Τελικα βρηκα κτ καλυτερο κατα την γνωμη μου που δεν υπαρχει στο Booking.
Ειναι ενα καινουργιο ξενοδοχειο με ολα τα σχετικα(πισινες,σαουνες....) και σε παρα πολυ καλη τιμη οποτε το ακυρωσα το malina.
Ειναι το mursalitsa spa hotel. Για εξι μερες(5 διαν/σεις) με ημιδιατροφη θα μου κοστισει μονο 130ε το ατομο!!!
Καλο δεν ειναι?
Κεφάλαιο ξύλινα στο Borovets:yakoda και malina είναι αδελφάκια....πολυ όμορφα αλλα και πολυ μακριά απο το κέντρο.
Τα ξύλινα του alpin είναι για μένα η καλύτερη επιλογή....πανέμορφα και καρακεντρο μέσα στις πίστες και με καλές τιμές.
Τα ξύλινα του yastrebets η χλιδή...όμορφα αλλα ακριβά και αρκετα μακριά απο το κέντρο.
Κεφάλαιο ξύλινα στο Borovets:yakoda και malina είναι αδελφάκια....πολυ όμορφα αλλα και πολυ μακριά απο το κέντρο.
Τα ξύλινα του alpin είναι για μένα η καλύτερη επιλογή....πανέμορφα και καρακεντρο μέσα στις πίστες και με καλές τιμές.
Τα ξύλινα του yastrebets η χλιδή...όμορφα αλλα ακριβά και αρκετα μακριά απο το κέντρο.
Αυτα που λες νομιζω ειναι στο Borovets. Παντως yastrebets ειχα μεινει και ειναι ο ορισμος ski in-out. Βεβαια τοτε ηταν καινουργιο ξενοδοχειο και δεν ειχε τισ τιμες που τα δινουν σημερα. Παντως το φινλανδικο σαλε, καραλεει.
Αυτα που λες νομιζω ειναι στο Borovets. Παντως yastrebets ειχα μεινει και ειναι ο ορισμος ski in-out. Βεβαια τοτε ηταν καινουργιο ξενοδοχειο και δεν ειχε τισ τιμες που τα δινουν σημερα. Παντως το φινλανδικο σαλε, καραλεει.
pierre 1976 δινουν τα ταμεια καρτα ασφαλισης για εξωτερικο??? πρωτη φορα το ακουω γι αυτο..
ολα τα ταμεία ασφάλισης δίνουν κάρτα υγείας στους ασφαλισμένους τους που ταξιδέυουν στο εξωτερικό . Αναζήτησε το στο ταμείο ασφάλισης το οποίο σε καλύπτει. είναι χρήσιμο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως αυτή που περιέγραψες μιλάω για Δημόσια Νοσοκομεια - ιατρεια, μεταφορά σε αεροδρόμια σταθμούς τραίνων κλπ!. Στα λίφτ των Χ.Κ. στο 50αρι που πληρώνεις οφείλουν να σου παρεχουν και την ιατρική κάλυψη Α βοηθειών (ψιλά γράμματα) αν δεν το αναφέρουν ζητάς με επιπλέον χρέωση να στο συμπεριλάβουν. Είναι το πιο σημαντικό πραγμα που πρεπει να κανουν τα Χ.Κ. πιο σημαντικο και απο το να στρώνουν το χιόνι και να συντηρούν τα μηχανήματα. Εγώ βγάζω απο τον (ΟΠΑΔ) ετήσιο δωρεάν με επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας μου δε μου χρειάστηκε ακόμη - ευτυχώς-!!!
(στο malina resort για οσους γνωριζουν)
Υπαρχει κτ που πρεπει να προσεξω?
Ευχαριστω.
Ειναι καλή περίπτωση δίπλα στα λιφτ και σε ομορφη τοποθεσία λίγο αποκομμενο απο τον πυρήνα Mugravets-Perelik κτλ αλλα παρείστικο και σε καλη τιμή!
Ειναι το mursalitsa spa hotel. Για εξι μερες(5 διαν/σεις) με ημιδιατροφη θα μου κοστισει μονο 130ε το ατομο!!!
δεν το γνωριζω μου φαινεται καλη επιλόγη θέλω σχόλια φίλε Ομηρε!!!
Μηπως γνωριζει καποιος αν στο Pamporovo εχει αγορα οπως στο Bansko και αν ναι,φθηνη?
Καποιο καλο καταστημα για ενοικιαση εξοπλισμου???
Γτ περυσι μαζι με το αυτοκινητο μας εκλεψαν και τον εξοπλισμο...ε μην παρω παλι τον δικο μου(και ειναι και καινουργιος!!!)
Γνωρίζει κανείς αν κρατάνε ανοιχτό το κομμάτι από Zlatograd μέχρι Pamporovo οι Βούλγαροι; Θα προσπαθήσω να ανέβω το σάββατο το πρωί. Δεν έχω τετρακίνηση, αλλά έχω χειμερινά ελαστικά. ’ντε, για το ελληνικό κομμάτι θα μιλήσω με την τροχαία, αλλά μετά στη Βουλγαρία δεν έχω κάποια ενημερωση.
Μηπως ξερει καποιος το ξενοδοχειο Kamelia complex?
Τελικα σε αυτο κλεισαμε γτ τα αλλα δεν ειχαν διαθεσιμοτητα...φευγουμε την Τριτη,μηπως υπαρχει καμια ενημερωση για τον καιρο?
Μηπως ξερει καποιος το ξενοδοχειο Kamelia complex?
Τελικα σε αυτο κλεισαμε γτ τα αλλα δεν ειχαν διαθεσιμοτητα...φευγουμε την Τριτη,μηπως υπαρχει καμια ενημερωση για τον καιρο?
Τρίτη χιονοπτώσεις, Τετάρτη πιο ασθενείς και Πέμπτη βελτίωση με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Κάτω από -10°C... Ό,τι πρέπει δηλ. για σιμο...
Μακαρι...γτ ετσι οπως το κοβω θα ειναι απο τις τελευταιες για σκι (κριση....)!!!
Θα πεσει η καταλληλη ενημερωση απο το pamporovo γτ με μια ματια που εριξα στο bansko η κατασταση αρχιζει σιγα σιγα να ξεφευγει και εκει...
Thanks...snowpar!
Comment