Originally posted by BrainA
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Ναι βρε και μενα αποψη μου ειναι...στα 500 μετρα το 0 και με βδ εχεις χιονι αλλα οχι ικανο να πιασει εκτος και αν εχεις μεγαλη ραγδαιοτητα,που με το 18αρι δεν εχεις στο κεντρο,....Originally posted by icestorm View PostΑποψη μου Γιωργο κ επιμενω αν βεβαια δεν χειροτερεψει θα γραψω πιο αναλυτικα. Ξημερωματα 25/12 κεντρο λευκοΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment
-
ναι 4 πολυ καλα ξεκαθρα δυτικα..και 5 καλα με διαφορες παραλλαγες...το συνολο 9 στα 21...δεν ειναι κα ασχημα..παραταση μιας μερας ισως και ενος πρωινου γιατι αν ειναι να τον στειλει κασπια πιστευω οτι θα φανει μεχρι αυριο στα 12αρια μια τετοια ταση ως κυριαρχηOriginally posted by MeteoTirnavos View PostΕυτυχώς υπάρχουν και δυτικά σενάρια ακόμη..ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Περσυ δεν ειχες 350 επ.παγ δεν θυμασαι καλα. Χιονιζε με 550 επ. παγ. τωρα για τη ραγδαιοτητα συμφωνουμε.
Γιαννη χθες στο 18αρι ποιος ηταν ο μ.ο Τ; Προχθες; Καταλαβες που το παω. νομιζω...Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
Originally posted by BrainA View PostΌταν νομίζεις ότι έρχεται χιονιάς και καταρρέει ο Αζόρ
https://youtu.be/Z9BMPcTnw3I
beach snow! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα<<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>
Comment
-
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ προχθές μας έλεγε πάντως ότι με 400 επίπεδο παγοποίησης, -5 και ΒBΔ θα είχε ΒΡΟΧΗ Θεσ/νίκη κέντροOriginally posted by icestorm View PostΠερσυ δεν ειχες 350 επ.παγ δεν θυμασαι καλα. Χιονιζε με 550 επ. παγ. τωρα για τη ραγδαιοτητα συμφωνουμε.
Γιαννη χθες στο 18αρι ποιος ηταν ο μ.ο Τ; Προχθες; Καταλαβες που το παω. νομιζω...
Τώρα δε τα διαβάζει αυτά που λες φαντάζομαι. Έ ΓΙΑΝΝΗ?
Comment
-
Originally posted by icestorm View PostΠερσυ δεν ειχες 350 επ.παγ δεν θυμασαι καλα. Χιονιζε με 550 επ. παγ. τωρα για τη ραγδαιοτητα συμφωνουμε.
Γιαννη χθες στο 18αρι ποιος ηταν ο μ.ο Τ; Προχθες; Καταλαβες που το παω. νομιζω...
μονο για το παχος εκανα λαθος...τα αλλα δες τα εδω ΠαναγιωτηΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment

Comment