Οι δείκτες δε βγήκαν ακόμη?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
τα γραπτα μενουν...οποιος ειναι απο θεσσαλονικη κ φοραει γυαλια γτ σε ακουσε θα τον περασουν για τρελο!!! το γαλλικο ΞΕΣΚΙΣΕ οι χαρτες λενε την αληθεια αλλα δεν σε ειδα να σχολιαζεις οταν τους ανεβασαν!!!!δεν πειραζει καλη επιτυχια στην επομενη προγνωση!! ολοι κανουμε λαθηOriginally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View PostΑγορι.μου εσυ ταλεντο που κοιτας και.γαλλικο...αυτα που λες ταειπα σε απαντηση σε.οσα γραφαρε για θεσσαλονικη ,ουδεποτε μιλησα για.δυτικη μακεδονια.η αλλου.Εσεις.γραφατε.την πεμπτη οτι.ακομη παοζατε μπαλιτσα κα.εγω σας απαντησα να.παρετε γυαλακια!!,ουδεις μιλουσε για φλωρινα.κτλ με θεσσαλονικιους.μιλουσα εσενα.το.βαγγελη και κανα δυο ακομη!!!,τα.πηρες τα γυαλακια σου?,εγραφες οτο.θα εχετε ψοφο και σ απαντησα οτι φανταζεδε κρυο με _3 η _4'ενω με ηλιο.ποσο θες να.παει???ποσο εχεις???αντε γεια!!!tzelilis
Comment
-
Επισης δεν κανω ποτε προγνωση για ορεινη δυτικη μακεδονια που χιονιζει με 0 στα 850 κ που μπορει με μισο συννεφο να χιονησει .Εγω οαντα μιλαω αθηνα.θεσσαλονικη και πιο σπανια ορεινη κρηυηκαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Μιχάλη εκ μέρους του εαυτού σου μιλάς; Γιατί αναφέρεις χαρακτηριστικά " λέγαμε". Απο οτι έχω διαβάσει σε εσένα δεν έγινε αναφορά για κατι που εσυ έγραψες. Εξήγησε το παρακαλώ. Διοτι υπερασπίζεσαι κατι που δεν διάβασα αυτές τις μερες να εχεις γράψει.Originally posted by [weathermaniac] View PostΤόσες μέρες δεν έχετε καταλάβει ότι λέγαμε δυτικά και ανατολικά και άλλες τέτοιες ιστορίες απλώς για να μην έχουμε ηλιοφάνεια, απλά για κάποιες πιο χειμερινές μέρες? Αναρωτιέμαι ώρες ώρες για ποιον λόγο γράφω αυτά που γράφω εγώ και άλλοι!!!2002!
Comment
-
ακομα δεν ξερουμε για φετος φιλοςOriginally posted by Valantis92 View PostΚάπου διάβασα ότι προς των Φώτων προβλέπεται πανευρωπαικός αντικυκλώνας. Μπορεί κάποιο παιδί να με διαφωτίσει για το τι περίπου καιρό θα έχει στην Κουρσεβέλ (γαλλικές ’λπεις) 4-5-6-7/1? Τουλάχιστον θα δω χιόνι ή μόνο πέτρες;www.frozenwave.gr
Comment
-
Οπότε ίσως είναι καλύτερα στο θέμα "σχολιασμός χαρτών" σε ένα ερασιτεχνικό καιρικό φόρουμ να γράφουν τις προγνώσεις και τις απόψεις τους 3-4, όσα τέλος πάντων, εγκεκριμένα άτομα, και οι υπόλοιποι στην καλύτερη να τους θέτουν κάποιο ερώτημα ή να μιλάνε για γάτες, κατσίκια κτλ (που προσωπικά δε με ενοχλούν και πολύ αυτά). Το να ξέρεις ότι έρχεται μια μούφα ακόμη για την περιοχή σου και απλά να ψάχνεις μέχρι 3-4 μέρες πριν κάποιο λίγο πιο αισιόδοξο σημάδι μπας και δεις καμιά νιφάδα, αφήνοντας απέξω τη συζήτηση για πέτσες, στρωσίματα, κανονικούς χιονιάδες και άλλα τέτοια δεδομένα στη χώρα μας ή στην περιοχή μου αν θέλετε τα τελευταία 15 χρόνια, δεν αρμόζει με τον σχολιασμό χαρτών. Γιατί είναι δεδομένο από ότι κατάλαβα ότι την Πέμπτη ας πούμε κλείδωσε ότι δε θα πέσει νιφάδα στην Θεσ/νικη...
Comment
-
Εοειδη μενουν βαλε μας γαλλοφρων αυτα που λες οτι εγραψα για δυτικη μακεδονια χαχαχα εγω σ εβαλα τονποστ που απαντησα που κανατε ονειρα..εχει ακομη πολλα ποστ να βαλλω δικα σας..αλλα ξεχασα εσυ απλα κοιτας αν δινει υετο το γφς το ευρωοαικο και το γαλλικο τυρι...ποσο χρονων εισαι σε ειχα ρωτησει απαντηση δεν ειδα ..η μηπως απλα χαθηκε?,πες μου παλιOriginally posted by tzelilis View Postτα γραπτα μενουν...οποιος ειναι απο θεσσαλονικη κ φοραει γυαλια γτ σε ακουσε θα τον περασουν για τρελο!!! το γαλλικο ΞΕΣΚΙΣΕ οι χαρτες λενε την αληθεια αλλα δεν σε ειδα να σχολιαζεις οταν τους ανεβασαν!!!!δεν πειραζει καλη επιτυχια στην επομενη προγνωση!! ολοι κανουμε λαθηκαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Ειναι αλλα μην αδικούμε και αλλα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Πεντε έξι και πολλα λεω.Originally posted by menidi View Post+1 φιλε μου!! Ειναι ο καλυτερος προγνωστης εδω μεσα (και οχι μονο εδω) , αλλα δυστυχως ειναι εριστικος και αδικει πρωτιστως τον ιδιο του τον εαυτο2002!
Comment
-
Γαλλικες αλπεις πολυ πιθανοννα δεις χιονι εκεινο υο διαστημα..την εβφομαδα τον χριατουγεννων οχι.Ειναι πολυ δυσκολη η εκτιμηση σε μια τετοια οροσειραγινονατι οραγματα που δεν θα δεις σε χαρτεςOriginally posted by Valantis92 View PostΚάπου διάβασα ότι προς των Φώτων προβλέπεται πανευρωπαικός αντικυκλώνας. Μπορεί κάποιο παιδί να με διαφωτίσει για το τι περίπου καιρό θα έχει στην Κουρσεβέλ (γαλλικές ’λπεις) 4-5-6-7/1? Τουλάχιστον θα δω χιόνι ή μόνο πέτρες;καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Oχι βεβαια. Μια χαρά ειναι το τσατ.
Απλα ΑΛΛΟ ΤΣΑΤ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗ.
Originally posted by geopithis View PostΟπότε ίσως είναι καλύτερα στο θέμα "σχολιασμός χαρτών" σε ένα ερασιτεχνικό καιρικό φόρουμ να γράφουν τις προγνώσεις και τις απόψεις τους 3-4, όσα τέλος πάντων, εγκεκριμένα άτομα, και οι υπόλοιποι στην καλύτερη να τους θέτουν κάποιο ερώτημα ή να μιλάνε για γάτες, κατσίκια κτλ (που προσωπικά δε με ενοχλούν και πολύ αυτά). Το να ξέρεις ότι έρχεται μια μούφα ακόμη για την περιοχή σου και απλά να ψάχνεις μέχρι 3-4 μέρες πριν κάποιο λίγο πιο αισιόδοξο σημάδι μπας και δεις καμιά νιφάδα, αφήνοντας απέξω τη συζήτηση για πέτσες, στρωσίματα, κανονικούς χιονιάδες και άλλα τέτοια δεδομένα στη χώρα μας ή στην περιοχή μου αν θέλετε τα τελευταία 15 χρόνια, δεν αρμόζει με τον σχολιασμό χαρτών. Γιατί είναι δεδομένο από ότι κατάλαβα ότι την Πέμπτη ας πούμε κλείδωσε ότι δε θα πέσει νιφάδα στην Θεσ/νικη...ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
Σχολιασμςο χαρτων σημαινει αυτο..σχιλιαζουμε αυτο που βλεπουμε αλλα το θεμα εδω ειναι οτι σχολιαζουν αυτα που φανταζοντε ορισμενοι..οτι θα γινει κατι αλλο απο αυτο που δειχνουν οι χαρτες.Την πεμπτη οι χαρτες εδιναν αυτο οου σημερα γινετε .Ολη η κουβεντα εγινε για δευτερα τριτη δεν φτασαμ πεμπτη που λεςOriginally posted by geopithis View PostΟπότε ίσως είναι καλύτερα στο θέμα "σχολιασμός χαρτών" σε ένα ερασιτεχνικό καιρικό φόρουμ να γράφουν τις προγνώσεις και τις απόψεις τους 3-4, όσα τέλος πάντων, εγκεκριμένα άτομα, και οι υπόλοιποι στην καλύτερη να τους θέτουν κάποιο ερώτημα ή να μιλάνε για γάτες, κατσίκια κτλ (που προσωπικά δε με ενοχλούν και πολύ αυτά). Το να ξέρεις ότι έρχεται μια μούφα ακόμη για την περιοχή σου και απλά να ψάχνεις μέχρι 3-4 μέρες πριν κάποιο λίγο πιο αισιόδοξο σημάδι μπας και δεις καμιά νιφάδα, αφήνοντας απέξω τη συζήτηση για πέτσες, στρωσίματα, κανονικούς χιονιάδες και άλλα τέτοια δεδομένα στη χώρα μας ή στην περιοχή μου αν θέλετε τα τελευταία 15 χρόνια, δεν αρμόζει με τον σχολιασμό χαρτών. Γιατί είναι δεδομένο από ότι κατάλαβα ότι την Πέμπτη ας πούμε κλείδωσε ότι δε θα πέσει νιφάδα στην Θεσ/νικη...καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
μια χαρα τα ειπε ο γιαννης. οταν πχ του ζητησα πριν 2 μερες να μου πεει για εμενα παρνασσο μ ειπε ολα πιθανα ειναι και εκει το μερος απροβλεπτο. ε μονο το πολυ κρυο ηταν δεδομενο. τι να κανουμε. το θεμα ειναι μην ξαστερωσει αποτομαΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ
http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/
http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage
http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
:weather_17:
Comment

Comment