Εντάξει υπερβάλλετε όλοι έχουμε δει και καλύτερη πούδρα. EPIC SKIING CONDITIONS ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΡΑΑύριο ΑΝΕΒΑ με ΗΡΑΚΛΗ και ΔΙΑ ανοιχτούς
ούτε ο Δρίβας δεν θα τα έγραφε αυτά![i]
Μoderators πιστεύω ότι ο φίλος πρέπει εξηγήσει την ειρωνία του
1. Είχε απίστευτο πουδρί και απίστευτο εκτός σήμερα ναι η όχι?
2. Αύριο θα είναι ο Ηρακλής και ο Διας ανοιχτοι ναι η όχι?
Απάντα αύριο tirol και θα σε παρακαλούσα να μην ξανασχοληθείς με post μου. Αν δεν ανοίξει ο Διας ή ο Ηρακλης δεν θα φταίω πάντως τα για πέταμα λιφτ του Παρνασσού τα έχω επισημάνει πολλές φορές σε post μου.
Τirol περιμένω την επξήγηση σου.
Υ.Γ. Μόλις γύρισα σπίτι ύστερα από 6 πρώτες speedriding 6 διαφορετικές πλαγιές του Παρνασσού. Έκλαιγα από τη χαρά μου. Να χαρακτηρίσω τη μέρα μάπα? Αν δεν ξέρετε την Φτερόλλακα δεν φταίει ο Δρίβας φταίτε εσείς.
Αν ζητήσει συγνώμη ή επεξηγήσει τεκμηριωμένα ο tirol την ειρωνία του feel free να σβήσετε το post μου.
Και να ολοκληρώσω λέγοντας ότι κάποια χονρτή πατάτα κάνανε και αφήσανε το κέντρο τέτοια υπέροχη μέρα με Αίολο και 6 μονο(τα συρόμενα δεν δούλεψαν ούτε κατά διάνοια)
Porca Mizeria moderators παρακαλώ να με ενημερώσετε αν το πρώτο post του φίλου το θεωρέιτε ειρωνικό ή όχι.
Και Βατικιώτη φτιάξε το server σου είναι χειρότερο από τα λιφτ του Παρνασσού.
Φίλε tirol κάτι μου λέει ότι θες σε κάθε post μου να γράφω ένα κατεβατό για τις ακριβές τιμές του Παρνασσού, τα παναρχαια λιφτ και την πατατα που κανανε σήμερα. Εγώ θα το κάνω αλλά εσύ ή ξέρεις ότι μου χρωστάς μια συγνώμη ή καλή σεζόν με υγεία.
Και φυσικά προτείνω σε όλους να ανεβούν άυριο θα είναι υπέροχα. Και σήμερα ήταν υπέροχα από τις 8.30 μέχρι τις 11.30 και από τις 14.00 μέχρι τις 17.00. 11.30 με 14.00 έπινα καφέ να ξεκουραστώ από το λιώσιμο στη πούδρα.
Τα λιφτ του Παρνασσού είναι για πέταμα και οι τιμές το Σαββατοκύριακο είναι 30-40% ακριβόετερες από αυτά που αξίζει σαν χιονοδρομικό. Σήμερα όποιος δεν πήγε νωρίς η Φτερόλλακα έχει κάθε δίκιο να παραπονιέται.Edited by: MIK
Στην Φτερόλακα πώς να πάμε όταν το βουνό είναι κομμένο στα 2?
Και οι πούδρες πώς ήταν προσβάσιμες?
Με το αμάξι ή με τραβέρσα και κάτω από το λιφτ είναι οι απαντήσεις στα δύο ερωτήματά σου. Ποιο λιφτ? Αίολο, Τηλέμαχο, Οδυσσέα 6 και αυγό. Στον Οδυσσέα δεν τις πρόλαβες? Παντού πούδρες δίπλα και κάτω από το λιφτ.
Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι και το χκπ πρέπει να ζητήσει συγνώμη. πχ σήμερα αν με ρώταγες σαφώς και έπρεπε να επιστραφούν χρήματα.
Comment