Originally posted by [weathermaniac]
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
πως εχει δικιο ο Γιαννης ?ηλιο ελεγε συνεφια εχουμε με κατι ψιχαλες.το να λεει θα εχει ηλιο ειναι υπερβολη?το να πει μην περιμενετε χιονια ενω ας πουμε θα εριχνε 1-2 χιλιοστα ,αντε εκεινο το λες υπερβολη γιατι μπορει να εννοει καλα χιονια και οχι πετσες.Originally posted by panos erythrea View PostΔίκιο εχει ο Γιάννης. Το ξέρουμε χάρη και το ξέρουν και τα παιδιά απάνω. Τωρα αν κόψει και τις υπερβολικές εκφράσεις ακομα καλύτερα.
αλλα θα εχει ηλιο ...δεν μπορεις να το εκλαβεις σαν υπερβολη.
Comment
-
σωστος ο φιλος.αλλα καπου καπου τσιμπαμε αχχαχααχOriginally posted by ktas View PostΒρε βόρειοι, μην ασχολείστε με τον Γιάννη, αφού βλέπετε,δεν γουστάρει μία να έχει έστω συννεφιά στα μέρη σας. ’λλωστε βλέπετε και στα ποστ του πόσο για την πάρτη είναι. Όλο με το ΕΓΩ έχω δει, σε ΕΜΕΝΑ έχει κάνει και γενικά όλα σε πρώτο πρόσωπο. Αφήστε τον και πάτε παρακάτω. Α και φυσικά χαρείτε τη σημερινή λιακάδα, χαχαχαχα!!!
Comment
-
εγω ομως ασχολούμαι. γιατί αν κάποιος εκτίθεται δημόσια κάνοντας πρόγνωση και όχι τσατ τότε πρέπει να κρίνεται με βάση την πρόγνωσή του έτσι δεν ειναι?
Originally posted by tzelilis View Postεγω δεν ασχολουμε με το φμπου κ που γραφει ο γιαννης.εγω αναφερομαι εδω που μας ειχε πει 100 φορες οτι θα χει λιακαδα δευτερα τριτη..βεβαια τουμπαρε το γσφ κ πλεον εβγαλε υετο κ πηρε πισω τις λιακαδες.επισης για να δεις ποσο σαπιο μοντελο ειναι το γσφ στα ανσαμπλ του δινει 100% χιονοπτωση για σμρ θεσσαλονικη.ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
αληθεια σοβαρολογεις.....; χιονιζει δυτικη μακεδονια στα 200 μετρα στα συνορα ψιλοβρεχει θεσσαλονικη κ αυτο ειναι λιακαδα;; ημαρτον θεε μου!!!Originally posted by panos erythrea View PostΜιχάλη μου αυτο που δείχνει ειναι κοντύτερα στην λιακάδα παρά στην κακοκαιρία με υετο. Εκτός αν εσυ το βαφτιζεις έτσι. Φαντάζομαι οτι ειναιοα τυπική εικόνα χειμωνιάτικου καιρού. Το μα περιμένεις όμως κακοκαιρία τις προηγούμενες μερες και να περνεις αυτο, λιακάδα ειναι.tzelilis
Comment
-
εγω ομως ασχολούμαι. γιατί αν κάποιος εκτίθεται δημόσια κάνοντας πρόγνωση και όχι τσατ τότε πρέπει να κρίνεται με βάση την πρόγνωσή του έτσι δεν ειναι? και το λέω γιατί πολλούς ερασιτέχνες με τις γνώσεις του ΓΙΑΝΝΗ δεν εχουμε. Μακάρι να έχουμε και να είσαι βέβαιος ότι μόλις μπαίνουν και γράφουν εδώ μέσα εν αναμονή κακοκαιρίας θα παίρνουν τόσα κλικ όσα κι ο ΓΙΑΝΝΗΣ.....(κι οταν λεω "κλικ" εννοώ να περιμένει τόσος κόσμος να διαβάσει την εκτίμησή τους για τον καιρο)
Originally posted by tzelilis View Postεγω δεν ασχολουμε με το φμπου κ που γραφει ο γιαννης.εγω αναφερομαι εδω που μας ειχε πει 100 φορες οτι θα χει λιακαδα δευτερα τριτη..βεβαια τουμπαρε το γσφ κ πλεον εβγαλε υετο κ πηρε πισω τις λιακαδες.επισης για να δεις ποσο σαπιο μοντελο ειναι το γσφ στα ανσαμπλ του δινει 100% χιονοπτωση για σμρ θεσσαλονικη.ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
το να πει εκατο φορες οτι θα χουμε ηλιο οτι το γσφ επεσε μεσα ενω ανεβηκαν οι χαρτες κ εδειξαν την αληθεια...αυτο τον προγνωστη ποσο σοβαρα να τον παρω;Originally posted by BrainA View Postεγω ομως ασχολούμαι. γιατί αν κάποιος εκτίθεται δημόσια κάνοντας πρόγνωση και όχι τσατ τότε πρέπει να κρίνεται με βάση την πρόγνωσή του έτσι δεν ειναι?tzelilis
Comment
-
Μα τι λες ρε χάρη. Εδω έξι μερες τωρα τα παιδιά μίλαγαν για φαινόμενα εώς κσι χιόνι. Και μου λες οτι ο Γιάννης έπεσε έξω επειδή συννεφιά σε και ρίχνει δυο σταγόνες. Γι αυτο μίλαγαν τόσες μερες τα παιδιά απο πάνω;;;;Originally posted by SUMMERSNOW View Postπως εχει δικιο ο Γιαννης ?ηλιο ελεγε συνεφια εχουμε με κατι ψιχαλες.το να λεει θα εχει ηλιο ειναι υπερβολη?το να πει μην περιμενετε χιονια ενω ας πουμε θα εριχνε 1-2 χιλιοστα ,αντε εκεινο το λες υπερβολη γιατι μπορει να εννοει καλα χιονια και οχι πετσες.
αλλα θα εχει ηλιο ...δεν μπορεις να το εκλαβεις σαν υπερβολη.2002!
Comment
-
Αυτον τον προγνώστη πρέπει να τον πάρεις όσο σοβαρά θα έπαιρνες κι έναν επαγγελματία ακόμα κι αν έπεφτε έξω και να τον κρίνεις όπως π.χ. την Σούζη ή τον Σάκη: βάσει πρόγνωσης γραπτής και όχι βάσει τσατ.
Originally posted by tzelilis View Postτο να πει εκατο φορες οτι θα χουμε ηλιο οτι το γσφ επεσε μεσα ενω ανεβηκαν οι χαρτες κ εδειξαν την αληθεια...αυτο τον προγνωστη ποσο σοβαρα να τον παρω;ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
Comment
-
Και για να λέμε τα σύκα-σύκα, πόσοι κάνουν γραπτές προγνώσεις εδώ μέσα? 5 άτομα? 6 άτομα? Αυτό είναι
Και ΜΟΝΟ σε αυτούς φίλε βγάζω το καπέλο: γιατι κάνουν ΠΡΟΓΝΩΣΗ και εκτίθενται στην κριτικη και όχι τσατ λέγοντας σε 2 μέρες και 100 πόστς το πράγμα και το αντίθετό του ώστε να είναι "μέσα" ό,τι κι αν γίνει.ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
Comment
-
Αγορι.μου εσυ ταλεντο που κοιτας και.γαλλικο...αυτα που λες ταειπα σε απαντηση σε.οσα γραφαρε για θεσσαλονικη ,ουδεποτε μιλησα για.δυτικη μακεδονια.η αλλου.Εσεις.γραφατε.την πεμπτη οτι.ακομη παοζατε μπαλιτσα κα.εγω σας απαντησα να.παρετε γυαλακια!!,ουδεις μιλουσε για φλωρινα.κτλ με θεσσαλονικιους.μιλουσα εσενα.το.βαγγελη και κανα δυο ακομη!!!,τα.πηρες τα γυαλακια σου?,εγραφες οτο.θα εχετε ψοφο και σ απαντησα οτι φανταζεδε κρυο με _3 η _4'ενω με ηλιο.ποσο θες να.παει???ποσο εχεις???αντε γεια!!!Originally posted by tzelilis View Postο γιαννης που ελεγε λιακαδα δευτερα τριτη να παρετε γυαλια ηλιου κ τα σχετικα!!!!καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Στο.φβ εχω κανει δυο.εβδομαδιες προγνωσεις.,την.πρωτη.εβδομαδα 100%μεσα,την παρασκευη εκανα τηνδευτερη στην.οποια δεν.αλλακα τιποτα για.το σκ που μας περασε και μιλησα για δευτετα τριτη τεταρτη.οταν.μερικοι εδω σε καθε ραν.εκαναν αυτο που λες.ΕΒΑΛΑ χτες το.λινκ και την.προγνωση.ολοκληρη.Originally posted by BrainA View PostΚαι για να λέμε τα σύκα-σύκα, πόσοι κάνουν γραπτές προγνώσεις εδώ μέσα? 5 άτομα? 6 άτομα? Αυτό είναι
Και ΜΟΝΟ σε αυτούς φίλε βγάζω το καπέλο: γιατι κάνουν ΠΡΟΓΝΩΣΗ και εκτίθενται στην κριτικη και όχι τσατ λέγοντας σε 2 μέρες και 100 πόστς το πράγμα και το αντίθετό του ώστε να είναι "μέσα" ό,τι κι αν γίνει.καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Φοβερή δικαιολογία!!Originally posted by panos erythrea View PostΜιχάλη μου αυτο που δείχνει ειναι κοντύτερα στην λιακάδα παρά στην κακοκαιρία με υετο. Εκτός αν εσυ το βαφτιζεις έτσι. Φαντάζομαι οτι ειναιοα τυπική εικόνα χειμωνιάτικου καιρού. Το μα περιμένεις όμως κακοκαιρία τις προηγούμενες μερες και να περνεις αυτο, λιακάδα ειναι.
το είπαμε μία το είπαμε 2 το είπαμε 100!!
Δεν περιμέναμε ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ++++...ΠΟΤΕ καμία αξιόλογη κακοκαιρία παρά για την θράκη μετά, αλλά από ότι φαίνεται δεν διαβάζεις τα γραφόμενα μας εδώ μέσα Πάνο προσεχτικά, λυπάμαι!Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment

Comment