Και στα υψόμετρα υπήρξε λάθος,συγγνώμη.Αλλά θερμοκρασίες,ανέμους,και παροδικά φαινόμενα τα προέβλεψε πολύ σωστά
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Μην λες βλακείες.Δεν έριξε 10 νιφάδες.Όλο το πρωί χιόνιζε πυκνά στο μεγαλύτερο μέρος του λεκανοπεδίουOriginally posted by 1979 View PostΣωστη πρ0βλεψη, τωρα να πεσαν και 10 νιφαδες στην Κυψελη δε λεει κατι. Αερ0μεταφερ0μενες θα ηταν18/02/08 - 10/1/17
9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις
-2/2/1882-
sigpic
Comment
-
Originally posted by 1979 View PostΣωστη πρ0βλεψη, τωρα να πεσαν και 10 νιφαδες στην Κυψελη δε λεει κατι. Αερ0μεταφερ0μενες θα ηταν
Μη ζητατε να σας πει η ΕΜΥ τοση λεπτομερεια.Η προβλεψη της ηταν ακρως πετυχημενη.Επειδη δεν εριξε παροδικο χιονονερο αλλα παροδικο χιονι στα Υπολοιπα οπου συγκαταλεγεται η Κυψελη δεν ειναι σφαλμα.
Comment
-
-
Originally posted by Gdal View Postενταξει φιλε μου Χλεμπονιάρη. οτι πεις. ουτως η αλλως οποιος δεν συμφωνει μαζι σου ειναι παιδακι...οποιος συμφωνει θες να τον γνωρισεις. να ξερεις παντως πως ουτε ολοι εδω μεσα ειναι παιδακια ουτε ανεχονται χαρακτηρισμους και ειρωνιες. παρολλα αυτα η ΕΜΥ επεσε εξω...βροχη εριξε μονο...αληθεια που?????? ας μας πει καποιος....
Αν ακομα δεν μπορεις να δεις οτι η προβλεψη της ΕΜΥ ηταν πετυχημενη σημαινει οτι ακομα εισαι εντος πλανης.
Comment
-
Συμφωνώ με το γιατρό και πρέπει η χλεύη προς την ΕΜΥ καποια στιγμή να σταματήσει (αν δεν ανταποκρίνεται σε αδιάσειστες διαφορές μεταξύ πρόγνωσης και πραγματικότητας). Ναι υπάρχουν ΚΑΙ τετοιες περιπτώσεις, αλλά μέχρι τωρα μια χαρά τα πήγε η ΕΜΥ για την τωρινή κακοκαιρία. Να δούμε για αύριο και μεθαύριο τι θα γίνειOriginally posted by Χλεμπονιαρης View PostΜη ζητατε να σας πει η ΕΜΥ τοση λεπτομερεια.Η προβλεψη της ηταν ακρως πετυχημενη.Επειδη δεν εριξε παροδικο χιονονερο αλλα παροδικο χιονι στα Υπολοιπα οπου συγκαταλεγεται η Κυψελη δεν ειναι σφαλμα.ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
και συ σπουδασες νομικος και υπερασιζεσαι? ή ανακαλυπτεις τη πυριτηδα οταν σου λεω πως χιονισε στα 3/4 του νομου εκτος απο το σπιτι σου??? που και προφανως ετσι εγινε γιαυτο και το σθενος σου???!!! απλα εχουμε διαφορετικη αποψη...ας μη τρωγομαστε σαν τα παιδάκια...και χαλαμε την ηρεμια του Χλεμπ.Originally posted by 1979 View PostΨειριζετε τη μαιμ0υ μ0υ φαινεται για να βγαλετε την ΕΜΥ σκαρτη
Comment
-
70% με 80% στην πρόγνωση ειναι ΜΕΣΑ. μη λεμε κι ό,τι να΄ναι.Originally posted by Χιών View PostΑυτό για τις αερομεταφερόμενες νιφάδες ήταν μεγάλη πατάτα.3mm στο Γκάζι.Αερομεταφερόμενος υετός?
Επειδή η ΕΜΥ έπεσε κατά 70-80% μέσα,μην τα ισοπεδώνουμε όλαΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
φιλε μου χλεμπονιαρη οι ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ σου τελειωνουν ΕΔΩ στο προσωπο μου..εχω τη δικη μου αποψη και σιγουρα δεν θα με κρινεις εσυ. καλο απογευμα φιλε μου..Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΑν ακομα δεν μπορεις να δεις οτι η προβλεψη της ΕΜΥ ηταν πετυχημενη σημαινει οτι ακομα εισαι εντος πλανης.
Comment
-
Δεν το είπα με αρνητικό χαρακτηρισμό αδερφέ μου. Απλά, ρε παιδιά, λέει κάτι ο γιατρός και πέφτουμε να τον φάμε. Γιατί ρε σεις? Επειδή μένει Θεσσαλονίκη? Κριμα ρε σεις. Ημαρτον.Originally posted by Χιών View PostΑυτό είπα και εγώ μωρέ!
Πωπω νεύρα σήμερα...
ΥΓ. Ε ρε Τροϊκα που μας χρειάζεται.... Εκανα τρικαλα-γιαννενα με τα ποδια μεσα στα βουνα όταν ημουν παιδάκι με το θειο μου το Νώντα (Θεος σχωρεστον) και άνοιγαν οι άνθρωποι μια πόρτα, χωρίς να μας ξέρουν, μας τάϊζαν, μας δίναν κρεββάτι να κοιμηθούμε και το πρωϊ συνεχίζαμε. Και φτάσαμε τώρα να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Απογοήτευση....Τίποτα άλλοLast edited by BrainA; 28/02/2012, 04:52 PM.ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
Comment

Comment