Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ-ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Ή ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 3 ΜΕ 5 ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 00 ΕΩΣ 09 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ.
    ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
    ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ ΜΕΙΟΝ 01 (-01) ΕΩΣ 05 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
      ο σακης πριν λιγο εγραψε στο φβ...
      επρεπε ομως να πει κατι για αττιικη..
      ουτε λεξη.
      για θεσσαλονικη μιλαει για αυριο..ειναι περιεργος τι μπορει να δωσει στο κεντρο λεει της θεσσαλονικης..
      Οπως ειδες του εγραψα ακριβως απο κατω...Ο σακης την λεξη αθηνα την εχει στο λεξηλογιο του??
      ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Comment

ο σακης πριν λιγο εγραψε στο φβ...
        επρεπε ομως να πει κατι για αττιικη..
        ουτε λεξη.
        για θεσσαλονικη μιλαει για αυριο..ειναι περιεργος τι μπορει να δωσει στο κεντρο λεει της θεσσαλονικης..
        "
        Είμαι περίεργος να δω τι σόι ολιγόωρη χιονόπτωση θα δώσει το λάιτ σύστηματάκι αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!!!"
        Αυτο για την ακριβεια εγραψε.Μου φαινεται θα πρεπει να ξανατσεκαρω τις οποιες καιρικες-προγνωσιακες γνωσεις μου γιατι για αυριο δεν βλεπω ΤΙΠΟΤΑ και μαλιστα με +6 και +7 επιφανειας.Τι στην ευχη γινεται.
        Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ-ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Ή ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
          ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 3 ΜΕ 5 ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
          ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 00 ΕΩΣ 09 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
          ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ.
          ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
          ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ ΜΕΙΟΝ 01 (-01) ΕΩΣ 05 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
          Να κρατηθει στο αρχειο παρακαλω η προγνωση για σαλονικα
          Το γφς δινει αυριο πανω απο 10 στην θεσσαλονικη με μηδαμινο υετο

Comment

• αυτην την φορα εχεις δικιο.για σημερα ουτε μια λεξη...
            ομως του το ειπα και εγω
            επρεπε να πει κατι,μονο αμελητεο το σημερινο δεν ηταν..το βραδυ στις ειδησεις θα δειτε το προβληματα ειχαμε
            Originally posted by casperakos View Post
            Οπως ειδες του εγραψα ακριβως απο κατω...Ο σακης την λεξη αθηνα την εχει στο λεξηλογιο του??
            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by fear777 View Post
              "
              Είμαι περίεργος να δω τι σόι ολιγόωρη χιονόπτωση θα δώσει το λάιτ σύστηματάκι αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!!!"
              Αυτο για την ακριβεια εγραψε.Μου φαινεται θα πρεπει να ξανατσεκαρω τις οποιες καιρικες-προγνωσιακες γνωσεις μου γιατι για αυριο δεν βλεπω ΤΙΠΟΤΑ και μαλιστα με +6 και +7 επιφανειας.Τι στην ευχη γινεται.
              To λεει καθαρα για την προβλεψη της εμυ!!
              Ο ιδιος συμπληρωνει μετα οτι τα υψη χιονιου θα ειναι πολυ ψηλα

Comment

• Originally posted by casperakos View Post
                Ωραια εξυπναδα του εγραψες.Εσυ τι λες?Δεν την εχει?Εχει καποιους λογους να μην αναφερει την Αθηνα ή γενικοτερα την Αττικη ή πιστευεις ειναι κανενας κομπλεξικος σαν τους καφροπαδους Θεσσαλονικης-Αθηνας-Πειραια ή σαν καποιους συμφορουμιτες με την ιδια νοοτροπια.Το εχετε κουρασει.Τρεις και λιγο διαβαζουμε τα ιδια και τα ιδια με μπηχτες εκατερωθεν.Χιλιες φορες τα ποστ καιρικης μιρλας ή και αυστηρης κριτικης για τις προγνωσεις παρα αυτη η γελοια αντιπαραθεση.
                Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Originally posted by katzik View Post
                  To λεει καθαρα για την προβλεψη της εμυ!!
                  Ο ιδιος συμπληρωνει μετα οτι τα υψη χιονιου θα ειναι πολυ ψηλα
                  Απο που προκυπτει αυτο που λες?Δεν κανει καμια αναφορα στην ΕΜΥ.Τι σημαινει τα υψη του χιονιου θα ειναι πολυ ψηλα??Ελληνικα ειναι αυτα?

Comment

• Originally posted by fear777 View Post
                    Απο που προκυπτει αυτο που λες?Δεν κανει καμια αναφορα στην ΕΜΥ.Τι σημαινει τα υψη του χιονιου θα ειναι πολυ ψηλα??Ελληνικα ειναι αυτα?
                    Προκυπτει απο την κοινη λογικη και απ το οτι μετα λεει ακριβως οτι περιμενει τα υψη χιονοπτωσης αυριο να αρχιζουν απο μεγαλα υψομετρα
                    Ή εχει διχασμο προσωπικοτητας

Comment

• Originally posted by katzik View Post
                      Προκυπτει απο την κοινη λογικη και απ το οτι μετα λεει ακριβως οτι περιμενει τα υψη χιονοπτωσης αυριο να αρχιζουν απο μεγαλα υψομετρα
                      Ή εχει διχασμο προσωπικοτητας
                      Πιθανως εχεις προσβαση σε καποια αλλα λεγομενα του.Εγω αυτα που βλεπω ειναι αυτα μονο που εχει αναρτησει στο Wall του σε αυτη την ******* που λεγεται Facebook.

Comment

• για πασπαλα ειπε για θεσ/νικη .ιδωμεν....

Comment

• Originally posted by SUMMERSNOW View Post
                          για πασπαλα ειπε για θεσ/νικη .ιδωμεν....
                          πασπάλα δεν είπε στο fb. είπε απλά για ολιγόωρη χιονόπτωση στην θεσσαλονίκη. εκτός αν είπε τίποτα στην ετ3
                          μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• στο φεις το ειπε .απαντησε σε 3-4 ατομα και μεσ ασε αυτα ηταν και αυτο

Comment

• Σακης στο φμπ

Επειδή έχω βομβαρδιστεί με μηνήματα τύπου ότι δεν έχω αναφέρει λέξη για την Αθήνα..(ρε παιδιά είστε άδικοι μα πολύ άδικοι καθώς από την παρασκευή έβαλα και υψόμετρα χιονόπτωσης για την Κ. Δευτέρα μόνο έξτρα για την Αττική) η γνώμη μου για την εξέλιξη είναι ότι δεν θεωρώ πιθανή κάποια έξαρση των χιονοπτώσεων για το βράδυ στον νομό. και αύριο μετά το μεσημέρι τα όποια φαινομενα θα πέφτουν με τη μορφή βροχής έως και τα 750 μέτρα και προς το βράδυ αργά έως και τα 550 περίπου μέτρα..

ΘΕΛΩ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!
                              2008-2002-2004-2006

Comment

• ,,,,,,,,,,,,,
                                sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

Working...
                                X