Για ποιο λογω γκρινιαζουν ολοι σημερα πανω?Ουτε κυριακη να ηταν δεν εχει αερα γιατι ανοιξαν το 3πλο στης 2 τι κανουν με το ηρακλη??
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Παρνασσος 2009-2010
Collapse
X
-
Eχεις δικιο αλλα αν αγαπας τις χιονοκαταβασεις και μενεις αθηνα εχεις μονο 2 επιλογες η Στυγα που δεν δουλευει ή φτερολακα μετα σαπιοσπασμενα καρεκλακια στην 6.Κελαρια ΝΟ WAY.....Απλα εχω σταματησει να γκρινιαζω δεν βγαινει καπου , ενας Δριβας μονος του δεν φτανει.
Αγγελος
Comment
-
ε τοτε να γραφεις στο αρθρο ''χιονοδρομικα εξωτερικου'' και οχι εδω αν δεν σου αρεσει!και δεν σε πιεζει κανενας!καποιοι γουσταρουν αυτη την ταλεπορια οπως τη λες εσυ....Originally posted by zink_titanumΣιγά ρε παιδιά πως κάνετε έτσι, 1 μέτρο χιόνι έχει το βουνό, πταίσματα δηλαδή. Όσο σκέφτομαι πως ανεβαίνοντας πάνω θα περάσω από εκείνο τον άθλιο δρόμο, θα μπω στην άθλια τηλεκαμπίνα που οι πόρτες μένουν μισάνοιχτες, μπορεί να με κοροϊδέψουν στο ταμείο και να μου πουλήσουν ακριβό εισητήριο επειδή τέτοιες εντολές έχουν πάρει", θα αντικρύσω τα μουσειακά καρεκλάκια του Αίολου και του Βάκχου, κι αν ανέβω στον Ηρακλή θα κόβεται το ρεύμα κάθε τόσο, στα άλλα λιφτ θα με πιάσει η μέση μου ή θα χτυπήσω τα γόνατά μου ανεβαίνοντας και μετά θα με πονάει ο κ... μου από τα σανίδια, ε όχι... δεν γουστάρω. Καλή σας διασκέδαση, εγώ προτιμώ να κάνω κάτι άλλο. Και να κρατήσω τη ενέργειά μου για να χαρώ τις χιονάρες στις Αλπεις σε πιο ανθρώπινες συνθήκες.
"NO SNOW NO FUNNY.....
Comment
-
Καλως η κακως η Ελλαδα δεν ειναι η πλεον 'χιονοδρομικη χωρα', λογω μορφολογιας και κλιματος. Κανονικα θα επρεπε να ασχολουμαστε με την ιστιοπλοϊα, τηρουμενων των αναλογιων, οποτε ας βολευτουμε με τα βουνα που εχουμε και με το 1μ χιονι, χωρις γκρινια!First chair...last call
Comment
-
εμ οταν τα λεω δεν με ακουνε... η Ελλαδα δεν κανει για σκι....
μαζευεται ολη η αθηνα το σαββατοκιριακο σε μια πλαγια. και λοιπον τι? νομιζετε πως κανετε σκι????
μαζεψτε λεφτα και πηγαινεται στις αλπεις να το ευχαριστηθητε και μην ασχολειστε με παρνασσο και με τους ...............εκει πανω...
τοσα χρονια το ιδιο μαρουλι πουλανε. 15 χρονια ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ.
γκρινιαζεται οτι δεν εχει χιονι η ελλαδα? και οταν εχει τι γινετε? τις μισες μερες δεν λειτουργει λογω αερα, τις αλλες μισες δεν ανοιγουν ολα τα λιφτ για οικονομια...
αν σας αρεσει να περιμενετε καθε μια ορα το πρωι για να δειτε αν θα ανοιξει λογω αναστολης, μετα να στριμωχνεστε στην ουρα των λιφτ για κανενα μισαωρο, να δινετε δεκαευρα στο σαλε και το 30αρι για τα λιφτ, τοτε οκ... καλα να περνατε καθε σαββατοκυριακο πανω...!!!Edited by: KAPTENLIB-TECH TRS BTX
A.SNOW David Vincent
Comment
-
Πω πω χολη !!!!Originally posted by zink_titanumΣιγά ρε παιδιά πως κάνετε έτσι, 1 μέτρο χιόνι έχει το βουνό, πταίσματα δηλαδή. Όσο σκέφτομαι πως ανεβαίνοντας πάνω θα περάσω από εκείνο τον άθλιο δρόμο, θα μπω στην άθλια τηλεκαμπίνα που οι πόρτες μένουν μισάνοιχτες, μπορεί να με κοροϊδέψουν στο ταμείο και να μου πουλήσουν ακριβό εισητήριο επειδή τέτοιες εντολές έχουν πάρει", θα αντικρύσω τα μουσειακά καρεκλάκια του Αίολου και του Βάκχου, κι αν ανέβω στον Ηρακλή θα κόβεται το ρεύμα κάθε τόσο, στα άλλα λιφτ θα με πιάσει η μέση μου ή θα χτυπήσω τα γόνατά μου ανεβαίνοντας και μετά θα με πονάει ο κ... μου από τα σανίδια, ε όχι... δεν γουστάρω. Καλή σας διασκέδαση, εγώ προτιμώ να κάνω κάτι άλλο. Και να κρατήσω τη ενέργειά μου για να χαρώ τις χιονάρες στις Αλπεις σε πιο ανθρώπινες συνθήκες.
Ναι, αν μπορουσα και εγω καθε Σαββατοκυριακο να πηγαινω Αλπεις, και αν ημουν αργοσχολος να πηγαινω Παρνασσο καθημερινες, την ιδια αποψη με σενα θα ειχα. Στα ταμεια παντως δε με εχει κοροιδεψει κανενας και ποτε, εχω περασει καμποσες καταπληκτικες μερες στο χκπ (ΝΑΙ, Σαββατοκυριακα και αργιες), θελω ομως οσο και εσυ να δω τα πραγματα να βελτιωνονται οσον αφορα τις υποδομες. Το οποιο σημαινει πολλα Ευρω και τοπικοι αρχοντες που δεν θα πιστευουν πως τα μερη τους θα ηταν χαϊ και με 60 χιλιαρικα το στρεμα (στα κατσαβραχα) αν δεν υπηρχε το χιονοδρομικο.
Οριστε, αφου γκρινιαζαν καποιοι για την ενημερωση απο το χκπ και την ηθελαν εδω μεσα ντε και καλα, ο κ. Δριβας μας βαζει link (εκτος αν θελετε και copy-paste για να ειστε χαρουμενοι). Πρεπει να ηταν πολεμικη μερα σημερα εκει πανω εε ? (και στη δουλεια μου ειχαμε πολεμο σημερα !!
)
"ορθιοοοος ...
Comment
-
παιδια αυριο τελειωνει η αδεια μου και γυριζω αθηνα αλλα λογω μπλοκων λεω να κανω το σκι μου στο χκπ.θα ερθω απο τρικαλα και θελω να ρωτησω αν σημερα βελτιωθηκε η κατασταση στους δρομους θα ανεβω απο πολυδροσο θα χρειαστω αλυσιδες για αυριο ευχαριστωΑΕΛΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Comment
-
Μόλις γύρισα απο πάνω....
Κρίμα που καταφέρατε να εξοργίσετε τον κόσμακι που ανέβηκε και σας ΠΛΗΡΩΣΕ για να ευχαριστηθεί το φρέσκο χιόνι που πέφτει μέρες τώρα...
Αντί αυτού???? Ηρακλής κλειστός, 3πλος δόθηκε στις 1400 σε λειτουργία και ο Περικλής να σταματάει καθε λίγο και λιγάκι....
Ουρές τεράστιες και γκρίνια...
Κύριε Δρίβα καλές οι εξηγήσεις σας αλλα πρέπει να καταλάβετε, όλοι στο ΧΚΠ οτι δεν μας κάνετε χάρη!
Θα ΕΠΡΕΠΕ να είχατε, εδώ και καιρό, τα καταλληλα μέσα για να έχετε όλους τους αναβατήρες ανοιχτούς...
Η κατάσταση σήμερα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! Χειρότερα απο Κυριακή....
Κρίμα και πάλι κρίμα...Let it snow.. Let it snow.. Let it snow....
Comment
-
φιλε τι μας λες? ποια μεσα? οι ανθρωποι δεν ενδιαφερονται... σιγα μην ξυπνησουν πιο πρωι για να λειτουργησουν τους αναβατηρες... να χασουν τον υπνο τους?
η κατασταση δεν ηταν απαραδεκτη σημερα αλλα παντα ηταν ειναι και θα ειναι...
οπως ειπα πιο πανω αφου γουσταρετε αυτου του ειδους το σκι-ταλαιπωρια... καλη διασκεδαση στον παρνασσο...LIB-TECH TRS BTX
A.SNOW David Vincent
Comment
-
ΑΝΕΚΔΟΤΟ
'Ηταν μια φορά ένας τύπος που επισκέφτηκε το καλύτερο και πιο οργανωμένο οίκο ανοχής της Ελλάδας.
Πολύ χλίδα το κτίριο...χτυπάει την πόρτα και ανοίγει μια πανέμορφη κοπέλα..θεά!
-Παρακαλώ!" του λέει.. "θα θέλατε Ελληνίδα, Αλλοδαπή...?"
-"Ελληνίδα!" λέει ο τύπος... αφού έδωσε 100!
-"Ωραία" λέει η κοπέλα.."περάστε στην πόρτα δεξιά!"
-"Ξανθιά ή μελαχρινή?"
-"Μελαχρινή!"
-"Ωραία..πάμε από δω κύριε... αριστερά!"
-"Την θέλετε με μεγάλο στήθος ή νορμάλ?
-"Εννοείται μεγάλο!
-"Μια χαρά..περάστε στην πράσινη πόρτα που θα δείτε στο βάθος..."
ο τύπος είχε αρχίσει να "φτιάχνεται" τρελά.."πώ πώ οργάνωση...και χλίδα!!"
Εκεί τον περίμενε ένας τύπος...
-"Αδύνατη...γεματούλα"? των ρωτάει...
-"Γεματούλα γεματούλα βέβαια!"
"Ωραία", του λέει.. αφού ανέβηκαν έναν όροφο, "εδώ είμαστε!"
Ανοίγει την πόρτα ...ΑΔΕΙΟ το δωμάτιο!
-"Συγνώμη" λέει ο τύπος.. "η κοπέλα"?
-"Αααα φίλε.. κοπέλες δεν έχουμε... Αλλά από οργάνωση σκίζουμε έτσι?!!
"
Comment

Comment