Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BrainA View Post
    Όταν νομίζεις ότι έρχεται χιονιάς και καταρρέει ο Αζόρ
    https://youtu.be/Z9BMPcTnw3I
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
    John Steinbeck

Comment

• Μιλαω για μεσημερι 24/12 κ ξημερωματα προς 25/12
      Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Τουρκια βλεπουν τα ensembles . Συνηθως αυτες τις μαχες τις χανουμε.
        Χιονια στην αγιαρα και τι στον κοσμο!!!!!

Comment

• Originally posted by icestorm View Post
          Αποψη μου Γιωργο κ επιμενω αν βεβαια δεν χειροτερεψει θα γραψω πιο αναλυτικα. Ξημερωματα 25/12 κεντρο λευκο
          Ναι βρε και μενα αποψη μου ειναι...στα 500 μετρα το 0 και με βδ εχεις χιονι αλλα οχι ικανο να πιασει εκτος και αν εχεις μεγαλη ραγδαιοτητα,που με το 18αρι δεν εχεις στο κεντρο,....
          ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Με το βασικο στο -7 καταφερε να.βγει.στο -2'ο.μο και χειροτερος απο.πριν...που ειναι.ο μπιτσ σνοου.π ελεγε οτι τρολλαρω?
            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Ευτυχώς υπάρχουν και δυτικά σενάρια ακόμη..

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
              John Steinbeck

Comment

• Γιατι περυσι ειχες 528-530dam παχος και τα ξημερωματα ειχες 350ισο0 και οχι 550...τωρα εχεις 540dam kai 500iso 0 με χειροτερη υποστηριξη
                ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• δυσκολα τα πραγματα συμφωνα και με τα ανσαμπλς...με ενα συνδυασμο ανσαμπλς ευρωπαιου και αμερικανου,ολες οι πιθανοτητες ειναι ΚΑΤΑ μας...βεβαια ειναι νωρις ακομα...
                  ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by MeteoTirnavos View Post
                    Ευτυχώς υπάρχουν και δυτικά σενάρια ακόμη..
                    ναι 4 πολυ καλα ξεκαθρα δυτικα..και 5 καλα με διαφορες παραλλαγες...το συνολο 9 στα 21...δεν ειναι κα ασχημα..παραταση μιας μερας ισως και ενος πρωινου γιατι αν ειναι να τον στειλει κασπια πιστευω οτι θα φανει μεχρι αυριο στα 12αρια μια τετοια ταση ως κυριαρχη
                    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Περσυ δεν ειχες 350 επ.παγ δεν θυμασαι καλα. Χιονιζε με 550 επ. παγ. τωρα για τη ραγδαιοτητα συμφωνουμε.
                      Γιαννη χθες στο 18αρι ποιος ηταν ο μ.ο Τ; Προχθες; Καταλαβες που το παω. νομιζω...

Comment

• 11+1 Τουρκία/τίποτα, 5 προσήνεμα, 4 κεντροβόρεια

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
                          Όταν νομίζεις ότι έρχεται χιονιάς και καταρρέει ο Αζόρ
                          https://youtu.be/Z9BMPcTnw3I

beach snow! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
                          <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

• Περσυ 29/12 το μονο καλυτερο ηταν η υποστηριξη που κ τωρα με το κυριο παντα δεν φαινεται ασχημη. Ξεκινησε χιονι με -5,6 στα 850 κ 550 επ.παγ

Comment

Περσυ δεν ειχες 350 επ.παγ δεν θυμασαι καλα. Χιονιζε με 550 επ. παγ. τωρα για τη ραγδαιοτητα συμφωνουμε.
                              Γιαννη χθες στο 18αρι ποιος ηταν ο μ.ο Τ; Προχθες; Καταλαβες που το παω. νομιζω...
                              Ο ΓΙΑΝΝΗΣ προχθές μας έλεγε πάντως ότι με 400 επίπεδο παγοποίησης, -5 και ΒBΔ θα είχε ΒΡΟΧΗ Θεσ/νίκη κέντρο Τώρα δε τα διαβάζει αυτά που λες φαντάζομαι. Έ ΓΙΑΝΝΗ?

Comment

Περσυ δεν ειχες 350 επ.παγ δεν θυμασαι καλα. Χιονιζε με 550 επ. παγ. τωρα για τη ραγδαιοτητα συμφωνουμε.

μονο για το παχος εκανα λαθος...τα αλλα δες τα εδω Παναγιωτη
                                ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

Working...
                                X