Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
    ελα μωρε οκ ο γνωστος φωκιονας..
    δωστου την ιδια φωτο πες του οτι ειναι απο θεσσαλονικη να στην κανει μισο μετρο...μετα πες του οτι ειναι απο αθηνα να στην κανει πασπαλα...
    ηρθε μια βολτα να μας δει απο το νορθ μετεο
    εγω απορω ομως με κατι αλλο..ποιος αθεοφοβος γραφει εκει εκτιμησεις?!!εχω κρατησει 5 φετος απο εκει που περιμεναν ασπρο τον λευκο πυργο!!!..εκτος αν ενοουσαν το χρωμα γιατι ειναι πραγματι ασπρος!
    τα παιδια εκει γραφουν οτι θελουν να γινει και οχι οτι φαινετε δυστιχως...

θα ηταν χρησιμο μια μερα στο σαιτ αυτο να δωσουν μια εξηγηση που οφειλετε η παρατεταμενη αποτυχια τους.
    οκ ελαχιστοι τους διαβαζουννσε σχεση με εδω αλλα αυτο δεν λεει κατι
    Κουραστικος και οχι μονο. Με λιγα λογια μας επρηξες.Αμα σταματουσες τις ανουσιες κοκορομαχιες τα λεγομενα σου θα ειχαν μεγαλυτερο βαρος.
    mountain

Comment

• ας ασχοληθουμε με την πραγματικοτητα
      η εμυ εδινε 5 βαθμους στην θεσσαλονικη και ειχε 12+
      εδω εδινε αηδιες και ειχαμε καταιγιδες..
      αν αυτο δεν ειναι τραγικη αποτυχια αναρωτιεμε πως ονομαζετε....
      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by mountain View Post
        Αμαν ρε συ καταντας κουραστικος.
        εσυ για τον αλλον που πεταξε τη χολη με το γεματο ανακριβειες ποστ του δεν λες τιποτα..

Comment

ας ασχοληθουμε με την πραγματικοτητα

Ενταξει Γιαννη ετσι ειναι ε και τι να κανουμε ???
          Εχει κανεις το αλαθητο του παπα δεν νομιζω.
          mountain

Comment

• Originally posted by Bulletproof View Post
            εσυ για τον αλλον που πεταξε τη χολη με το γεματο ανακριβειες ποστ του δεν λες τιποτα..

ΕΣΥ το πας φιρι φιρι για καυγα
            ΔΕΝ εχω ορεξη εισαι τυχερος.
            mountain

Comment

• Γι αυτο να αποφεύγονται τα κομπλεξικά ποστς ωχετού.
              Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
              που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
              και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
              διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
              το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

ας ασχοληθουμε με την πραγματικοτητα
                Κάθεσαι και γράφεις τάχα με σοβαρότητα στο γκρουπ του Σάκη και το παίζεις ο Γιάννης ο δίκαιος ενώ εδώ μέσα γράφεις και φανατίζεσαι σαν τον τελευταίο χούλιγκαν του χιονιού και του "ποιός την έχει μεγαλύτερη την χιονόστρωση". Τόσα χρόνια που παρακολουθώ αυτό το φόρουμ τέτοιο διπρόσωπο άνθρωπο δεν έχω ξαναπετύχει. ’νθρωπο που τα γραφώμενά του βγάζουν τόσο μίσος και ειρωνία και όλα αυτά για τι??? για το χιόνι ρε γ@μώτο. Όλοι αυτοί που πραγματικά αγαπάνε το χιόνι πιστεύω οτι απώθούνται από το να μπαίνουν στο φόρουμ και να βλέπουν τέτοιες προσωπικές επιθέσεις και μαλώματα για ένα φυσικό φαινόμενο που αγαπάμε όλοι. Φτάνει πια.. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα παιδιά από θεσσαλονίκη που συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο διαστρεβλώνοντας καταστάσεις. Κανένας δεν εξαιρείται
                Last edited by Commissar; 29/02/2012, 08:34 PM.

Comment

• φιλε mountain αντικειμενικα τωρα,ποιος ειναι ο παραλογος >????? να θυμηθω τι ελεγε ο χιονοτρελας??τι εγραψε πιο πανω ο μετεοφωκς?τις καταρες απο μερικουσ να μη χιονισει ποτε απο αθηνα και κατω??δε ζητησαμε χιονι δανεικο απο κανενα..μακαρι να χιονισει σε ολη την ελλαδα αν ειναι εφικτο αυτο..εγω ποτε δε θα εφτανα σ αυτο το σημειο,εχω ενα δογμα---χιονι να ναι κι οπου να ναι!---- κι αν ειναι κι εξω απο τη πορτα μας ακομα πιο καλα!
                  θελω μονο χιονι....ΤΠΤ ΑΛΛΟ!

Comment

• Originally posted by mountain View Post
                    ΕΣΥ το πας φιρι φιρι για καυγα
                    ΔΕΝ εχω ορεξη εισαι τυχερος.
                    Γιατι ειμαι τυχερος??

Comment

• Τι συζητάμε ήθελα νά'ξερα... Στην Ομόνοια τό'στρωσε; Μήπως στην Τσιμισκή; Θεσσαλονικείς και Αθηναίοι φέρτε φωτογραφίες να δούμε. Όχι, είχαν ασπρίσει τα αυτοκίνητα από τα 273,5μ. κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Όχι, είχε 25 εκατοστά η Πεντέλη κι άλλα τόσα το Φίλυρο. Χαίρω πολύ, αλίμονο. Στο κέντρο-κέντρο των πόλεων, χιονόστρωση είχαμε; Αυτό δεν είναι το ζητούμενο για όλους; Για να τελειώνουμε. Και καλά ο Γιάννης είναι ειδική περίπτωση, υπάρχει πρόβλημα εδώ, οι υπόλοιποι τι συζητάτε ακριβώς;

Comment

• Originally posted by J.J.SNOW View Post
                        φιλε mountain αντικειμενικα τωρα,ποιος ειναι ο παραλογος >????? να θυμηθω τι ελεγε ο χιονοτρελας??τι εγραψε πιο πανω ο μετεοφωκς?τις καταρες απο μερικουσ να μη χιονισει ποτε απο αθηνα και κατω??δε ζητησαμε χιονι δανεικο απο κανενα..μακαρι να χιονισει σε ολη την ελλαδα αν ειναι εφικτο αυτο..εγω ποτε δε θα εφτανα σ αυτο το σημειο,εχω ενα δογμα---χιονι να ναι κι οπου να ναι!---- κι αν ειναι κι εξω απο τη πορτα μας ακομα πιο καλα!

Κατσε καλα ρε φιλε ακουσες ποτε απο μενα να ριχνω καταρες ????Μια ζωη λεω οπου πεφτει χιονι να ναι καλα τα παιδια για ευχαριστηθουν το φαινομ ενο.Αλλα με εχει κουρασει ο Γιαννης που δεν αφηνει να πεσει τιποτα κατω και γινετε πικροχολος και ξερολας.
                        Αμα εισαι ωραιος και πει ο αλλος μια κοτσανα αστο που να παει στο διοολο δηλαδη, και αμα ερθει η ωρα του απαντας.
                        Αυτη η συνεχεις διενεξη κουραζει.
                        Και δυστυχως ο Γιαννης το εχει κανει παγια συνηθεια να κουραζει και οι γνωσεις του ετσι να πεφτουν στο κενο.
                        mountain

Comment

• Originally posted by Bulletproof View Post
                          Γιατι ειμαι τυχερος??

ΠΟΥ δεν σε αρπαζω απο τα μουτρα
                          mountain

Comment

• παιδιά ηρεμήστε.μην χαλάμε το κλίμα στο forum καποια στιγμή θα ρίξει χιονάκι και σε περιοχές που δεν έριξε τα τελευταία χρόνια!!
                            2002!

Comment

• δεν μιλησα για εσενα..σκεψου και θα δεις, ειναι πολλοι αυτοι που το κανουνε..
                              θελω μονο χιονι....ΤΠΤ ΑΛΛΟ!

Comment

• Η επόμενη απάντηση που αφορά την παραπάνω κόντρα είναι και ban.
                                Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                                Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Working...
                                X