Originally posted by Vox_Balenae
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Collapse
X
-
Χαχαχαχα ναι αυτό εννοώ προς Θεού όχι Ισπανία και Πορτογαλία μακριά από εμάς! Αν ήταν έτσι τότε ψήφιζα δαγκωτό Ελλάδα!!! Καλά 3 πόλεις με άρεσαν προς το παρόν από Ολλανδία χωρίς να πάω. Leiden, Utrecht και Amsterdam. Δεν ξέρω εσύ τι προτείνεις! :PΚάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
-
Δεν υπάρχει άσχημη πόλη στην Ολλανδία. Ίσως μόνο το Eindhoven.Originally posted by Alkis Serres View PostΧαχαχαχα ναι αυτό εννοώ προς Θεού όχι Ισπανία και Πορτογαλία μακριά από εμάς! Αν ήταν έτσι τότε ψήφιζα δαγκωτό Ελλάδα!!! Καλά 3 πόλεις με άρεσαν προς το παρόν από Ολλανδία χωρίς να πάω. Leiden, Utrecht και Amsterdam. Δεν ξέρω εσύ τι προτείνεις! :P
Χάγη

Μααστρίχτ
Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!
Comment
-
καλα και πολεις οπως η αθηνα δεν εχουν μεγαλη διαφορα,αφου συμφωνα με την εμυ εχει 10.3 μεση θερμοκρασια για τον μηνα ιανουαριο.Κατα τα αλλα ομως καμια σχεση γιατι εδω εχει προοπτικη να κατεβει μεχρι και -15 ενω εκει το πολυ -4,-5 (850)Originally posted by Alkis Serres View PostΧαχαχαχα ναι αυτό εννοώ προς Θεού όχι Ισπανία και Πορτογαλία μακριά από εμάς! Αν ήταν έτσι τότε ψήφιζα δαγκωτό Ελλάδα!!! Καλά 3 πόλεις με άρεσαν προς το παρόν από Ολλανδία χωρίς να πάω. Leiden, Utrecht και Amsterdam. Δεν ξέρω εσύ τι προτείνεις! :Pδεν θα σπασει με 5αρακι....
Comment
-
Βασικά ένας θείος μου μένει Μάαστριχτ και δεν τον αρέσουν οι άνθρωποι εκεί και η ζωή γενικά πολύ γκρινιάζει και ειδικά με τον καιρό και όταν τον λέω ότι εμένα μ αρέσει αυτός ο καιρός με βρίζει.
Έχει καλή ζωή και ανθρώπους το Μάαστριχτ; Ποια η γνώμη σου; Επίσης άκουσα για λίγη ασχήμια στο Ρότερνταμ λένε ότι υπάρχουν πολύ πιο όμορφα και γραφικά μέρη από εκείνο. Όσο για τις θερμοκρασίες σε Ελλάδα μην το πάρετε προσωπικά ούτε ως παρεξήγηση αλλά οι μέσες θερμοκρασίες στην νότια χώρα είναι ζεστές για τα γούστα μου.
Είμαι παιδί του Βορρά εγώ.
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
Δεν έχω πάει Μααστρίχτ αλλά λένε οτι είναι πολύ όμορφη πόλη, ίσως η ομορφότερη της Ολλανδίας. Ήσυχη πόλη είναι και απο ζωή δεν πρέπει να λέει και πολλά αν και έχει πανεπιστήμιο. Παραπάνω δεν ξέρω, αλλά όταν πάω θα σου πώOriginally posted by Alkis Serres View PostΒασικά ένας θείος μου μένει Μάαστριχτ και δεν τον αρέσουν οι άνθρωποι εκεί και η ζωή γενικά πολύ γκρινιάζει και ειδικά με τον καιρό και όταν τον λέω ότι εμένα μ αρέσει αυτός ο καιρός με βρίζει.
Έχει καλή ζωή και ανθρώπους το Μάαστριχτ; Ποια η γνώμη σου; Επίσης άκουσα για λίγη ασχήμια στο Ρότερνταμ λένε ότι υπάρχουν πολύ πιο όμορφα και γραφικά μέρη από εκείνο. Όσο για τις θερμοκρασίες σε Ελλάδα μην το πάρετε προσωπικά ούτε ως παρεξήγηση αλλά οι μέσες θερμοκρασίες στην νότια χώρα είναι ζεστές για τα γούστα μου.
Είμαι παιδί του Βορρά εγώ. 
Το Ρόττερνταμ δεν το λες άσχημο, είναι απ τις πιο μοντέρνες πόλεις της Ευρώπης και έχει πολύ ενδιαφέρον.
Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!
Comment
-
Βασικά αυτό κατηγόρησαν στο Ρότερνταμ το ότι μοιάζει με μοντέρνα πόλη με τσιμέντο κι έτσι δηλαδή δεν έχει γραφικότητα αυτό λένε. Α ναι αν πας να μας πεις να ξέρουμε να έχω 2 γνώμες για την πόλη να ξέρω.Originally posted by giapa View PostΔεν έχω πάει Μααστρίχτ αλλά λένε οτι είναι πολύ όμορφη πόλη, ίσως η ομορφότερη της Ολλανδίας. Ήσυχη πόλη είναι και απο ζωή δεν πρέπει να λέει και πολλά αν και έχει πανεπιστήμιο. Παραπάνω δεν ξέρω, αλλά όταν πάω θα σου πώ
Το Ρόττερνταμ δεν το λες άσχημο, είναι απ τις πιο μοντέρνες πόλεις της Ευρώπης και έχει πολύ ενδιαφέρον.
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
Βρεχει ξανα απ το πρωι.Απ το μεσημερι και μετα δυναμωσε και αρχισα να φυσαει.
Για πουθενα δεν ειναι να πας.
Εγω ειμαι σε περιοχη που μεχρι τωρα δεν ειχε πλημμυρρες αλλα σημερα το απογευμα ειδα στους δρομους πολυ νερο.Χαρακτηριστικο οτι πλεον η γη δυσκολευεται να στραγγιξει τα νερα.
Comment
-

Comment