλος?
                          βρε λες!!!😀😀😀😀😀😀
                          tzelilis

Comment

• Ρε παίδες έλεος φτάνει πια. Μπαίνουμε να δούμε σχολιασμό και σχολιασμό χαρτών δεν βλέπουμε.

Comment

• αΝ.Μακεδονία και θράκη θα παίξουν μπαλίτσα αύριο.... 23 Δ .μακεδονία και 24 λαιτ προσήνεμος ......... Σπαρτιάτης....!!
                              ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Η ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ Η ΗΔΟΝΗ, ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΔΟΞΑ ,ΤΩΝ ΔΕ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Η ΑΡΕΤΗ!!!

Comment

• Originally posted by pzour_14 View Post
                                Ρε παίδες έλεος φτάνει πια. Μπαίνουμε να δούμε σχολιασμό και σχολιασμό χαρτών δεν βλέπουμε.
                                Ειναι που χαλασε ο αυλωνας για τα Χριστουγεννα. Αμα παει δυτικοτερα στο 12αρι ολοι θα μαστε παλι μελι γαλα.

Comment

Working...
                                X