εγώ που έβγαλα εισιτήριο κ φεύγω τρίτη πρωί για παπιγκο για να δω χιονισμένο το χωριό μου, λέτε να μου λένε οι δικοί μου ότι βλέπουν χιονισμένη την πολυκατοικία, απέναντι κ εγώ να έχω κάναν ήλιο πάνω χαχαχα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Ειδικά ο Έβρος χιονίζοταν και στα προηγούμενα τρεξίματα.Originally posted by [weathermaniac] View PostΑξιολογότατος χιονιάς θράκης!! πεδινά ειδικά στα βορειότερα της Θράκης θα μιλάμε όχι πλέον χειμερινές μέρες αλλά για χιονιά!
Τώρα αν έβγαινε αυτό που δείχνει, μιλάμε για πολύ πράγμα... και πάνω από 2 24ωρα χιονόπτωσης
Ενδεικτικά:
Comment
-
ρε παιδια δεν βλεπετε οτι ραν με ραν βελτιωνεται?δεν μιλαμε γι αυτο το ραν για κανα γιγαντιο χιονια αλλα αν εχει υετο βραδιατικα θα νε χιονι χωρις να στρωνει σε αυτο το ραν...αν.μακεδονια και θρακη θα νε κανονικη χιονοκαιρια...αλλα δεν ειναι το θεμα αυτο το ραν ειναι προς τα που παει το πραγμα...ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Βορειοτερα (ελαφρως) τα 1040 του Αζορ στις 120h καθως καθυστερει λιγο η κινηση του τυφωνα 975Last edited by BrainA; 17/12/2017, 12:07 AM.ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
Περιμένουμε με αγωνία Γάλλο. Και αυτό που είπες βαγγέλη είναι ακριβώς αυτό που λέω και εγώ.. Η κατεύθυνση του τρεξίματοςOriginally posted by notios_polos View Postρε παιδια δεν βλεπετε οτι ραν με ραν βελτιωνεται?δεν μιλαμε γι αυτο το ραν για κανα γιγαντιο χιονια αλλα αν εχει υετο βραδιατικα θα νε χιονι χωρις να στρωνει σε αυτο το ραν...αν.μακεδονια και θρακη θα νε κανονικη χιονοκαιρια...αλλα δεν ειναι το θεμα αυτο το ραν ειναι προς τα που παει το πραγμα...Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Οι προσηνεμοι ξεροσταλιαζουν περιμενωντας μπας και πεταξει μυτη με αναλογη του παιου εκει στις 140-150h,αλλα τον αυλωνα να σκαει στο ''σωστο'' μερος
Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
http://gr-news-365.blogspot.gr/
http://penteli.meteo.gr/stations/perama/
Comment
-
Λιγο ακόμα να κολλήσει ο τυφώνας στο Β. Ατλαντικο θα το πετάξει το τεμαχιο ο Αζορ. Εστω και οριακα.ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
θα βγει λίγο καλύτερο και για μετά άσχετα που είναι πιο απλωμένο το Ατλαντικό χαμηλό. Θα βγάλει και ξανά υετό, λόγω του πρασίνου.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Εσυ εισαι προσηνεμος φιλε???Originally posted by teo_73 View PostΟι προσηνεμοι ξεροσταλιαζουν περιμενωντας μπας και πεταξει μυτη με αναλογη του παιου εκει στις 140-150h,αλλα τον αυλωνα να σκαει στο ''σωστο'' μερος

(υγ.θα σε παω αιμα,ανοιξες μετωπο χθες φιλαρακι μου Θοδωρακο..)ΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment

Comment