Χιονόνερο καταγράφηκε σήμερα πριν ξημερώσει κατά τις 3 τη νύχτα στο Aviemore της Σκωτίας. Η διακύμανση σήμερα εκεί ήταν -1,4 C έως 6,5 C με πολύ υψηλή υγρασία (98,2% ο μέσος όρος ημέρας). Μετά το γύρισε σε βροχή και ομίχλη. Είναι ένα πρώτο χειμερινό ψήγμα όσο να πεις.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Collapse
X
-
Pian Rosa στα 3500 μέτρα στη Βόρεια Ιταλία στις ’λπεις είχε χθες 4,4 C μέγιστη θερμοκρασία και η ελάχιστη σήμερα ήταν 1,8! Ενδεικτικά να αναφέρω ότι η μέση μέγιστη Νοεμβρίου για αυτό το μέρος είναι -4,9 C και τον Ιούλιο η μέση μέγιστη είναι 3,6 C.Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
Στο Νταμάμ της Σαουδικής Αραβίας καθώς και στο Νταχράν (την πόλη με τον τρελό συνδυασμό κάψας και υγρασίας) καταγράφηκε υετός και ηλεκτρική δραστηριότητα το πρωί. Οκ αυτοκτονώ. Και στο Ιράν ξεσκίζεται στη βροχή από χθες και στα cumulus και χιόνια στα ορεινά.Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
Η καταιγιδα Abigail πλησιασε σημερα το ΗΒ. Θυελλωδεις ανεμοι στα βορεια της χωρας και τα πρωτα χιονια πεφτουν σημερα.
Σκωτια και λοιπες δημοκρατικες δυναμεις χιονιζονται.Και νοτια του Εδιμβουργου χιονιζει.Ακομα και στη βορεια Αγγλια.
Αυτο ειναι απο Βορεια Αγγλια.90 χιλιομετρα απο δω που ειμαι

Και Σκωτια

Ουαλλια

Και το κλασσικο της Αγγλίας. Δε πα να χει 0C 5C.Κοντομανικα φορανε καποιοι.
Comment
-
Α ρε Σκωτίαααααααααα!!! Πανέμορφη και με χιόνιααααααααααααααααααα!!! Κάνει και καλά η Βόρεια Θάλασσα! Αυτό που λες για τα ρούχα ίσως νόμιζε ότι ο καιρός θα είναι ίδιος με τις προηγούμενες μέρες ήπιος. Ένας ’γγλος προχθές έγραφε στο ξένο φόρουμ ότι ζεσταινόταν και λογικό κιόλας και έλεγε υπάρχουν κάποιοι με κοντομάνικα και άλλοι τρελοί με παλτά.
Κρυώσατε απότομα ποιος να το περίμενε.
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment

Comment