Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
    Αν συνεχισει η ανατολικη μετατοπιση στο 12αρι,κλαφτε τον!!!

Καλημερα
    αυτο φοβαμαι και απευχομαι... ριτζαρει επικυνδινα ΒΔ και η εντονη κλιση του αυλωνα μπορει να εκφυλισει το ψυχος
    Under the Attica sky snow will rise again... 2017-2018

Comment

• seth13 ακριβως!!!!

Comment

• Σημαντικά τα 12αρια σήμερα, εάν παραμείνουν θετικά θα έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό βήμα, στο εξάρι δε δίνω πολύ σημασία αξίζει όμως να δούμε στα ανσαμπλ του μετά εάν έχει αλλάξει κάτι (προς θετικό ή αρνητικό).
        ΔΗΜΗΤΡΗΣ
        ΧΑΛΚΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Comment

• Originally posted by santa-snow View Post
          Δε φοβαμαι μην παει τουρκια. Το 500αρη ειναι καλο. Ο αυλωνας θα ειναι κοντα μας. Το οτι ομως μπορει να χειροτερεψει με 1000 τροπους μπορει. Ομως οτι και να λεμε με θερμοκρασιες -4 μεχρι -6 στα 850 μιλαμε για χιονια ημιορεινων απο κηφισσια και πανω. Ας το δουμε να πεφτει βραδυ παραμονης χριστουγεννων και τα υπολοιπα ειναι περιττα.
          Εεεετσιιιι!!!
          THE RETURN OF THE KING...

Comment

• Δικιο έχει ο καπτάν Κόγκας. Δυτικη μετατόπιση χθες σε 6, 12, 18ζ και ανατολική μετατόπιση σήμερα σε 00 και 06.
            Από τον υετό και μόνο, χθες χιονιζότανε αρχικά σχεδόν όλη η χώρα, μετά λιγότερο τα βόρεια και σήμερα φτάσαμε στο 6αρι να μιλάμε για (σοβαρές) χιονοπτώσεις από Νότια Θεσσαλία και κάτω.
            Κι αυτό είναι αρνητικό, απλά είναι ένα ακόμα ραν και έχει πολλά ακόμα μέχρι την Πέμπτη στο 12αρι που ίσως έχουμε μια σαφέστερη εικόνα.
            ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
            DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Για πεδινα του νομου δεν ειναι καλο το τρεξιμο. Χάλασε σε πολλά σημεία σε γεωδυναμικά λογω αποδυναμομενου χαμηλου (απο 1010 στα 1015) στους ανεμους στην επιφανεια που απο ΒΔ εχει ΒΑ αρα ανεβασμενο dp αρα ανεβαινουν τα υψομετρα χιονοπτωσης το μονο που διατηρείται καλό είναι η Τ στα 500 που ειναι κάτω απο -30 και οι ΒΑ στα 700. Εμενα δεν μου αρεσε ελπιζω να μην δουμε και χειροτερα οσο πλησιαζουμε και τελοσπαντων τα ενσ τωρα για να δουμε την ταση
              Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Με -5 και βορειοανατολικο δε μαμησε ποτε η Αττικη και εννοω τα πεδινα
                Kaiser vs χιονοζομπι

Comment

• Το 06άρι δίνει στο Ζεμενό Κορινθίας στα 500μ μισό μέτρο χιόνι (50 εκατοστά) στρωμένο στη κυριολεξία.
                  Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
                  που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
                  και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
                  διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
                  το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

• Καταρχην το.γδς πηγε στα δικα του ανσαμπλς.Δευτερον πιθανοτατα σε μεγαλο χιονια παρνηθα πεμπτη παρασκευη.Τριτον.ειναι.νωρις.για μετα 4)καταλαβατε τωρα οτι.και.μς -5'κ.ηλιο σοβαρο κρυο δεν.κανει? 7 εχει τωρα η θεσσαλονικη.,εκτος αν.ειναι σοβαρο.κρυο.εδω εχω 6 παντως κ.δεν τ θεωρω σοβαρο
                    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Και τι δε θα δινα να ήμουν Λαμία, 30mm με μηδενικό υψόμετρο παγοποίησης το πρωί της παραμονής...!

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
                        Δικιο έχει ο καπτάν Κόγκας. Δυτικη μετατόπιση χθες σε 6, 12, 18ζ και ανατολική μετατόπιση σήμερα σε 00 και 06.
                        Από τον υετό και μόνο, χθες χιονιζότανε αρχικά σχεδόν όλη η χώρα, μετά λιγότερο τα βόρεια και σήμερα φτάσαμε στο 6αρι να μιλάμε για (σοβαρές) χιονοπτώσεις από Νότια Θεσσαλία και κάτω.
                        Κι αυτό είναι αρνητικό, απλά είναι ένα ακόμα ραν και έχει πολλά ακόμα μέχρι την Πέμπτη στο 12αρι που ίσως έχουμε μια σαφέστερη εικόνα.
                        Λογικο ειναι αδερφε. Πανελλαδικός σπάνιο. Φαινόταν οτι θα ανατολικίσει και θα προσηνεμίσει.....! Το θέμα ειναι να μην κουνηθεί αλλο.
                        2002!

Comment

• η Τουρκία θα πάρει το μεγαλύτερο μέρος ουτως η αλλως ... στις λεπτομέρειες θα κριθεί
                          ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Η ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ Η ΗΔΟΝΗ, ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΔΟΞΑ ,ΤΩΝ ΔΕ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Η ΑΡΕΤΗ!!!

Comment

• Originally posted by santa-snow View Post
                            Δε φοβαμαι μην παει τουρκια. Το 500αρη ειναι καλο. Ο αυλωνας θα ειναι κοντα μας. Το οτι ομως μπορει να χειροτερεψει με 1000 τροπους μπορει. Ομως οτι και να λεμε με θερμοκρασιες -4 μεχρι -6 στα 850 μιλαμε για χιονια ημιορεινων απο κηφισσια και πανω. Ας το δουμε να πεφτει βραδυ παραμονης χριστουγεννων και τα υπολοιπα ειναι περιττα.
                            Συμφωνω αλλα οι Τ παιζουν απο -4,5 με -7
                            Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• καλημερα ξανα...κανοντας ενα πρωινο απολογισμο κ βλεποντας ολα τα μοντελα κ τα ανσαμπλ του εχω να πω πως το προσυνεμο πλεον εχει φτασει στο 70% οτι αλλο ειναι εκπληξη..το ζητουμενο ειναι το κεντρο της αθηνας.δεν ασχοληθηκα ποτε κ δεν ξερω τι χρειαζετε απλα το ξαναλεω οτι η γνωμη μου ειναι οτι το χαμηλο απο συρτη θα κανει πολυ καλο για οπου χιονισει αλλα θα καψεις κ μερικες περιοχες με βροχη. το στηριζω γτ μπορει αρχικα να τραβηξει τον αυλωνα αλλα αν κινηθει β.α. θα τραβηξει κ το κρυο μαζι του.αυτη ειναι η γνωμη μου που μπορει να ειναι κ ακυρη τελειος.εμεις εδω πανω ειμαστε το αουτσαιντερ το μεγαλο.γιαννη φερε τα ρειμπαν
                              tzelilis

Comment

• Originally posted by Philip View Post
                                Και τι δε θα δινα να ήμουν Λαμία, 30mm με μηδενικό υψόμετρο παγοποίησης το πρωί της παραμονής...!
                                Λες να μας χιονισει τοσο εδώ στη Λαμία?

Comment

Working...
                                X