Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παρνασσος 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• <a href=file:///C:%5CUsers%5C228E%7E1%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cm sohtmlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml" target="_blank">Πείρα τηλέφωνο στο χιονοδρομικό και μου είπαν ότι έχει 70 εκατοστά στα κελάρια αλλά το snowreport λέει ότι έχει 125 εκατοστά λογικά σύνολο κελάρια και φτερολακα!!!Θα πάω αύριο και θα σας ενημερώσω απ'οτι είδα και ρώτησα θα έχει αρκετά καλό καιρό αύριο αλλά μετά το μεσημέρι οι άνεμοι θα δυναμώσουν κατά τι γνώμη μου αύριο θα είναι μια παρά πολύ καλή ημέρα για ski με παρά πολύ χιόνι και κρύο -1 !!!...</a> Edited by: geraki "
    oregon scientific weather station wmr200

Comment

• Originally posted by geraki
      <a href=file:///C:%5CUsers%5C228E%7E1%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cm sohtmlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml" target="_blank">Πείρα τηλέφωνο στο χιονοδρομικό και μου είπαν ότι έχει 70 εκατοστά στα κελάρια αλλά το snowreport λέει ότι έχει 125 εκατοστά λογικά σύνολο κελάρια και φτερολακα!!!Θα πάω αύριο και θα σας ενημερώσω απ'οτι είδα και ρώτησα θα έχει αρκετά καλό καιρό αύριο αλλά μετά το μεσημέρι οι άνεμοι θα δυναμώσουν κατά τι γνώμη μου αύριο θα είναι μια παρά πολύ καλή ημέρα για ski με παρά πολύ χιόνι και κρύο -1 !!!...</A>
      Βγάλε και καμιά φώτο να ανεβάσεις να δούμε και μεις........"

Comment

• Originally posted by geraki
        <a href=file:///C:%5CUsers%5C228E%7E1%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cm sohtmlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml" target="_blank">Πείρα τηλέφωνο στο χιονοδρομικό και μου είπαν ότι έχει 70 εκατοστά στα κελάρια αλλά το snowreport λέει ότι έχει 125 εκατοστά λογικά σύνολο κελάρια και φτερολακα!!!Θα πάω αύριο και θα σας ενημερώσω απ'οτι είδα και ρώτησα θα έχει αρκετά καλό καιρό αύριο αλλά μετά το μεσημέρι οι άνεμοι θα δυναμώσουν κατά τι γνώμη μου αύριο θα είναι μια παρά πολύ καλή ημέρα για ski με παρά πολύ χιόνι και κρύο -1 !!!...</a>
        Tα 125 εκατοστα που τα ειδες στο snowreport?Εκτος αν τα προσθεσες την βαση την μεση και την κορφη!.Δηλαδη αν η Αγοριανη εχει 1 μετρο και τα Κελλαρια 3 τοτε το κεντρο εχει 4 μετρα.Επισης που εξυπηρετει με αυτο που λες ,λογικα συνολο κελαρια και φτερολακα?Αν η Φτερολακα δεν εχει χιονι και τα Κελλαρια εχουν 20 ποντους με αυτο που λες προσθετουμε τα 20 των Κελλαριων με το 0 της Φτερολακας και το διαιρουμε δια του δυο.Αρα η Φτερολακα εχει 10 ποντους χιονι.Λιγο λογικη ρε παιδια.Το χιονι το μετραμε εκει που μας ενδιαφερει. δηλαδη τα Κελλαρια εχουν για παραδειγμα 30 ποντους στα χαμηλα και 80 ποντους στα ψηλοτερα τμηματα.Δεν τα προσθετουμε ελεος!
        "
        penteli.meteo.gr/stations/arahova/
        penteli.meteo.gr/stations/maroussi/

Comment

• Originally posted by nickdalas
          Originally posted by geraki
          <a href=file:///C:%5CUsers%5C228E%7E1%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Cm sohtmlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml" target="_blank">Πείρα τηλέφωνο στο χιονοδρομικό και μου είπαν ότι έχει 70 εκατοστά στα κελάρια αλλά το snowreport λέει ότι έχει 125 εκατοστά λογικά σύνολο κελάρια και φτερολακα!!!Θα πάω αύριο και θα σας ενημερώσω απ'οτι είδα και ρώτησα θα έχει αρκετά καλό καιρό αύριο αλλά μετά το μεσημέρι οι άνεμοι θα δυναμώσουν κατά τι γνώμη μου αύριο θα είναι μια παρά πολύ καλή ημέρα για ski με παρά πολύ χιόνι και κρύο -1 !!!...</A>
          Tα 125 εκατοστα που τα ειδες στο snowreport?Εκτος αν τα προσθεσες την βαση την μεση και την κορφη!.Δηλαδη αν η Αγοριανη εχει 1 μετρο και τα Κελλαρια 3 τοτε το κεντρο εχει 4 μετρα.Επισης που εξυπηρετει με αυτο που λες ,λογικα συνολο κελαρια και φτερολακα?Αν η Φτερολακα δεν εχει χιονι και τα Κελλαρια εχουν 20 ποντους με αυτο που λες προσθετουμε τα 20 των Κελλαριων με το 0 της Φτερολακας και το διαιρουμε δια του δυο.Αρα η Φτερολακα εχει 10 ποντους χιονι.Λιγο λογικη ρε παιδια.Το χιονι το μετραμε εκει που μας ενδιαφερει. δηλαδη τα Κελλαρια εχουν για παραδειγμα 30 ποντους στα χαμηλα και 80 ποντους στα ψηλοτερα τμηματα.Δεν τα προσθετουμε ελεος!
          "
          Χιόνι και πάλι χιόνι!!!!!!!!!!!!

Comment

• Ρε παιδια SOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Στην κεντρικη σελιδα του snowreport γραφει με ΚΟΚΚΙΝΑ Bold οτι απο σημερα στις 13.55 αποφασισαν ΑΝΑΣΤΟΛΗ για αυριο για τα Κελαρια λογω ισχυρων ανεμων....

Ισχυει η θα κριθει και παλι αυριο ?????????????????????

Αξιζει τον κοπο να ανεβουμε ????????????????? Η μπα ?????????
            ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by Kouvanos
              Ρε παιδια SOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Στην κεντρικη σελιδα του snowreport γραφει με ΚΟΚΚΙΝΑ Bold οτι απο σημερα στις 13.55 αποφασισαν ΑΝΑΣΤΟΛΗ για αυριο για τα Κελαρια λογω ισχυρων ανεμων....

μπααα!

Comment

• Originally posted by tirol
                Originally posted by Kouvanos
                Ρε παιδια SOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

μπααα!

Ρε παιδια μπλεχτηκα!!!

τελικα τι παιζει για σαββατο ? γιατι δειχνει καποιεσ σιγουρα πρασινες δηλαδη ανοιχτες και καποιες πορτοκαλι δηλ θα κριθει αυριο !!!

τελικα τι παιζει τσαμπα θα ανεβουμε???

Comment

• εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι αυτο που αναφερει στη αρχικη σελιδα του snowreport, αφορα τη χθεσινη ημερα, τη παρασκευη. για σημερα σαββατο τα πραγματα ειναι λιγο αμφιβολα. εγω ηθελα να ανεβω αλλα τελικα δε θα παω. ελπιζω οσοι ανεβουν να τους κανει καλο καιρο για να το ευχαριστηθουν.

Comment

• κλειστος ηρακλης...
                    χαμος στον αιολο...
                    ε ρε γλεντιαααα
                    Το ν αγαπάς δεν είναι τίποτα
                    το ν αγαπιέσαι είναι κάτι
                    το ν αγαπάς και ν αγαπιέσαι είναι το παν!
                    -------------------------------
                    το μόνο σίγουρο είναι οτι... τίποτα δεν είναι σίγουρο

Comment

• λοιπον έχουμε

χώμα: 30εκ
                      Υψος χιον.βάσης:15 εκ.
                      Υψος χιον.μέσης:40 εκ.
                      Υψος χιον.κορυφ:40 εκ
                      =125 εκ.!!!!!! [i]

με φιλικη διαθεση πάντα!!!
                      όσο για αύριο απ' οτι δειχνει το SF θα έχει αρκετό αέρα!
                      και εγω το σκεφτόμουν για αυριο αλλα δεν νομίζω να το ρισκάρω!"
                      KeEp On RiDe!

Comment

• καλησπερα.για αυριο εχουμε καμια προβλεψη για ανεμους?
                        εχουμε κλεισει παρεα να παμε με skibus,μηπως να το ακυρωναμε?
                        ευχαριστω

Comment

• Μπριζόλες αύριο μάγκες....
                          Beati Paoli.........

Comment

• οχι ρε man....δηλαδη να ριξω ακυρο η να περιμενω μεχρι το βραδυ καμια καλη προβλεψη[i]
                            και στο meteo βλεπω 7 μποφορ το πρωι και μετα θα πεσει.τι λετε?(με 7 δε δουλευει τπτ?)
                            "

Comment

• Καλησπερα παιδια.επειδη εχουμε μπερδεψει ολοι λιγο τα μπουτια μας εχω να πω τα εξης
                              1)Αυτη τη στιγμη το χιονι στα κελλαρια ειναι 20 εκατοστα απο περσυ ιδια εποχη+40 φετος-τα 30 που εχει στα καλαβρυτα=30 εκ. αρα δεν ειναι και πολυ καλα για χιονοδρομια.
                              2)Για να σοβαρευτουμε....αλλο πραγμα ο ενθουσιασμος και αλλο η πραγματικοτητα. το να θελεις να κανεις snowboard σαν τρελος δε σημαινει οτι τα 5-7 μποφορ θα γινουνε ξαφνικα ενα απαλο χαδι στο μετωπο οπως κατεβαινεις την πιστα...
                              Υπομονη λοιπον μεχρι να ριξει καλυτερο χιονακι και να στρωσει ο καιρος, η τουλαχιστον μεχρι να κατανοησουμε καλυτερα τις προτοπορους επιστημες της φυσικης και των μαθηματικων....
                              καλη χρονια

Comment

• Originally posted by geographic
                                Καλησπερα παιδια.επειδη εχουμε μπερδεψει ολοι λιγο τα μπουτια μας εχω να πω τα εξης
                                1)Αυτη τη στιγμη το χιονι στα κελλαρια ειναι 20 εκατοστα απο περσυ ιδια εποχη+40 φετος-τα 30 που εχει στα καλαβρυτα=30 εκ. αρα δεν ειναι και πολυ καλα για χιονοδρομια.
                                2)Για να σοβαρευτουμε....αλλο πραγμα ο ενθουσιασμος και αλλο η πραγματικοτητα. το να θελεις να κανεις snowboard σαν τρελος δε σημαινει οτι τα 5-7 μποφορ θα γινουνε ξαφνικα ενα απαλο χαδι στο μετωπο οπως κατεβαινεις την πιστα...
                                Υπομονη λοιπον μεχρι να ριξει καλυτερο χιονακι και να στρωσει ο καιρος, η τουλαχιστον μεχρι να κατανοησουμε καλυτερα τις προτοπορους επιστημες της φυσικης και των μαθηματικων....
                                καλη χρονια
                                μεχρι τοτε θα παιζουμε κανενα snowboard παιχνιδακι στο playstation για να ξεδωσουμε.....[i]
                                "
                                NO SNOW NO FUNNY.....

Comment

Working...
                                X