Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• για δευτερη φορά μέσα σε μια βδομάδα το Τόκυο σκεπάστηκε χτες με χιόνια!!άκουσα ότι έφτασε και τα 20 εκατοστά!!εντωμεταξύ όσο κρατάει αυτός ο ψυχανώμαλος καιρός με τα πολλά χιονια στο Τόκυο, τόσο "ελάχιστο" χιόνι ρίχνει στα κλασικά χιονομέρη της χώρας στα βόρεια και τα δυτικά... τις επόμενες μέρες όμως ο καιρός θα γυρίσει στη νορμάλ μορφη του για την Ιαπωνία...

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
        Πραγματικό tsunami..... φέτος είναι η τραγική χρονιά της Μ. Βρετανίας.... τέτοια εμμονή, είναι απίστευτη!!!

Comment

• Πωπωπωπωπω θύμισε τσουνάμι!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Το Newlyn ειναι στη Κορνουαλη.Τερμα στην ακρη στη μυτουλα.Εκει χτες το βραδυ γινοταν ο κακος χαμος.

Comment

• Το δευτερο κυμμα που δειχνει ειναι εντυπωσιακο.

Comment

• Κι αυτο ειναι απ τη προηγουμενη βδομαδα .Σ ενα απ τα προηγουμενα τυφωνοχαμηλα.

Comment

• Comment

• Εικονες κι απ τη πολη του Plymouth στη νοτια ακτη χτες.

Comment

• 19 βαθμοι σημερα στο Βουκουρεστι!!! Για εναν ακομη συνεχομενο χειμερινο μηνα (μετα το Γεναρη) αγγιζουμε το all time monthly high, που στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι 20.6c!
                      Εντωμεταξυ οι 60 ποντοι χιονι που επεσαν πριν 3 βδομαδες εχουν εξαφανιστει με συνοπτικες διαδικασιες.....
                      No snow....no party

Comment

• Πέρασα στο fb μια φώτο με τις Σέρρες χιονισμένη και με σχολίασε μια που μένει Γερμανία λέγοντας αν έχουμε χιόνια εδώ. Γελάνε και τα τσιμέντα!!! Με είπε ότι ούτε στη Γερμανία έκανε χειμώνα φέτος μόνο μια φορά λέει το έστρωσε στην περιοχή τους.
                        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
                          Πέρασα στο fb μια φώτο με τις Σέρρες χιονισμένη και με σχολίασε μια που μένει Γερμανία λέγοντας αν έχουμε χιόνια εδώ. Γελάνε και τα τσιμέντα!!! Με είπε ότι ούτε στη Γερμανία έκανε χειμώνα φέτος μόνο μια φορά λέει το έστρωσε στην περιοχή τους.
                          ρώτησα και εγώ εναν γνωστό μου που μένει Γερμανία και μου είπε όλο χαρά ότι δεν έκανε καθόλου Χειμώνα φέτος και εκεί...η διαφορά μας είναι στον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε...

Comment

• Originally posted by geornik2004 View Post
                            ρώτησα και εγώ εναν γνωστό μου που μένει Γερμανία και μου είπε όλο χαρά ότι δεν έκανε καθόλου Χειμώνα φέτος και εκεί...η διαφορά μας είναι στον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε...
                            Χαχαχαχαχα εμένα αυτή απλά χάρηκε που γλίτωσε λεφτά για πετρέλαιο. Αλλά της αρέσει το χιόνι κι αυτηνής!!! Εγώ πάλι σκάω εσωτερικά για το χειμώνα δεν το κρύβω πουθενά και όλοι με θεωρούν τρελό και ανώμαλο με τα κρύα. Δεν μπορώ να τους καταλάβω.
                            Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Χαχαχαχαχα εμένα αυτή απλά χάρηκε που γλίτωσε λεφτά για πετρέλαιο. Αλλά της αρέσει το χιόνι κι αυτηνής!!! Εγώ πάλι σκάω εσωτερικά για το χειμώνα δεν το κρύβω πουθενά και όλοι με θεωρούν τρελό και ανώμαλο με τα κρύα. Δεν μπορώ να τους καταλάβω.
                              Και εδώ στην Γενεύη μούφα ολκής αν εξαιρέσεις το διάστημα (15 Νοε-19 Δεκ) που είδαμε χειμώνα, έκτοτε αγνοείται.... , σήμερα ένας υπέρλαμπρος ήλιος και για αντιστάθμημα -1oC και πάγος στο αμάξι.

Comment

Στο γραφειο που δουλευω, ολοι οι συναδελφοι αναρωτιουνται τι συμβαινει φετος...δεν τους αρεσει που απο τωρα μπηκε η ανοιξη...ειδικα η μια κοπελα που ειναι και περιβαλλοντολογος και ειναι ο πρωτος χειμωνας που περναει στην Χαλκιδα, απλα εχει τρελαθει..."δεν μπορει λεει και ξανα λεει να ηρθε απο τωρα η ανοιξη...καπου στην στροφη θα ξανα ρθει ο χειμωνας"...

Μια αλλη που εχει μεγαλο κηπο...μου ειπε σημερα οτι τα ζουμπουλια της εχουν ανθισει...!! Ο κηπος της ειναι σε κατασταση που οσα χρονια ζει στην Χαλκιδα και ζει πολλα...δεν τον εχει ξανα δει ετσι!!
                                Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Working...
                                X