Τι δείχνει το ουκμο; ειμαι στη δουλειά. Ο τεμπελης διεφθαρμενος ελληνας περιμενει να παει 5 για να φυγει ενω την εχουν κοπανησει ολοι απ τις 3:30 . Παρασκευη γαρ.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ
Collapse
X
-
Εχει πολυ δρομο ακομη. Τα εχουν παιξει τα μοντελα. Ειδα οτι και σε αλλες παρομοιες περιπτωσεις στο παρελθον με sliding χαμηλο δεν υπηρξε καμια προγνωση παρα μονο 24 ωρες πριν και παλι υπηρχαν στο τελος μεγαλες εκπληξεις.Originally posted by Κωστας. View PostΤιποτα τελικα.Παει κι αυτη η ευκαιρια.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Penicuic Scotland! Πολύ κοντά στο Εδιμβούργο (10 μίλια) αλλά σε πιο εσωτερική θέση και σε λίγο υψηλότερο υψόμετρο οπότε έχει τις διπλάσιες μέρες χιονιού από την πρωτεύουσα της Σκωτίας. Είναι ίσως από τις πιο όμορφες φωτογραφίες με χιονισμένο τοπίο που έχω δει. Σαν να είσαι εκεί και να ακούς την ηρεμία που χαρίζει το χιόνι και το ψύχος κοιτώντας τον έναστρο ουρανό!
Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment
-
Τζαμπα τα κοιτας. Χιλιες φορες θα αλλαξουν μεχρι την Τριτη. Εγω σταματησα να κοιταω. Ασε που ουτε σε nowcast βγαζεις ακρη. Δες τι δινει για το βραδυ. Χιονι. Σιγα μην χιονισει αποψε.Originally posted by Κωστας. View PostΠολυ ψιλα πραματα το 12 αρι.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment

Comment