Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ασε να λεει η εμυ...να πω οτι δε ξερεις!
    θελω μονο χιονι....ΤΠΤ ΑΛΛΟ!

Comment

• η επιτυχια της εμυ παντως ειναι ορατη και στα σημερινα φαινομενα παντου.
      θερμοκρασιακα ομως πραγματικα επεσε μεσα,,χτες εβλεπα 9 θεσσαλονικη και λεω δεν γινεται,και ομως!
      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• το περίφημο αριθμητικό μοντέλο COSMO ήθελα νάξερα τι ρόλο παίζει στο σαιτ της ΕΜΥ? άλλα βγάζει εκεί άλλα προβλέπουν? εκτός αν θεωρούν ότι η Αθήνα με αυτές τις θερμοκρασίες θα δει βροχές και καταιγίδες...θα δούμε πολλές "ημιορεινές" περιοχές με υψόμετρο 0μ αυτή τη φορά...

Uploaded with ImageShack.us

Comment

• κρατηστε κατι στο μυαλο σας...η εμυ σημερα ειναι σε διακοπες.μετεορολογοι βαρδυας.....
          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Για Τρίτη:

ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
            ΑΤΤΙΚΗ
            ΚΑΙΡΟΣ: ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ-ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..
            ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 6 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 8 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
            ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 02 ΕΩΣ 07 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

Comment

• Γιαννη κρατα σε παρακαλω την σημερινη προγνωση της ΕΜΥ και μετα το περας της κακοκαιριας να γινει θεμα με τους αχρηστους που πληρωνονται απο τον Ελληνα φορολογουμενο για να γραφουν αρλουμπες λες και και εχουν πιει ενα βαρελι κρασι!!!
              Με λες επίθεση καταστροφή αποσύνθεση
              με λέω άμυνα φωτιά και σύνεση

Comment

• αυριο προβλέπουν 7 μέγιστη...αυτή τη στιγμή έχει γύρω στους 8-9 η Αθήνα...δηλαδή αυριο 1-2 βαθμούς πτώση ενώ στα 850 θα έχει πέσει κατά 6-8 τουλάχιστον...μάλιστα...το 7 δικαιολογείται αυριο μόνο αν έχει λιακάδα το μεσημέρι....

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                  κρατηστε κατι στο μυαλο σας...η εμυ σημερα ειναι σε διακοπες.μετεορολογοι βαρδυας.....
                  ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΙΑ ΒΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΟΥΛΑ ΣΤΟ foroym!
                  ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ

Comment

• παιδια δειτε τα χαλια της θεσσαλονικης σημερα....μην λεμε οτι θελουμε αυριο τι νομιζεται οτι δινει το γφσ?6 δινει στην αθηνα μεγιστη και την τεταρτη 5.
                    επιφανειακα δεν μπορει να εχει το κρυο που ειχε πριν 20μερες.
                    αυτα φωναζα στους θεσαλονικεις που περιμεναν σημερα πορτοκαλια και καρπουζια..σημερα καταλαβαν ομως οτι ειχα δικιο.2.7 πλεον με ψιλοβροχο ακομη και ο χορτιατης..
                    τα ιδια λεω και σε εσας.

Comment

παιδια δειτε τα χαλια της θεσσαλονικης σημερα....μην λεμε οτι θελουμε αυριο τι νομιζεται οτι δινει το γφσ?6 δινει στην αθηνα μεγιστη και την τεταρτη 5.
                      αυτα φωναζα στους θεσαλονικεις που περιμεναν σημερα πορτοκαλια και καρπουζια..σημερα καταλαβαν ομως οτι ειχα δικιο.2.7 πλεον με ψιλοβροχο ακομη και ο χορτιατης..
                      τα ιδια λεω και σε εσας.
                      Όταν πέσει το πάχος και τα γ.υ δεν θα έχει τέτοιες διαφορές η Τ επιφάνειας με τα 850
                      Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Κολυδας πριν λιγο,αυριο ειναι πολυ πιθανον να χιονισει στα βορεια προαστια,την τεταρτη την απεφυγε σαν τον διαβολο στο λιβανι.

Comment

• Originally posted by Spartan View Post
                          Κολυδας πριν λιγο,αυριο ειναι πολυ πιθανον να χιονισει στα βορεια προαστια,την τεταρτη την απεφυγε σαν τον διαβολο στο λιβανι.
                          εμένα η αυριανή ημέρα γιατί μου φαίνεται κάπως χλιαρή και ουδέτερη για Αττική?...το θέμα ειναι τι θα γίνει Τετάρτη πρωί....

Comment

παιδια δειτε τα χαλια της θεσσαλονικης σημερα....μην λεμε οτι θελουμε αυριο τι νομιζεται οτι δινει το γφσ?6 δινει στην αθηνα μεγιστη και την τεταρτη 5.
                            τα ιδια λεω και σε εσας.
                            Θες και τα λες??Την διαβασες την προγνωση της ΕΜΥ??..για χιονια στα ορεινα μιλαει....και βροχες στα πεδινα......Ασε που εχει βγαλει εκτακτο απο χθες χωρις να ξερει τι θελει να πει...Μην μας τρελενεις ρε Γιαννη..
                            Με λες επίθεση καταστροφή αποσύνθεση
                            με λέω άμυνα φωτιά και σύνεση

Comment

• Originally posted by geornik2004 View Post
                              εμένα η αυριανή ημέρα γιατί μου φαίνεται κάπως χλιαρή και ουδέτερη για Αττική?...το θέμα ειναι τι θα γίνει Τετάρτη πρωί....
                              Δεν νομιζω νικητα,μπορει το πρωτο μισο της ημερας να ξεκινησει αδιαφορα,αλλα το επομενο μισο πιστευω,προς το τελος της ημερας,θα ξεκινησει το μεγαλυτερο ενδιαφερον καιρικα για τον νομο μας.

Comment

• Ο Κολυδάς που βγήκε και μίλησε, σαν να έβγαζε λόγο ο Παπαδήμος ήταν... λίγο έτσι, λίγο αλλιώς!
                                Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                                Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Working...
                                X