Originally posted by Χλεμπονιαρης
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακό κ.τ.λ. No. 3
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
φιλε καλησπερα... το οτι ο φιλος αγγελος γνωστος moderator του spring report forum σου λεει πως εχει λιακαδουρα στη περιοχη του αυτο δεν σημαινει πως σημερα χιονηστηκαν τα 3/4 του νομου αττικης..θα μου πεις οκ χαλκιδα ειναι σε αλλο νομο..πασο! αλλα δεν μπορουμε να τα ισοπεδωνουμε ολα..πηραμε σημερα το πρωι περισσοτερα αποσα περιμεναμε και ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και οχι με ενα ξερο-τελος κακοκαιριας γιατι ετσι μου αρεσει- πως το βραδυ παμε για κατι επισης καλο.Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΠραγματικα θελω να σε γνωρισω αν και με αντικρουομενα καιρικα συμφεροντα,γιατι εισαι απο τα ατομα που πατανε στη Γη και δε πετανε,που οταν θα δωσεις αναφορα οτι χιονιζει στη Χαλκιδα θα ξερω οτι οντως χιονιζει και δεν θα χρειαστει να το διασταυρωσω η να ζητησω φωτογραφιες.
Comment
-
Νομιζω οτι με τον ΑΓΓΕΛΟ εχουμε τον ιδιο ορισμο χιονιου.
Το να μου ριξει τη στουπα του ελεους επι δυο ωρες ,να περιοριστει η ορατοτητα στα 200 μετρα και να μην μπορει να το στρωσει εμενα μου προκαλει εκνευρισμο και λυπη.Να ξεκινησει δηλαδη να κανει κατι και τελικα να μην μπορει να το ολοκληρωσει.
Ειναι θεμα οπτικης και προσδοκιων του καθενος.Να μην αναφερω ονοματα αλλα ενα παιδι απο εδω απο Θεσσαλονικη στα χιονια που επεφταν τις μερες του Φεβρουαριου,ειχε ξετρελαθει επειδη για καποιο χρονικο διαστημα χιονιζε εντονα.Και του λεω.Ρε συ,σιγα.Τι εγινε κι αν χιονιζει ετσι?Αποτελεσμα θα δουμε?Θα μπορεσουμε να το δουμε στρωμενο?Μου λεει,δε με νοιαζει.Εμενα με τρελαινει να το το βλεπω να πεφτει κι ας μη το στρωνει.
Αντιλαμβανομαι οτι σε πολλους αρεσει αυτο,κι οτι μενουν ικανοποιημενοι ακομα και μ αυτο.Προσωπικα δε με αφορα ουτε θεωρω σημαντικο αυτο το πραγμα.Οκ.Χιονια ειναι,χιονιζει αλλα.....
Comment
-
Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΝομιζω οτι με τον ΑΓΓΕΛΟ εχουμε τον ιδιο ορισμο χιονιου.
Το να μου ριξει τη στουπα του ελεους επι δυο ωρες ,να περιοριστει η ορατοτητα στα 200 μετρα και να μην μπορει να το στρωσει εμενα μου προκαλει εκνευρισμο και λυπη.Να ξεκινησει δηλαδη να κανει κατι και τελικα να μην μπορει να το ολοκληρωσει.
Ειναι θεμα οπτικης και προσδοκιων του καθενος.Να μην αναφερω ονοματα αλλα ενα παιδι απο εδω απο Θεσσαλονικη στα χιονια που επεφταν τις μερες του Φεβρουαριου,ειχε ξετρελαθει επειδη για καποιο χρονικο διαστημα χιονιζε εντονα.Και του λεω.Ρε συ,σιγα.Τι εγινε κι αν χιονιζει ετσι?Αποτελεσμα θα δουμε?Θα μπορεσουμε να το δουμε στρωμενο?Μου λεει,δε με νοιαζει.Εμενα με τρελαινει να το το βλεπω να πεφτει κι ας μη το στρωνει.
Αντιλαμβανομαι οτι σε πολλους αρεσει αυτο,κι οτι μενουν ικανοποιημενοι ακομα και μ αυτο.Προσωπικα δε με αφορα ουτε θεωρω σημαντικο αυτο το πραγμα.Οκ.Χιονια ειναι,χιονιζει αλλα.....
''....Το να μου ριξει τη στουπα του ελεους επι δυο ωρες...'' ειναι ακριβως αυτο που σου εχω πει στο παρελθον...ο καθενας θετει τις δικες του προσδοκιες και ονειρα στη ζωη του ειτε σε προσωπικο επιπεδο ειτε σε καποιο χομπι...οποτε για αυτον και μονο ακριβως τον λογο ο καθενας το χαιρεται διαφορετικα.ετσι δεν ειναι? καλο λοιπον θα ηταν φιλε μου να μη τα ισοπεδωνουμε ΟΛΑ προς χαρην εντυπωσεων και ΜΟΝΟ! πχ προχθες ημουν παρνασσο...ισα ισα καταφερα και κατεβηκα το βουνο χθες με 40 ποντους χιονι στο δρομο..αυτο δεν σημαινει ομως πως το σημερινο μου πρωινο ξυπνημα στην αθηνα-πευκη δεν το χαρηκα..και αυτη τη χαρα δεν μπορει να μου την ισοπεδωνει καποιος ..ο οποιοςδηποτε..ειτε ακομα και τις ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ που εχουμε για το βραδυ..χειμωνας τελος λενε μερικοι απο δεκεμβρη μηνα..ημαρτον πια!Last edited by Gdal; 28/02/2012, 12:56 PM.
Comment
-
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό.Οι προσδοκίες του καθενός εξαρτώνται από τις προηγούμενες εμπειρίες του και από την ΠΕΡΙΟΧΗ του.’λλες προσδοκίες έχω εγώ εδώ πέρα άλλες ο κάτοικος των Ιωαννίνων και άλλες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.Originally posted by Gdal View Post
''....Το να μου ριξει τη στουπα του ελεους επι δυο ωρες...'' ειναι ακριβως αυτο που σου εχω πει στο παρελθον...ο καθενας θετει τις δικες του προσδοκιες και ονειρα στη ζωη του ειτε σε προσωπικο επιπεδο ειτε σε καποιο χομπι...οποτε για αυτον και μονο ακριβως τον λογο ο καθενας το χαιρεται διαφορετικα.ετσι δεν ειναι? καλο λοιπον θα ηταν φιλε μου να μη τα ισοπεδωνουμε ΟΛΑ προς χαρην εντυπωσεων και ΜΟΝΟ!
ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Originally posted by Bulletproof View Postε τοτε τραβα μαθε ελληνικα γιατι χιονοπτωση δεν σημαινει αυτο που περιγραφεις..τοσα ποστ γιναν για να καταλαβουμε τι προσπαθεις να πεις...
Σε πειραξε κανενας και απαντας ετσι?Εχεις νευρα?
.
Ego den kserei ellinikos.Χιονοπτωση βαση των μετεωρολογων ειναι ακομα και η νιφαδοπτωση.Ειναι το ιδιο πραγμα.Απο τη στιγμη που πεφτουν εστω και λιγες νιφαδες οι μετεωρολογοι το λενε χιονοπτωση.Η χιονοπτωση εχει διαβαθμισεις.
Το ανιψακι μου που ειναι δυο χρονων χαιρεται με μια νιφαδα πανω στο μπουφαν του.Τα παιδακια του δημοτικου χαιρονται με το που βλεπουν να χιονιζει.Οι μεγαλυτεροι χαιρονται με το που το στρωνει.Υπαρχουν και εξαιρεσεις μεγαλων που χαιρονται με νιφαδες στο μπουφαν.Δε μπορω να τους καταλαβω αλλα λογικα κατι θα βρισκουν για να χαιρονται μ αυτο.
Comment
-
Εσύ Χλεμπονιάρη από Θεσσαλονίκη δεν είσαι;Από πόσα εκ και πάνω είσαι ικανοποιημένος και το θεωρείς σοβαρή χιονόπτωση;Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΣε πειραξε κανενας και απαντας ετσι?Εχεις νευρα?
.
Ego den kserei ellinikos.Χιονοπτωση βαση των μετεωρολογων ειναι ακομα και η νιφαδοπτωση.Ειναι το ιδιο πραγμα.Απο τη στιγμη που πεφτουν εστω και λιγες νιφαδες οι μετεωρολογοι το λενε χιονοπτωση.Η χιονοπτωση εχει διαβαθμισεις.
Το ανιψακι μου που ειναι δυο χρονων χαιρεται με μια νιφαδα πανω στο μπουφαν του.Τα παιδακια του δημοτικου χαιρονται με το που βλεπουν να χιονιζει.Οι μεγαλυτεροι χαιρονται με το που το στρωνει.Υπαρχουν και εξαιρεσεις μεγαλων που χαιρονται με νιφαδες στο μπουφαν.Δε μπορω να τους καταλαβω αλλα λογικα κατι θα βρισκουν για να χαιρονται μ αυτο.ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!
Comment
-
Λογικο ειναι να μην καταλαβαινεις το πνευμα στο οποιο μιλαω γιατι τωρα προσεξα οτι εχεις 69 ποστς.Πρεπει να εισαι καινουργιος στο φορουμ και να μην θυμασαι παλιοτερα τι εγραφα και τι εννοω εγω οταν λεω οτι θελω να χιονισει.Ποιον ορισμο εχω δωσει για το τι θεωρω καλη χιονοπτωση.Originally posted by Bulletproof View Postε τοτε τραβα μαθε ελληνικα γιατι χιονοπτωση δεν σημαινει αυτο που περιγραφεις..τοσα ποστ γιναν για να καταλαβουμε τι προσπαθεις να πεις...
Αν ησουν παλιοτερο μελος θα με θυμοσουν.Οποτε λογικο ειναι να το βρισκεις περιεργο.
Comment
-
-
Φίλτατε, μας έχεις αναφέρει πάνω απο 20 φορές φέτος τι θεωρείς χιόνια κλπ κλπ.. το έχουμε εμπεδώσει και ας μην μας ενδιαφέρει... δελτία καιρού λέει το θέμα, όχι δελτία τύπου προσωπικών σκέψεων... Πές μου οτι αποζητάς "μπράβο" & "συμφωνώ" και θα σου χαρίσω χίλια... αρκεί να μην ξαναδώ το ίδιο μήνυμα για 21 φορά!Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΝομιζω οτι με τον ΑΓΓΕΛΟ εχουμε τον ιδιο ορισμο χιονιου.
Comment
-
4 παρα 20 το πρωι ξεκινησε αυτο που γραφεις και ακομη δινει στο διονυσο!!Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post.
Το να μου ριξει τη στουπα του ελεους επι δυο ωρες ,να περιοριστει η ορατοτητα στα 200 μετρα και να μην μπορει να το στρωσει εμενα μου προκαλει εκνευρισμο και λυπη..
θα δεις βιντεο βραδυ η αυριο!!!!!
απλα ανεπαναληπτη στουπα ακομη και για εμενα εδω.καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment

Comment