Παίδες λίγο ηρεμία...Το γιατί δεν ήταν ανοιχτός ο Ηρακλής σήμερα δεν ξέρω,αλλά το περίμενα και το είπα σε κάποιον χθες.Γι'αυτό δεν ανέβηκα κιόλας.
Τώρα στο διαταύτα ο καθένας που πάει σε οποιοδήποτε βουνό τα βλέπει από διαφορετική αποψη τα πράγματα για τους δικούς του λόγους ο καθένας.
Ούτε ο tirol νομίζω ήθελε να ειρωνευτεί ούτε ο ΜΙΚ στο πόστ του.Απλά έχουμε πει οι κουβέντες απο pc εείναι περίεργες.
Ο tirol υποθέτω το είπε περισσότερο για πλάκα και ο ΜΙΚ γιατί όντως αυριο θα είναι ανοιχτός ο Ηρακλής.Ετσι τα εξέλαβα εγώ προσωπικά ταποστ σας.Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Μειονέκτημα τις καθημερινές για μενα το ότι δεν λειτουργεί ο συνδετικός...Θα ήταν πολύ πιο ευκολα τα πράγματα αν λειτουργούσε.Τώρα γιατί δεν λειτουργεί είναι θέμα Χ.Κ. και μόνο.Από τις φώτο που είδα υπέροχη πούδρα σήμερα αλλά έχουμε όλοι μας δει και καλύτερες.
Αυτά από μενα...
Διάβασα όλα τα αποψινά ποστ και δεν ξέρω τι να κάνω, να κλάψω ή να γελάσω...
Είναι δυνατόν να συζητάμε για σύγχρονο ΧΚ, το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο της χώρας" με 30 ευρώ εισιτήριο... όταν τα μισά λιφτ "θαύονται" με 20cm χιόνι και τα άλλα μισά χαλάνε συνέχεια... Δεν το χωράει το μυαλό μου. Να χαλάνε ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ τα λιφτ...
Και να σου λέει μετά τόσο απλά και τόσο κυνικά " αυτά είναι, αν δεν σου κάνει φύγε" αλλά κατά τα άλλα σε ενημερώνει. Και τι σημασία έχει η ενημέρωση όταν έχεις κάνει τόσο ταξίδι και είσαι εκεί? Έχει αξία η ενημέρωση όταν μπορείς να τα δεις και με τα μάτια σου? Έτσι, για να μην τα βαφτίζουμε όλα "θετικά"...
Για κλάματα πραγματικά.
Εντάξει, δεν πρόκειται για προσωπικά πυρά εναντίον κανενός διευθυντή. Από την άλλη, αν ο κάθε διευθυντής δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι αυτό, ή αν δεν τον εκφράζει η κατάσταση του ΧΚ μπορεί πάντα να παραιτηθεί. Αν δεν το κάνει, τότε δίκαια τα πυρά."
Διάβασα όλα τα αποψινά ποστ και δεν ξέρω τι να κάνω, να κλάψω ή να γελάσω...
Είναι δυνατόν να συζητάμε για σύγχρονο ΧΚ, το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο της χώρας" με 30 ευρώ εισιτήριο... όταν τα μισά λιφτ "θαύονται" με 20cm χιόνι και τα άλλα μισά χαλάνε συνέχεια... Δεν το χωράει το μυαλό μου. Να χαλάνε ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ τα λιφτ...
Και να σου λέει μετά τόσο απλά και τόσο κυνικά " αυτά είναι, αν δεν σου κάνει φύγε" αλλά κατά τα άλλα σε ενημερώνει. Και τι σημασία έχει η ενημέρωση όταν έχεις κάνει τόσο ταξίδι και είσαι εκεί? Έχει αξία η ενημέρωση όταν μπορείς να τα δεις και με τα μάτια σου? Έτσι, για να μην τα βαφτίζουμε όλα "θετικά"...
Για κλάματα πραγματικά.
Εντάξει, δεν πρόκειται για προσωπικά πυρά εναντίον κανενός διευθυντή. Από την άλλη, αν ο κάθε διευθυντής δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι αυτό, ή αν δεν τον εκφράζει η κατάσταση του ΧΚ μπορεί πάντα να παραιτηθεί. Αν δεν το κάνει, τότε δίκαια τα πυρά.
ποιος γραφει φετος το ski diary στο site του Χ.Κ.Π??
δε μου φενεται για το στυλ του Δριβα αυτο
P.s οι τιμες και ο εξυγχρονισμος ειναι αποφαση της διοιηκησης οποτε οσο και να χτυπιουνται ο διευθυντης και οι υπαλληλοι αν δεν παρουν το Ok απο πανω δε γινεται τιποτα.
Οποτε να γκρινιαζουμε τουλαχιστον στη σωστη πορτα!!
Yπέροχη ημέρα σήμερα (στα χαρτιά τουλάχιστον μη πέσει κάνα ρεύμα φτου φτου)
EPIC SKIING CONDITIONS χτες
Ξέχασα το λεωφορείο του ΧΚΠ που χτες πηγαινόφερνε κόσμο από και προς Φτερόλλακα.
Μιχάλη καλημέρα !!Τα είπαμε φιλαράκο έχτες που πιναμε καφεδάκι στο σαλέ πέταμα θέλουν όλα ...τι να σου κάνει και ο Δρίβας τα μισά άτομα είχε εχτές ...τωρα ποιος φταίει για αυτό ας τα βρούνε μεταξύ τους κρίμα για ολους που ταλαιπωρηθήκαν με το αυθημερόν ..η αληθεια είναι οτι μετα τις 13:00 μέχρι τις 5:00 το ευχαριστηθήκαμε ..!!
Comment