Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Philip View Post
    11+1 Τουρκία/τίποτα, 5 προσήνεμα, 4 κεντροβόρεια
    δηλαδη το 12 το 7 το 8 το 9 και το 2 τα θεωρεις προσηνεμα?
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Originally posted by notios_polos View Post
      ναι 4 πολυ καλα ξεκαθρα δυτικα..και 5 καλα με διαφορες παραλλαγες...το συνολο 9 στα 21...δεν ειναι κα ασχημα..παραταση μιας μερας ισως και ενος πρωινου γιατι αν ειναι να τον στειλει κασπια πιστευω οτι θα φανει μεχρι αυριο στα 12αρια μια τετοια ταση ως κυριαρχη
      Ακόμα ασχολείσαι με την ψυχρή εισβολή της Τουρκίας-προσηνέμων στις 24 του μήνα;....χαρά στο κουράγιο σου
      Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
      http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
      Κάμερες Μακροχωρίου:
      http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
      http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• Παχος 520
        ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Εν τέλει τι συνέβη πέρυσι το Δεκέμβριο; Τα μοντέλα υποτίμησαν τη μεταφορά επιφανειακού ψύχους λόγω ΒΔ ή απλώς είναι μια παράμετρος που δεν μπορούν ούτως ή άλλως να αποτυπώσουν;
          Διότι τα υψόμετρα παγοποίησης ήταν σίγουρα 300 μέτρα χαμηλότερα από τα αναμενόμενα.
          18/02/08 - 10/1/17
          9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

δηλαδη το 12 το 7 το 8 το 9 και το 2 τα θεωρεις προσηνεμα?
            2, 7, 10, 11, 13. Δεν είναι και τα καλύτερα αλλά ένα πέρασμα το κάνουν

Comment

• Γιωργο σορρυ που τα βλεπεις τα 350 γιατι θα τρελλαθω. Για κεντρο τουλ. 500 δειχνει
              Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• ο μ.ο. είναι καθαρά υποκειμενικός. απλά χάνουν μιας κ τόσο μακριά ένα 18ωρο τα σενάρια μεταξύ τους με αποτέλεσμα το -4.5 περίπου που θα ήταν ο μ.ο. να ειναι μεγαλύτερος. απλά θα έπρεπε να αναφερθεί πως αυτό δείχνει πως πάμε για κάτι πολύ γρήγορο.. .. βρε ας το ρίξει και ας είναι και σφαιροπούλι!!!

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

• Originally posted by icestorm View Post
                  Γιωργο σορρυ που τα βλεπεις τα 350 γιατι θα τρελλαθω. Για κεντρο τουλ. 500 δειχνει
                  ρε Πανο ασε με να πιω κανα τσιπουρο και να παιξω με τον σκυλο μου...χαχαχα...δικιο εχεις για τα επιπεδα παγ. αλλα τα παχη και η υποστηριξη ηταν σαφως ανωτερα
                  ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

ναι 4 πολυ καλα ξεκαθρα δυτικα..και 5 καλα με διαφορες παραλλαγες...το συνολο 9 στα 21...δεν ειναι κα ασχημα..παραταση μιας μερας ισως και ενος πρωινου γιατι αν ειναι να τον στειλει κασπια πιστευω οτι θα φανει μεχρι αυριο στα 12αρια μια τετοια ταση ως κυριαρχη
                    ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• και Αθηνας

ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Τιποτα σχεδον για Θεσσαλονικη...σχεδον τιποτα για Αθηνα...και βαζω και Πολη

ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• επέτρεψέ μου να φανταστώ πως το 'τίποτα' που αναφέρεις εννοείς πρός 10ποντα+ διότι τα ενσέμπλς αυτή τη στιγμή κατά 50% δίνουν χιονόπτωση αθήνα..

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

• φουλ ζωνικουρα λογικα για μετα...ας ελπισουμε να κρατησει λιγο...

ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by NEFOSKEPHS View Post
                              επέτρεψέ μου να φανταστώ πως το 'τίποτα' που αναφέρεις εννοείς πρός 10ποντα+ διότι τα ενσέμπλς αυτή τη στιγμή κατά 50% δίνουν χιονόπτωση αθήνα..
                              ουτε για πλακα 50%...

//modeles7.meteociel.fr/modeles/gens/runs/2017121718/graphe3_1000___23.7735849057_38.016194332_.gif
                              ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Αντεγραψε τον συνδεσμο παραπανω...10% εχεις...καληνυχτα,εφυγα
                                ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

Working...
                                X