και άλλη μια σκέψη: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ"... όλοι μας εργαζόμενοι είμαστε... τα άτομα στις πίστες δεν είναι οι "μανατζαρέοι" που παίρνουν τις αποφάσεις
"
Έτσι μπράβο! Σα να αρχίσαν κάποιοι να μιλάνε σοβαρά. Όχι τα κράζω-κράζω αλλά αύριο-μεθαύριο πάλι εκεί είμαι" που έβλεπα έως τώρα και κρατιόμουν με νύχια και με δόντια για να μην αρχίσω να βρίζω ό,τι θείο υπάρχει και δεν υπάρχει.
ΞΥΝΠΝΑΤΕ ΛΕΜΕ ΡΕ!!! ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΘΕΛΕΙ. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ;;;
Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπετε στους εαυτούς σας να συνεχίζετε να αφήνετε λεφτά μετά από αυτά που ΒΛΕΠΕΤΕ με τα ίδια σας τα μάτια; Τα γνωμικά: "εγώ με τον παρά μου γ@...ώ και την κυρά μου" και "εκεί που τρως, εκεί πας να χέσεις;" δε σας λένε τίποτα; Είναι προφανές ότι όταν κάποιον αποφασίζεις να τον έχεις χεσμένο δε θα του χτυπήσεις την πόρτα για φαΐ ακόμα και αν σε αποδεκατίζει η πείνα. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ όταν πας κάπου να φας ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!
ΞΥΠΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!! ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΖΑ! ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ! ΕΣΥ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ! ΠΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΩΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ!) ΚΥΡΙΟΣ ΕΑΥΤΟΥ!
ΥΓ: Εξ'αιτίας αυτής της νοοτροπίας είμαστε μια ζωή ουραγοί και πένηντες και προσφάτως για άλλη μια φορά ο περίγελως της ενωμένης ευρώπης...
Είμαι καινούριος στο άθλημα, ανέβηκα πέρσι 2-3 φορές, κατάλαβα τι παίζει, διάβασα και τα λεγόμενα πολλών σε αμέτρητα και μεγάλα κουβάρια εδώ μέσα, που ξεκινούν από αρκετά χρόνια πίσω και σταμάτησα. Κράτησα τα λεφτουδάκια μου και πήγα στο bansko. Όπως θα κάνω και φέτος. Και κάποιος παραπάνω έγραψε ότι είναι λίγο πιο ακριβό από τον Παρνασσό. Κάποιος από κάτω τον διόρθωσε και είπε ότι είναι λίγο πιο φθηνό. Εγώ θα πω ότι κάνουν λάθος και οι δυο. Είναι αισθητά πιο φθηνό από τον Παρνασσό.
Όχι δεν νιώθω περήφανος που αφήνω τα λεφτά μου στο εξωτερικό, ούτε γουστάρω να γίνεται κάτι τέτοιο, γιατί είναι εις βάρος της οικονομίας της χώρας, και οποιασδήποτε εξέλιξης. Αλλά σέβομαι τον εαυτό μου και κατ'επέκταση των ιδρώτα με τον οποίο τα κερδίζω και γι'αυτό προτιμώ να τα αφήνω εκεί που βρίσκουν αντίκρυσμα.
Όσο για φέτος είναι ιδιαίτερες" οι συνθήκες. Θα ανέβω κάποιες φορές, αλλά χωρίς να τους αφήσω λεφτά. Οπότε στο θέμα μας η απάντηση, ουσιαστικά, συνεχίζει να είναι όχι. Edited by: nougiw "
Είμαι καινούριος στο άθλημα, ανέβηκα πέρσι 2-3 φορές, κατάλαβα τι παίζει, διάβασα και τα λεγόμενα πολλών σε αμέτρητα και μεγάλα κουβάρια εδώ μέσα, που ξεκινούν από αρκετά χρόνια πίσω και σταμάτησα. Κράτησα τα λεφτουδάκια μου και πήγα στο bansko. Όπως θα κάνω και φέτος. Και κάποιος παραπάνω έγραψε ότι είναι λίγο πιο ακριβό από τον Παρνασσό. Κάποιος από κάτω τον διόρθωσε και είπε ότι είναι λίγο πιο φθηνό. Εγώ θα πω ότι κάνουν λάθος και οι δυο. Είναι αισθητά πιο φθηνό από τον Παρνασσό.
Όχι δεν νιώθω περήφανος που αφήνω τα λεφτά μου στο εξωτερικό, ούτε γουστάρω να γίνεται κάτι τέτοιο, γιατί είναι εις βάρος της οικονομίας της χώρας, και οποιασδήποτε εξέλιξης. Αλλά σέβομαι τον εαυτό μου και κατ'επέκταση των ιδρώτα με τον οποίο τα κερδίζω και γι'αυτό προτιμώ να τα αφήνω εκεί που βρίσκουν αντίκρυσμα.
Όσο για φέτος είναι ιδιαίτερες" οι συνθήκες. Θα ανέβω κάποιες φορές, αλλά χωρίς να τους αφήσω λεφτά. Οπότε στο θέμα μας η απάντηση, ουσιαστικά, συνεχίζει να είναι όχι.
Όσα γράφεις με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
Κι εγώ μια βδομάδα εξωτερικό προτιμώ να πηγαίνω,
αλλά δεν αντέχω να μην ξαναπατήσω χιόνι ολόκληρη σεζόν μετά!
Και είμαστε πολλοί με τέτοια ανάγκη!
(Πόσο μάλλον που φέτος δεν πήγα και δεν προβλέπεται να πάω.)
Οπότε τι μένει? Ελληνικά χιονοδρομικά κέντρα και δη Παρνασσός-Καλάβρυτα για μας τους νότιους.
Και βέβαια θα ξαναπάω Παρνασσό, καθημερινή πάλι βέβαια, γιατί μόνο τότε αξίζει!
’σχετα από την χθεσινή μέρα...
Το θέμα εδώ λέει "Ενημέρωση Χ.Κ.Π", όπως βλέπει την χιονοδρομική μέρα ο καθένας την παρουσιάζει! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...
Ενώ διαβάζω όλα όσα γράφετε συνήθως δεν απαντώ για τους εξής λόγους:
1. Το Χιονοδρομίκο δεν είναι υγιής επιχείρηση και για αυτό δεν εξελίσσεται, υπάρχει γκρίνια, ακρίβια και όλα όσα έχετε προαναφέρει.Ανεβαίνω 28 χρόνια (είμαι 33)και το συμπέρασμα είναι ότι πασ πρωί 8 για να κάνεις εώσ τις 10.30 περίπου και μετά αρχίζεις τα περιφεριακά και ξανακάνεις αργά το μεσημέρι όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες.Βέβαια όχι ότι στα Καλαβρ είναι πόλυ καλήτερα.....8στις 10 η Στύγα είναι κλειστή και πολύ αργή.Για φανατσειτε μία εξαθέσια αποσυμπλεκόμενη εκεί!!!!!
2.Προσωπικά και εάν όλα πάνε καλά κάθε δύο περίπου χρόνια μαζεύω τα οικονομικά μου και πάω εξωτερικό!!!!!(Υπάρχουν και πολύ οικονομικοί τρόποι να πάτε και Αυστρία και Ιταλία και Γαλλία και όπου θέλετε)
3.Αν και έχω σπίτι στο συγκεκριμένο βουνό (κόντα στο ΧΚΠ) και όπως καταλαβαίνετε είμαι εκεί σχεδόν κάθε σουκού και καλοκαίρι και γενικά όλο το χρόνο, τα σκι μου τα έχω Αθήνα για να πηγαίνω και αλλού....όποτε μπορώ
4.Πήγα πριν τρείς εβδομάδες Γαλλία και μετά ανέβηκα όλα τα σουκού,λόγω σπιτιού, πάνω αλλά δεν πήγα για να δω ούτε από μακρυά το χιονοδρομικό.
5.Από τότε που εργάζομαι έχω μπει στην ψυχολογία ότι μόνο τα σουκού μου μένουν και τα απολαμβάνω όπως και να έχει με φίλους στο βουνό.Προσπαθώ να μη χαλιέμαι με κάτι που το ξέρω τόσα χρόνια και δεν έχει αλλάξει
6.Σίγουρα οι τιμές είναι ακριβές και όλοι αισθανόμαστε έλλειψη σεβασμού αλλά έχει ποτέ οργανωθεί από κάποιον από εσάς κάποια κινητοποίηση?????αποχή-διαμαρτυρία με υπογραφές κλπ??????Μήπως τελικά μόνο λόγια?Όχι ότι θα έκανα κάτι ή θα συμετείχα, αλλά κάθε χρόνο γκρίνια,γκρίνια .....Και το λέω αυτό διότι έχω αλλάξει τρόπο που αντιμετωπίζω την κατάσταση και έχω βρει την ησυχία μου.
7.Λόγω εργασίας δε μας είναι εύκολο να πηγαίνουμε για σουκου βόρεια Ελλάδα για μία μέρα για αυτό η λύση είναι τι?? Να σταματήσουμε???
ΣΥΝΗΘΗΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΟΥΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.ΟΣΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ...
και άλλη μια σκέψη: ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ"... όλοι μας εργαζόμενοι είμαστε... τα άτομα στις πίστες δεν είναι οι "μανατζαρέοι" που παίρνουν τις αποφάσεις
+1000
εδω θα διαφωνησω λιγο αν και δεν εχω κατι με κανεναν υπαλληλο συγκεκριμενα.
ο υπαλληλος ειναι η βιτρινα του χιονοδρομικου και της καθε επιχειρησης ειτε ειναι τραπεζα ειτε ειναι μπακαλικο η ταβερνα ασχετα αν τις αποφασεις τις παιρνουν αλλοι.
και για να γινω σαφης αυτους βλεπουμε μπροστα μας οχι τους διευθυντες γιαυτο και γινονται αποδεκτες των παραπονων και γιαυτο τους παιρνει και αυτους η μπορα πολλες φορες .
βεβαια θα μου αρεσε να κανουμε μια καθιστικη διαμαρυρια στο παρκινγκ και να μην μπει κανεις μεσα για ενα σαββατο η μια κυριακη οχι μονο παρνασσο αλλα και σε αλλα.
δεν μπορει καποιος τροπος διαμρτυριας πρεπει να τους πειραζει ."
Παιδιά, ο πιστέρ ή ο λιφτιέρης δεν παίρνει αποφάσεις που αφορούν τι, που, πώς και πότε. Τα τελευταία χρόνια είναι σχεδόν άψογοι. Δεν φταίνε οι άνθρωποι να γίνονται αποδέκτες των καντηλιών μας.
Comment