Παντα οι Δευτερες στα πρωινα τρεξιματα ειναι καθοριστικες,ολα σημερα ανανεωνουν με τον αντικυκλωνα να απλωνεται ανατολικα λογω των χαμηλων του ατλαντικου.
Ο ήλιος μας είναι ένα από τα 100 δισεκατομμύρια αστέρια στο γαλαξία μας. Ο γαλαξίας μας είναι ένας από τους δισεκατομμύρια γαλαξίες στο σύμπαν. Θα ήταν πολύ τολμηρό να υποθέσουμε ότι είμαστε τα μόνα έμβια όντα σ αυτήν την τεράστια απεραντοσύνη
παντος περναμε σε εβδομαδα(Αγοριανη) που δυσκολα θα δουμε πανω απο 1c απο κυριακη ισως ανεβει στους 5-6 η μεγιστη.,
τα υπερβορεια της αθηνας δεν ξερω αν θα εχουν υετο αλλα θα ειναι εστω θερμοκρασιακα χριστουγενιατικα . οι υπολοιποι.. απο λαμια και πανω επισεις
οτι κανει σημερα βραδυ κ αυριο πρωι.ελπιζω να μγην μας φαει το υετο πολυ το χιονονερο στην αρχη..ηδι σε πτωτικη ταση 5.6
ναι μεν είμαστε σχεδόν 6 μέρες πίσω, όμως επειδή το 100αράκι χαμηλό ήδη δημιουργείται στον ΑΤλαντικό, αν μέχρι αύριο το βράδυ δεν έχουν βελτιωθεί τα τρεξίματα μπαίνει οριστική λήξη.
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Καλημέρα. Δική μου γνώμη πως τα μοντελάκια ότι μας δείχναν αυτό δείχνουν και τώρα..
α)μας δείχναν ένα -4 για 36 ώρες και τώρα δίνουν -3 για 60 ώρες (διαστημα που ξεκινά απο σήμερα βραδύς)
β) μας έδειναν γρήγορο πέρασμα με - 5 -6 μ.ο. τα χριστούγεννα και αυτό δίνουν και τώρα
οπότε? ας χαρούμε το τριήμερο με τις χαμηλές Τ και συν όπου χιονίσει και ας περιμένουμε να δούμε για μια σχεδόν εβδομάδα μετά τι θα πάρουμε!
μπορουν να αλαξουν τα παντα νομιζω για μετα τις 24 και σιγουρα θα εχουμε εκγλοβισμο του οποιου ψυχους με χιονοσκεπη εδαφοι.. οποτε υετος να βρεθει και σιγουρα θα ξαναδουμε χιονι πολλοι. και φυσικα καθε βουνο πανω απο 800-1000μ
Ο ήλιος μας είναι ένα από τα 100 δισεκατομμύρια αστέρια στο γαλαξία μας. Ο γαλαξίας μας είναι ένας από τους δισεκατομμύρια γαλαξίες στο σύμπαν. Θα ήταν πολύ τολμηρό να υποθέσουμε ότι είμαστε τα μόνα έμβια όντα σ αυτήν την τεράστια απεραντοσύνη
Και η Παρνηθα καλη ειναι... Ε, δεν θα πεθανουμε κιολας☺☺. Απλα, αυτο που με ανησυχει, χωρις βεβαιως να ειμαι γνωστης, ειναι οτι εχουμε φαει τοσο καιρο με ζακετες. Δηλαδη, βλεπω ορι γενικα φετος το φθινοπωρο και το χειμωνα (ως τωρα), ο καιρος δεν "τρομαζει" καθολου
Μπηκα να δω μπας και βελτιωθηκαν για Κεντρικη Ελλαδα και κατω...και απελπιστηκα. Τι ***** ρε ****** μου. Ευτυχως ειναι γιορτες και μπορουμε να ηρεμησουμε λιγο τωρα μοντελικα και να επανελθουμε μετα.
Μπηκα να δω μπας και βελτιωθηκαν για Κεντρικη Ελλαδα και κατω...και απελπιστηκα. Τι ***** ρε ****** μου. Ευτυχως ειναι γιορτες και μπορουμε να ηρεμησουμε λιγο τωρα μοντελικα και να επανελθουμε μετα.
Ακριβώς το αντίθετο λέω εγώ,!!! Δυστυχώς είναι γιορτές και δεν με βολεύει καθόλου να κάνει χιονιά στις ημερομηνίες της Αριάδνης και μετά!!
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment