Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παμπόροβο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• To Βorovets περσι μου αρεσε παρα πολυ,το μονο αρνητικο ειναι οι συνδετικες ευθειες οι οποιες με κουραζαν (κανω snowboard κ επρεπε να εχω τρελη φορα για να μην περπαταω).Ισως καποια στιγμη παω κ απο Pamporovo.To 6θεσιο που λες δεν το εχει ο παραπανω χαρτης.

Comment

• http://winter.pamporovoresort.com/en...rd/ski-slopes/ Εδώ υπάρχει ο καινούργιος χάρτης των πιστών του Χ.Κ. και εδώ http://winter.pamporovoresort.com/en...-virtual-tour/ έχει βιντεάκια από καταβάσεις από αρκετές πίστες του Χ.Κ.

Comment

• πολυ καλο μου φαινεται,κ με μακρινες διαδρομες..θα δουμε,μπορει και να παμε μια βολτα..απο τιμες σε φαγητο τι λεει? κανενα φτηνο hotel κοντα στα lift?

Comment

• Εμείς φέτος πήγαμε πρώτη φορά το καλοκαίρι για βόλτα, αυθημερόν από Ξάνθη, οπότε δεν ξέρω να σου πω για Ξενοδοχεία και τιμές... Φέτος λέμε μήπως ξαναπάμε το Μάρτη για σκι οπότε τότε θα το ερευνήσω πιο πολύ.

Comment

• Όλα καλά ρε παιδιά. Το ποιο είναι περισσότερο γραφικό είναι θέμα γούστου, αν και οι περισσότεροι κλείνουν προς Μπόροβετς. Αλλά λίγο με τα χλμ. μου το χαλάτε... 45 το Μπόροβετς και 35 το Μπάνσκο; Αστείο... άσε που στο Μπόροβετς με τόσες ευθείες δεν μπορεί να κυκλοφορήσει άνετα snowboarder. Το Mπάνσκο ό,τι και να λέτε-με είναι το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο Χ.Κ. της Βουλγαρίας. Σε όποιο site που κάνει συγκριτικά χιονοδρομικών και να κοιτάξεις αυτό προκύπτει άλλωστε! Το Παμπόροβο είναι ένα ωραίο και τίμιο Χ.Κ. που για κάποιον που μένει κοντά (από την Ελληνική πλευρά) δεν θα ήταν άσχημο να πεταχτεί ένα ΣΚ.

Καλημέρες.

Comment

• Εγω που εχω παει κ σε Bansko κ σε Borovets θα πω οτι το δευτερο ειναι πολυ ποιο γραφικο απο το πρωτο,ειναι ολα μεσα στα ελατα (χωριο-χιονοδρομικο) κ αυτο ειναι πανεμορφο (για μενα μιλαμε).Τωρα για τις χιλιομετρικες διαφορες στις πιστες πιστευω οτι το Μπανσκο ειναι ποιο μεγαλο κ ναι ποιο συγχρονο!!αλλα αυτο με το snowboard που αναφερεις εγω δεν ειχα προβλημα,το μονο προβλημα (για Μποροβετς μιλαω) που το λεω συνεχεια ειναι οι συνδετικες ευθειες που εχουν καποιες πιστες μεταξυ τους ,με αποτελεσμα αν δεν τις ξερεις να περπατας για 100-200 μετρα,αλλα κ αν τις ξερεις να αναγκαζεσαι να παρεις τρελη φορα αλλα με λιγο ρισκο γιατι εκει μαζευετε κοσμος ..

Comment

• Originally posted by Bjorg_RFC View Post
                Όλα καλά ρε παιδιά. Το ποιο είναι περισσότερο γραφικό είναι θέμα γούστου, αν και οι περισσότεροι κλείνουν προς Μπόροβετς. Αλλά λίγο με τα χλμ. μου το χαλάτε... 45 το Μπόροβετς και 35 το Μπάνσκο; Αστείο... άσε που στο Μπόροβετς με τόσες ευθείες δεν μπορεί να κυκλοφορήσει άνετα snowboarder. Το Mπάνσκο ό,τι και να λέτε-με είναι το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο Χ.Κ. της Βουλγαρίας. Σε όποιο site που κάνει συγκριτικά χιονοδρομικών και να κοιτάξεις αυτό προκύπτει άλλωστε! Το Παμπόροβο είναι ένα ωραίο και τίμιο Χ.Κ. που για κάποιον που μένει κοντά (από την Ελληνική πλευρά) δεν θα ήταν άσχημο να πεταχτεί ένα ΣΚ.

Καλημέρες.
                φιλε οπως ειδες αναφερθηκα στα πραγματικα χιλιομετρα κ οχι στα δηλωθεντα. οταν ειπα 35 για μπανσκο εβαλα μεσα κ τον συνδετικο δρομο προς το χωριο αλλιως θα ελεγα εμφανως λιγοτερα. μπες στο google earth k μετρα τα σπιθαμη προς σπιθαμη. επισης μην εμπιστευεσαι τα σαιτ , αλλαπιο πολλοι τους χιονοδρομους. το γιατι το μπανσκο εμφανιζεται με διπλασιο αριθμο του πραγματικου του ειναι πιο ευκολο να το καταλαβεις απο τον οικοδομικο οργασμο εκει που εχει αναγκη να βρει πελατες κ απο την αυστριακη εταιρια που ελμεταλλευεται το βουνο κ προωθει τη διαφημιση του. επισης ανεξαρτητως χιλιομετρων
                χιονια στο καμπαναριο

Comment

• pamporovo χθες κυριακη 13 ιανουαρ. μπολικο χιονι ειχε χιονισει την προηγουμενη, χιονισμενα κ τα δεντρα. κρυο το χιονι κ σκληρο σε μεγαλη εκταση κ καπως παγωμενο σε αρκετα σημεια
                  χιονια στο καμπαναριο

Comment

• k to προηγουμενο σαββατοκυριακο καλες οι συνθηκες, να δουμε αν θα σταματησει το χιονι για να μπορει να σκιαρει κανεις αυριο
                    χιονια στο καμπαναριο

Comment

• sabbato 2 φλεβαρη ωραιες συνθηκες στο βουνο , οι πιστες σε καλη κατασταση , μπολικο χιονι και οι μαυρες της διχαλας σε πολυ καλη κατασταση κ με καλη προετοιμασια. ομως ουρα στο κεντρικο τριθεσιο που σε καποιες περιπτωσεις αγγιξε και το 10λεπτο. μεσος χρονος αναμονης 5λεπτα. υπεροχη η προετοιμασια του σαββατου. την κυριακη δυστυχως ο κΑΙΡΟς τα χαλασε αερα το πρωι κοπασε σχεδον εντελως μετα τις 12μιση , λιγη ομιχλη πολυ ψηλα-ασημαντο και τοχειροτερο ενα χιονονερο με πολυ πολυ ψιλο χαλαζακι που εξελιχθηκε σε ψιλη βροχουλα κ σε γερη βροχη μετα τις 3.οι συνθηκες συνεπως ηταν αναλογες
                      χιονια στο καμπαναριο

Comment

• saββατο 16 φλεβαρη πολυς κοσμος στις πιστες, ουρα (ακομα κ 15λεπτου) στο κεντρκο λιφτ , ανακατωμενη μετα τις 1 η πιστα. κυριακη λιγη ουρα, απιστευτο στρωσιμο (συμπεριλαμβανομενων κ των μαυρων) . πολυ πολτ πολυ χιονι
                        χιονια στο καμπαναριο

Comment

• ξερει κανεις αν υπαρχει κατστημα εξοπλησμου στο Σμολιαν??
                          χιονια στο καμπαναριο

Comment

• se νοτια το χιονι μαλακωνει. βροχη δε θα πεσει απ οσο βλεπω. μεγιστη θερμοκρασια 3-4 βλεπω. βροχη εδειχνε πριν κανα 2 μερες, αλλα τωρα βελτιωση. θα σαι πανω?
                            χιονια στο καμπαναριο

Comment

• Σε νοτια η ροδοπη επηρεάζεται λιγότερο π.χ απο το φαλακρό καθώς φτανει εξασθενημένος εκει!Π.χ στα ιδια υψόμετρα η ροδόπη εχει πολλαπλάσιο χιόνι!Γενικα το μέρος είναι πολύ δυνατό καιρικά παρα το υψόμετρο του!!Τα χριστούγεννα που ειχα ανέβει τελεύταια φορά ολα τα καιρικά σαιτ δίναν βροχες λίγες μερες πριν και το βουνο ειχε για πλακα 70 ποντους χιονι οταν ανεβηκα πανω και θερμοκρασίες σταθερα κατω απο 0!!!

Comment

• τι φορας??? (οταν κανεις σκι)
                                χιονια στο καμπαναριο

Comment

Working...
                                X