Οι υψισυννεφιες ειτε μονες τους ειτε με παρεα δε προσφερουν τιποτα απο θεμα υετου.Τα μεσα και χαμηλα νεφη ειναι τα υετοφορα. http://www.meteo.gr/clouds.cfm
Ευχαριστω για τις παραπομπες!. Αρα αν καταλαβαινω καλα μας ενδιαφερει ο ανεμος επιφανειας ( διευθυνση) ο ανεμος στα 850 και στα 700 ( για τυχον συγκλισεις και για δημιουργια υετοφορων νεφων).
Καλο βραδυ!
Ευχαριστω για τις παραπομπες!. Αρα αν καταλαβαινω καλα μας ενδιαφερει ο ανεμος επιφανειας ( διευθυνση) ο ανεμος στα 850 και στα 700 ( για τυχον συγκλισεις και για δημιουργια υετοφορων νεφων).
Καλο βραδυ!
Κι εκει παλι θελει ψαξιμο...οταν βρω χρονο θα σου στειλω αρκετες πληροφοριες...καλο βραδυ
Απο την ταβερνα δεν σηκωνεστε πριν εξολοθρευτει η στάνη, τα ανσαμπλς του 18αριου να τα δειτε ομως ειστε κουρασμενοι
ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη" DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Εξπρες προσηνεμος ναι light οχι. Αν εβγαινε αυτο αυριο το μεσημερι παραμονης θα χιονιζε μεχρι θαλασσα με επιφανειακο ΒΔ καλο παχος κ υποστηριξη κ με ΒΑ στα 700. Υετος θα υπηρχε κατα διαστηματα ικανοποιητικος οχι ομως συνεχομενος για κεντρο. Το απογευμα το επιπεδο παγ. ανεβαινει προσκαιρα για να ξανακαταιβει παλι με ΒΔ επιφανεια ξημερωματα Χριστουγεννων οπου φαινεται κ το πικ της εισβολης και πετσες ακομα κ στο κεντρο της Αθηνας
Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Καλο βραδυ!
Αυτά και άλλα μας ενδιαφέρουν που αν κάτσουμε και γράψουμε τώρα,θα σου ζητησουμε το αυριανό μεροκάματο 😋
Θα σου στείλει ο Τζωρτζ κάποια στιγμή 😉
Κατάφερα και πήγα στο κρεβάτι...
Ωωωχ Παναγία μου...
ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη" DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Εξπρες προσηνεμος ναι light οχι. Αν εβγαινε αυτο αυριο το μεσημερι παραμονης θα χιονιζε μεχρι θαλασσα με επιφανειακο ΒΔ καλο παχος κ υποστηριξη κ με ΒΑ στα 700. Υετος θα υπηρχε κατα διαστηματα ικανοποιητικος οχι ομως συνεχομενος για κεντρο. Το απογευμα το επιπεδο παγ. ανεβαινει προσκαιρα για να ξανακαταιβει παλι με ΒΔ επιφανεια ξημερωματα Χριστουγεννων οπου φαινεται κ το πικ της εισβολης και πετσες ακομα κ στο κεντρο της Αθηνας
κάποιοι είναι καλομαθημένοι και κάποιοι ξεχνούν, που κατοικούν κάποιοι.
Σε μια γενικευμένη εικόνα από τα σημερινά τρεξίματα μόνο ικανοποιημένοι πρέπει να είμαστε όλοι πόσο μάλλον οι προσήνεμοι! Θετική ενέργεια και για το κέντρο απλά μια νιφάδα αρκεί για να ομορφύνει η νύχτα των χριστουγέννων.
Περσυ με -5,7 κ επ.παγ 550 χιονισε μεχρι θαλασσα με καλυτερη υποστηριξη ομως. τωρα με -6,5 κ 500 επ.παγ με ΒΔ επιφανεια κ λιγο χειροτερη υποστηριξη γιατι να μην ασπρισει παλι το κεντρο;
Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment