Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παρνασσος 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Από το πρωί ήταν γνωστό το τι λειτουργεί (και το τι αναμενόταν να λειτουργήσει) και ο καθένας μπορούσε να επιλέξει σύμφωνα με τα δεδομένα του για το τι θα κάνει. Όποιος ήθελε επέλεγε σκί (άλλοι το’παν απόλαυση αλλη ταλαιπωρία) και όποιος ήθελε έφευγε."

Θεωρώ εντελώς άστοχη την παραπάνω πρόταση. Δυναμιτίζει το ήδη βαρύ κλίμα.

Όταν ένας πελάτης βλέπει ότι την επόμενη μέρα θα έχει ηλιόλουστη ημέρα, αρχικά μπαίνει στη διαδικασία να ζητήσει άδεια από τη δουλειά του. Αφού ψήσει και 1-2 φιλαράκια να ανέβουν μαζί μπας και μειώσει το κόστος, την επόμενη μέρα είναι στο πόδι από τις 5 για το μακρύ γλυκό ταξίδι. Τυροπιτούλα στην Αράχωβα για να ξυπνήσουμε και να πάρουμε δυνάμεις για το 8ωρο που αναμένεται....

Ανεβαίνοντας στο βουνό θαυμάζουμε το κατάλευκο τοπίο και ενθουσιαζόμαστε πάρα πολύ ( για να μη πω τιποτα αλλο... χαχα) όσο πλησιάζουμε. "Θα λιώσουμε σήμερα!!!" είναι η κλασική φράση που βγαίνει από το στόμα της παρέας.

Φτάνοντας στο βουνό δυστυχώς κάναμε το λάθος και δεν κοιτάξαμε το τι θα είναι ανοιχτό. Συνήθως το μάτι μας πέφτει εκεί όταν έχει ομίχλες, αέρα, χιονόπτωση κλπ.

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Δυστυχώς απογοητευτήκαμε και αποχωρήσαμε στις 1 περίπου.
    Δε πειράζει είπαμε, λίγο και καλό έστω για τη πρώτη μας φετινή επίσκεψη.

Σήμερα το πρωί μπήκα στη σελίδα του ΧΚΠ για να χαζέψω λίγο μπας και μου πέσει από χθες... ο ενθουσιασμός μου.

Δυστυχώς όμως, και με μεγάλη μου έκπληξη παρατήρησα ότι είχε βγει ανακοίνωση για τη χθεσινή ημέρα που περιείχε τη φράση που έγραψα πανω πανω.

Σας ευχαριστούμε για τις ωραίες στιγμές που μας χαρίσατε εχθές.
    και φυσικά για την ωραία απάντηση που μας δώσατε.

Αν ήθελα να δώ χιόνι, να νιώσω το κρύο, να πίνω καφεδάκι χαλαρά θα μπορούσα να ανοίξω τις πόρτες σπίτι μου (για το κρύο) και να κοιτάω στο web τις φωτο του Παρνασού (για το χιόνι). Γνωρίζω ότι είναι επιλογή μας να μπούμε αν θέλουμε ή όχι στο χιονοδρομικό αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μας πετάτε το μπαλάκι. Το ότι δεν δούλεψαν σωστά τα μηχανήματα είτε λόγω πάγου είτε λόγω βλαβών είτε "λόγω ανορθόδοξων αποβιβάσεων πελατών" δεν το σχολιάζω.

Ένα παράδειγμα θα φέρω μόνο.
    Το παρακάτω βίντεο είναι από τη παρουσίαση των windows που είχε κάνει ο Bill Gates πριν κάποια χρόνια.
    http://www.youtube.com/watch?v=RgriTO8UHvs

Αυτή τη μπλε οθόνη είδαμε περίπου και εμείς χθες.
    Το ποιος έχασε ποσοστό στην αξιοπιστία του δε ξέρω. Το ακροατήριο ή ο Bill Gates?
    "

Comment

• ολοι ηξεραν οτι θα ειναι μια τελεια ημερα

μονο το χιονοδρομικο δεν το ηξερε η το ξεχασε

αλλα μιας και ανεβηκα χορτασα τη φτερολακα με τα απατητα,περασα και μια βολτα κελλαρια αφου εκανα λιγο τεστ στην ανηφορα τι ηθελα ομως να το κανω.κατεβαινω και βλεπω ατελειωτες ουρες γκρινιες και ολα τα σχετικα και συναφη.
      κανω μια βολτα και περιμενω να ξεκινησει το συρομενο,οδυσσεας μαλλον,και επεσα σαχαρα οπως και αλλοι φιλοι και μας αποζημιωσε η σαχαρα εστω και για μια βολτα.
      μπορω ευκολα να πω διαφορα αλλα ειμαι περιστασιακος επισκεπτης του κεντρου και κυρια καθημερινες οποτε οι ποιο μονιμοι ας ασχοληθουν.
      εμενα θα με δει το Μαρτη και αν κατσει.
      ευχομαι στο χιονοδρομικο πολλες ηλιολουστες μερες σαν τη χτεσινη αφθονη πουδρα σαν τη χτεσινη αλλα οχι εξυπηρετηση σαν τη χτεσινη γιατι βλεπω το προσωπικο οσο εχει μεινει να παιζει ταβλι μεταξυ τους.
      δεν θα εισαστε βεβαια μονοι σας σαν κεντρο ειναι και αλλο που κανει τα ιδια σκηνικα οποτε θα κανετε και ανταλαγες επισκεψεων.
      καλη διασκεδαση
      ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

• Από αύριο 3/2/10 προβλέπεται
        λιακάδα, βοριαδάκι, φρέσκο χιόνι πάνω 50 εκατοστά , και κανονική λειτουργία αναβατήρων και πιστών. .
        Ο Ηνίοχος (Νο6) θα παραμείνει απάτητος ύστερα από έκκληση των freeride φίλων μας.

Η ενημέρωση του Χ.Κ.Π την Τρίτη 2/2/10

Από το πρωί ήταν γνωστό το τι λειτουργεί (και το τι αναμενόταν να λειτουργήσει) και ο καθένας μπορούσε να επιλέξει σύμφωνα με τα δεδομένα του για το τι θα κάνει. Όποιος ήθελε επέλεγε σκί (άλλοι το’παν απόλαυση αλλη ταλαιπωρία) και όποιος ήθελε έφευγε.

και η απάντηση για την ταλαιπωρία της Τετάρτης

χωρίς σχόλια...

Και κάπου εδώ σταματώ γιατί το κούρασα το θέμα!

Ούτως ή άλλως γράφω..γράφω .. και πάλι πάνω θα 'μαι !
        "

Comment

• Χθες από άποψη συνθηκών φοβερή ημέρα. Προσδοκίες πολλές. Η απουσία από τη δουλειά ήταν μονόδρομος, τι να κάνουμε φέτος δεν περισεύουν οι καλές μέρες χιονοδρομίας. Έγερση στις 5:00 - Καφές (έπρεπε να υπολογιστεί ταλαιπωρία από κλειστούς δρόμους αλλά και παγωμένους δρόμους). 5:30 εκκίνηση. Στη σωστή ώρα στο χιονοδρομικό. Κάποιος πριν είπε Θα λιώσουμε". Δεν θα μπορούσε να το πει πιο σωστά. Νωρίς φτάνεις οπότε δεν σε ακουμπάνε τα περί ουρών στα εκδοτήρια. Μια χαρά ως εδώ. Επάνω όμως λειτουργούν μόνο 3 λιφτ. Κάνουμε κάποιες βόλτες και δεν μπορεί θα ανοίξουν σιγά σιγά και τα υπόλοιπα. Από τις 10:30 όμως το χάος. Οι ουρές απίστευτες. Επειδή είμαστε και παλιοί θυμηθήκαμε ουρές Κυριακής τότε που το 3πλό ήταν το λιφτ για μια χορταστική πίστα (προ Ηρακλή κλπ.). Η μόνη πίστα χωρίς αναμονή και ουρές........ ήταν το δρομάκι μέχρι το πάρκιν. Το κάναμε 3 φορές. Στις ουρές αυτές δεν καθόμαστε. Είπαμε είμαστε παλιοί. Καφεδάκι. Δεν μπορεί θα ανοίξουν και τα άλλα. Κάποιες κινήσεις γίνονται στον Ηρακλή. Ολόκληρη κάρτα ζήτησαν, κάτι θα γίνει. Τίποτα. Ο κόσμος δεν γκρίνιαζε απλά γιατί αυτό το κάνει σχεδόν πάντα (πολλές φορές και χωρίς λόγο). Φώναζε. Αγανάκτηση παντού. Προφανώς και ο λιφτιέρης δεν φταίει σε τίποτα. Οι πιο πολλοί το καταλάβαιναν αυτό. Αυτοί ήταν όμως οι εκπρόσωποι του ΧΚΠ εκείνη τη στιγμή. Η οργή μάλλον ξεχείλιζε. Δεν ξέρω όμως γιατί κάπου εκεί απλά χάθηκαν όλες μας οι ελπίδες για μια καλή μέρα. Απλά φύγαμε. Κρασάκι σέ παρακείμενη ταβέρνα συζήτηση σε υψόμετρο και ηλιόλουστος καφές. Είπαμε Κάθε μέρα στο βουνό είναι απλά καλύτερη από οποιαδήποτε μέρα στην Αθήνα. Τα όνειρα έμεινα όνειρα και ελπίδα για άλλη μέρα. Η απογοήτευση αφήνει μια πικρή γεύση. Κύριοι του χιονοδρομικού χωρίς φωνές και λέξεις που δημιουργούν εντάσεις ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ. Δεν είσαστε το καφέ δίπλα στο σπίτι μας για να μας πείτε σήμερα ήταν λίγο δύσκολα και δεν θα σας εξυπηρετήσουμε σωστά, από αύριο όμως θα είναι όλα καλά. Ακόμη και εκεί θα γινόταν μια κίνηση απολογητική ή καλής θέλησης. Εσείς μας είπατε "Ελάτε σημερα δεν θα κάνετε βέβαια από αύριο όμως.....". Δεν σας συγκρίνουμε με χλιδάτα κέντρα του εξωτερικού. Σας ζητάμε να κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Αυτή για την οποία πληρώνεστε. Καταλαβαίνω ότι απαιτείται κάποια διαδικασία για την αποπαγοποίηση και κάποιες ανθρωποώρες. Απαιτείται όμως η διοίκηση να προβλέπει, να οργανώνει και να προλαμβάνει. Χθες απλά μας δώσατε την εντύπωση ότι κάποια πράγματα λειτουργούν "όπως κάτσει". Ο σημερινός πελάτης χιονοδρόμος κατά 98% δεν μπορεί να ξαναέρθει αύριο. Θυσίασε αρκετά (εργασία - ώρες - χρήματα) για να έρθει και να του πείτε "Για σήμερα δεν, προσπαθούμε όμως για αύριο".

Τα γράφω με μεγάλη απογοήτευση έτσι απλά όπως τα σκέφτομαι τώρα που έχουν περάσει και κάποιες ώρες και χωρίς καμία διάθεση για ένταση. Είμαι πελάτης και θα συνεχίσω να είμαι πελάτης δυστηχώς. Με κάνετε απλά να αισθάνομαι ότι όταν η διοίκηση πρέπει να σταθεί στο ύψος της και να δικαιολογήσει την αμοιβή της και την κάρτα που πληρώνω μου πετάει στο πρόσωπο το κατά τα άλλα ελληνικότατο "Αν σου αρέσει". Ε λοιπόν σας απαντώ: ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. Ότι σημαίνει για εσάς αυτό. Είμαι πελάτης και θα συνεχίσω να είμαι πελάτης μια που δεν έχω άλλη εναλλακτική (μια που δεν ΕΧΕΤΕ ανταγωνισμό δηλαδή).

Πιστεύω ότι θα σας ενδιέφερε η γνώμη των πελατών σας.

Φιλικά,

ένας πελάτης σας."

Comment

• Originally posted by tirol
            Από αύριο 3/2/10 προβλέπεται
            λιακάδα, βοριαδάκι, φρέσκο χιόνι πάνω 50 εκατοστά , και κανονική λειτουργία αναβατήρων και πιστών. .
            Ο Ηνίοχος (Νο6) θα παραμείνει απάτητος ύστερα από έκκληση των freeride φίλων μας.

Η ενημέρωση του Χ.Κ.Π την Τρίτη 2/2/10

Από το πρωί ήταν γνωστό το τι λειτουργεί (και το τι αναμενόταν να λειτουργήσει) και ο καθένας μπορούσε να επιλέξει σύμφωνα με τα δεδομένα του για το τι θα κάνει. Όποιος ήθελε επέλεγε σκί (άλλοι το’παν απόλαυση αλλη ταλαιπωρία) και όποιος ήθελε έφευγε.

και η απάντηση για την ταλαιπωρία της Τετάρτης

χωρίς σχόλια...

Και κάπου εδώ σταματώ γιατί το κούρασα το θέμα!

Ούτως ή άλλως γράφω..γράφω .. και πάλι πάνω θα 'μαι !

και οποιος ηθελε εφευγε??ελα ρε ...τι λετε ...ακου εδω απαντηση...
            Οκ δεν τρεχει υπαρχει και το απεναντι βουνο που σεβεται περισσοτερο τον χιονοδρομο απο την κολωνακιωτισσα γκομενα με το 10ποντο τακουνι.
            "
            www.frozenwave.gr

Comment

• Το κερασακι απο ολα αυτα ειναι ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ και με χειροτερες συνθηκες γιατι δεν εχουμε που αλλου να παμε οποτε γιατι να φτιαξουν ολα τα παραπανω?

Comment

• δεν εχω παει Παρνασσο κ δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο...αλλα αυτο το : Όποιος ήθελε επέλεγε σκί (άλλοι το’παν απόλαυση αλλη ταλαιπωρία) και όποιος ήθελε έφευγε, οταν θα εχω κανει ολο τον δρομο εινια ΤΡΑΓΙΚΟ

ας κανουν οπως μια φορα στο Καιμακ...χαμηλα στον δρομο, ηταν ενας κ σου ελεγε: το ΧΚ εινια κλειστο...δεν ξερουμε αν ανοιξει, λογω καιρου, λογω παγου ή οτι αλλο...οποτε αν πας ειναι αποφαση σου...ξερεις ομως οτι ισως ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ οποτε λες: ασε...παω αλλου...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Μετά απο την γενική κατακραυγή για τα χτεσινά ΧΑΛΙΑ, σήμερα είναι ανοιχτές 9 πίστες... Αφού ανοίξαν και τον Ηρακλή ευχαριστώ να λέμε!!! Τουλάχιστον όσοι ανέβηκαν σήμερα θα το ευχαριστηθούν πιό πολύ απο εμάς τους άτυχους χτές....

Καλές καταβάσεις σε όλους!
                  Let it snow.. Let it snow.. Let it snow....

Comment

• XKΠΚ χαιρετιζει ΧΠΚ αχχαχχαχααχχχαχα
                    μονο αστειο θα μπορουσε να ειναι
                    Χιονοδρομοι Καλου Καιρου αποχαιρετιζουν Χιονοδρομικο που δεν μπορει να
                    λειτουργησει με ΤΕΛΕΙΕΣ συνθηκες

Comment

• Originally posted by firfis

Είμαι πελάτης και θα συνεχίσω να είμαι πελάτης δυστηχώς. Με κάνετε απλά να αισθάνομαι ότι όταν η διοίκηση πρέπει να σταθεί στο ύψος της και να δικαιολογήσει την αμοιβή της και την κάρτα που πληρώνω μου πετάει στο πρόσωπο το κατά τα άλλα ελληνικότατο  Αν σου αρέσει". Ε λοιπόν σας απαντώ: ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. Ότι σημαίνει για εσάς αυτό. Είμαι πελάτης και θα συνεχίσω να είμαι πελάτης μια που δεν έχω άλλη εναλλακτική (μια που δεν ΕΧΕΤΕ ανταγωνισμό δηλαδή).

Πιστεύω ότι θα σας ενδιέφερε η γνώμη των πελατών σας.

Φιλικά,

ένας πελάτης σας.
                      Φίλε μου ΈΧΕΙΣ εναλλακτικη. Πηγαινε Καλάβρυτα με τα αδιανόητα απάτητα. Δεν σου αρέσει; Πήγαινε 3ήμερο Βασιλίτσα, Καιμακτσαλάν. Δεν σου αρέσει ούτε εκεί; Μείνε 1-2 εβδομάδες χωρίς να κάνεις σκι και πήγαινε στο εξωτερικό να κάνεις μέσα σε 3 μέρες όσο κάνεις σε 3 μήνες στην Ελλάδα. Πίστεψε με θα χορτάσεις όσο δεν πάει. Σου φαίνεται ακριβή η Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Γαλλία; Πήγαινε Μπάνσκο που και κοντά είναι και 5 φορές ο Παρνασσός σε μέγεθος και οργάνωση... Το εισιτήριο είναι λίγο πιο ακριβό από του Παρνασσού.

30 ευρώ..... Που καταντήσαμε...

Το θέμα είναι ότι με την δική σου επιλογή να συνεχίσεις να πηγαίνεις κάπου που ΔΕΝ σε καλύπτει και το κάνεις εν γνώση σου, λύπαμαι, αλλά δεν σε λυπάμαι. Το χιονοδρομικό από την στιγμή που συνεχίζει και κόβει εισητήρια δεν το νοιάζει. Πρέπει όλοι να πάρουμε κάποιες συνειδητές αποφάσεις. Δεν θα καπιταλεύεται ΚΑΝΕΙΣ την δική μας αρρώστια.

Προς κ. Δρίβα ή οποιονδήποτε άλλο αρμόδιο φορέα με την ΔΥΝΑΜΗ να κάνει την διαφορά.

ΔΕΝ είμαστε Ελληνάρες. Πολλοί από εμάς που ερχόμαστε τους κοροιδεύουμε τους Ελληνάρες. Αλλά πρέπε να καταλάβετε ότι τρέχετε χιονοδρομικό και όχι καφετέρεια όπως πολύ σώστα έιπαν κ άλλοι. Εκφράσεις "Όποιος ήθελε έκανε όποιος δεν ήθελε έφευγε" είναι επιοικώς απαράδεκτες. Και δη όταν προέρχονται από επίσημες πηγές.

Θέματα όπως η σωστή λειτουργεία του χιονοδρομικού (λιφτς, στρώσιμο πίστας, μέτρα προστασίας) είναι ΖΩΤΙΚΗΣ σημασίας για την ικανοποίηση των πελατών σας. Ικανοποιήση πελατών.. Να μια ακόμα άγνωστη λέξη στην χώρα μας... Όχι μόνο για τους αρμόδιους φορείς οι οποίοι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ πως να παίρνουν feedback και να κάνουν σωστές αναλύσεις για λήψεις αποφάσεων αλλά και για τους ίδιους τους τελικούς χρήστες οι οποίοι δεν έχουν την παιδεία να συνεισφέρουν στην βελτίωση της λειτουργείας του ΧΚΠ και ξαφνικά καθόμαστε και γκρινιάζουμε στα φόρα...

Just another day in the park

Edited by: ntpaledo "

Comment

• Δεν έχουμε όλοι τη δυνατότητα για 3ήμερα στο εξωτερικό έιτε από άποψη χρόνου είτε από άποψη χρημάτων. Επίσης δεν μπορώ να πεταχτώ για σκι στη βασιλίτσα το πρωί και να είμαι πίσω στην Αθήνα νωρίς το βραδάκι. Οι υποχρεώσεις επαγγελματικές και οικογενειακές είναι πάρα πολλές σε πολλούς από εμάς. Είναι εύκολος ο αφορισμός αυτός. Στα είκοσί μου που είχα χρόνο για σκι στο καπρούν δεν είχα τα χρήματα. Τώρα δεν έχω το χρόνο αλλά και τα χρήματα να σέρνω έτσι εύκολα μία ολόκληρη οικογένεια για τριημεράκι σκι σε άλλη χώρα.

Επίσης 3 μέρες σκι το χρόνο δεν νομίζω ότι αρκούν σε κάποιον που του αρέσει και απολαμβάνει τη χιονοδρομία. Για κάποιους από εμάς είναι όλο το πακέτο απόλαυση και μας δίνει ζωή το ταξίδι μέχρι εκεί και οι εικόνες το βουνό. Προτιμάμε δε να το κάνουμε 2-3 ή 4 φορές το μήνα και όχι 1 φορά το χρόνο.

Επίσης όλοι γράφουμε σε αυτό το forum γιατί θέλουμε να το απολαμβάνουμε και σε αυτό το συγκεκριμένο χιονοδρομικό. Αλλιώς εάν αποφασίσαμε να μην ξαναπάμε, δεν έχουμε λόγο να γράφουμε εδώ.

Comment

• Στο εξωτερικό δεν θα πας για 3 μέρες και θα το οργανώσεις πολύ νωρίτερα. Οι 2-3-4 φορές το μήνα Παρνασσό που αναφέρεις σαν κόστος είναι το ίδιο με το να πας 5 μέρες στο Μπάνσκο. Το μέρος είναι Π_Α_Μ_Φ_Θ_Η_Ν_Ο. Και πας και με αμάξι.

Παίρνεις νωρίτερα άδεια, το κόστος ίδιο και το κεφάλι σου.... ήσυχο.

Όσον αφορά Βασιλίτσα, Καιμάκ δεν είπα να πας μονοήμερη. Δεν βγαίνει. 3μερο το λιγότερο.

Φίλε μην με παρεξηγείς, δεν έχω κάτι μαζί σου, απλά προσπαθώ να προτείνω κάτι διαφορετικό απο το πάλι στον γ^&*Παρνασσό θα πάω" το οποίο αν γίνει μαζικά μπορεί να ταρακουνήσει λιγάκι και κάποιες καρέκλες..

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με κάτι; Ας κάνουμε κάτι για αυτό!

Υ.Γ. Ρίξε μια ματιά και προς Καλάβρυτα.. Επειδή καταλαβαίνω την σύγχηση αρκετών εδώ μέσα, μπορώ να πω ότι... βρήκα την υγειά μου εκεί...
                          "

Comment

• Θα ανέβαινα Καλάβρυτα απλά δεν αντέχω να βλέπω τη Στύγα κλειστή. Όπως και να το κάνουμε το να είναι κλειστός ο Περικλής είναι μικρότερο μαχαίρι στη καρδιά.

Δυο βιντεάκια από χτες

Respect φιλε μονοκοπανιά με καρβοπέδιλο

<a href=http://www.youtube.com/watch?v=aB2PjStP69M" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=aB2PjStP69M</A>

http://www.youtube.com/watch?v=dK83qzCqzDYEdited by: MIK "

Comment

• Σήμερα 04/02/2010 στις 11:00 περίπου στον Ηρακλή:

<a href=http://img521.imageshack.us/i/040220102017.jpg/" target="_blank"></a>

Σούπερ ήλιος και ορατότητα, καλό χιόνι, στις ώρες αιχμής μαζεύτηκαν ουρές στον Ηρακλή και Αίολο, αποσυμφορήθηκε η κατάσταση μετά από το άνοιγμα του Βάκχου. Δρόμος καθαρός με ελάχιστα "παγωμένα" σημεία.

Όσο αφορά τους προλαλήσαντες σχετικα με την χθεσινή μέρα έχω να προσθέσω τα εξής:

1. Το "οργανωμένο" φτυάρι που έπεφτε για Καλάβρυτα πριν κάποια έτη τώρα πέφτει για τον Παρνασσό. Ο κόσμος δεν είναι πρόβατα, έχει άποψη δική του. Τα posts για Καλάβρυτα εδώ και αντίστροφα, αν μη τι άλλο είναι "ύποπτα" και κατ' εμέ σίγουρα όχι ανιδιοτελή.

2. Τα ΧΚ είναι επιχειρήσεις πρώτα από όλα. Ο πελάτης τιμωρεί μόνο με την αποχή. Το "ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ... ΚΑΙ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ" είναι βολικό για ΟΛΟΥΣ (και πελάτες και ΧΚ). Για να μην χαλάω πλέον την διάθεσή μου, έχω "μεταλλαχθεί" από οπαδός του βουνού σε πελάτη ΧΚ. Η μέρα αντικειμενικά εχθές είχε ρίσκα, ο πελάτης της "καθημερινής" είναι "μισός" εισπρακτικά, μισά λοιπόν και τα μεροκάματα, οπότε ΟΧΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΒΑΤΗΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΟΧΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΕΡΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΑΓΟΠΟΙΗΣΗ, ΟΧΙ kOSZ ΚΑI Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.

Μου αρέσει, δεν μου αρέσει ΚΑΝΕΝΑΝ δεν τον νοιάζει, εκτός από την ΕΙΣΠΡΑΞΗ στο τέλος της ημέρας και αυτό αφορά ΟΛΑ τα ΧΚ. Μόνο με αυτό μπορεί να διαπραγματευτεί και να πιέσει ο "πελάτης". Έχει ρίσκα η μέρα, να μην πατήσει κανένας μέχρι να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη μας...
                              Edited by: kOSZ "
                              Your Life Maybe Isn't Easy But Its Yours

Comment

• και άλλη μια σκέψη: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ"... όλοι μας εργαζόμενοι είμαστε... τα άτομα στις πίστες δεν είναι οι "μανατζαρέοι" που παίρνουν τις αποφάσεις
                                "
                                Your Life Maybe Isn't Easy But Its Yours

Comment

Working...
                                X