Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παμπόροβο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Loof
    Originally posted by dimit
    τόσο χάλια φίλε?? δηλαδή νορμάλ αυτοκίνητο ενός χρόνου δεν είναι να βάζουμε, σωστά? ήθελα να ξερα τι τρυπες εχει εκει πέρα...
    Πολυ χάλια,εδω σου λέω ναβαρα και το λυπηθηκα.πήγαινα να αποφύγω τη μια τρύπα και επεφτα στην άλλη.Ούτε να το σκέφτεσαι για ενός χρόνου αυτοκίνητο.και γω δεν μπόρεσα να καταλάβω απο τι προήλθαν αυτές οι τρύπες.
    εγω παλι θα ελεγα οτι εν τελει μια χαρα το βαζεις το αυτοκινητο - βεβαια εξαρταται απο το ποσο τιτιζης" - προσεκτικος εισαι. βεβαια οι μαυρες τρυπες , ναι σαφως κ υπαρχουν
    "
    χιονια στο καμπαναριο

Comment

χιονια στο καμπαναριο

Comment

συμφορουμιτες προτεινω να συνεχισουμε εδω για δικια μας ευκολια

ΥΓ συγγνωμη αν γινομαι λιγο
        σπαστικος
        χιονια στο καμπαναριο

Comment

http://winter.pamporovoresort.com/gr/

αρχισανε να βαζουνε σελιδες κ στα ελληνικα . . . .
          χιονια στο καμπαναριο

Comment

Τόσο χάλια είναι ακόμη ο δρόμος ρε παιδιά όπως τα λέτε? Δεν έχει αλλάξει τίποτα?

Comment

Originally posted by snowpar View Post
              Τόσο χάλια είναι ακόμη ο δρόμος ρε παιδιά όπως τα λέτε? Δεν έχει αλλάξει τίποτα?
              αν πας απο φιλιππουπολη δεν θα εχεις προβλημα...αλλα πολλα τα χιλιομετρα....
              αν πας απο θερμες-ζλατογκραντ....δεν χρειαζεται να πας γυμναστηριο...οι κοιλιακοι σου θα ειναι ετοιμοι...ακομα κλαιει το ναβαρα μου απο τοτε!!!!

Comment

εχουν ανοιξει κ συνορα στην Ξανθη κ απο δεν ειναι τοσο χαλια ο δρομος. δεν εχω παει βεβαια απο θερμες αλλα απο Ξανθη παλευετε. παντος πανω εχει 20 εκατοστα χιονι.

Comment

Originally posted by dim orestiada View Post
                  εχουν ανοιξει κ συνορα στην Ξανθη κ απο δεν ειναι τοσο χαλια ο δρομος. δεν εχω παει βεβαια απο θερμες αλλα απο Ξανθη παλευετε. παντος πανω εχει 20 εκατοστα χιονι.
                  Οταν λες απο Ξανθη τι εννοεις ακριβως γιατι εγω ηξερα πως ο δρομος απο ξανθη και απο θερμες ειναι ενας εχει ανοιξει καινουργιος??

Comment

Originally posted by dim orestiada View Post
                    για δωσε πληροφοριες...και γω απο Θερμες πηγα.υπαρχει και αλλος δρομος?

Comment

ton δρομο απο θερμες μαλλον εννοει λοοφ
                      χιονια στο καμπαναριο

Comment

αυτον εννοω παιδια αλλα δεν ειναι κ τοσο χαλια απ οτι μου εχουν πει ετσι δεν περνω κ ορκο. παντως συνεχιζει να ριχνει στο παμποροβο κ εχει καποιες πιστες ανοιχτες.

Comment

Μόλις γύρισα από pamporovo όλες οι πίστες ανοιχτές ελάχιστα σημεία με πέτρες αλλιώς πολύ χιόνι αρκετά απάτητα ,ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα
                          Let It Snow Let It Snow Let It Snow

Comment

αρτι αφιχθεις. σαββατο μεσημερι ο δρομος ηταν ενα κατασπρο χαλι κ χιονιζε. στο δρομο ειχε τουλιχιστον 10 ποντους χιονι.με τζιπ +χιονολααστιχα 3,5-4 ωρες απο Ξανθη. σημερα στο γυρισμο ο δρομος καθαρος. βασικα κατα τη διαρκρια του χιονια οι βουλγαροι εκχιονιζαν ηδη το δρομο.
                            ολη η περιοχη τινκα στο χιονι. τα παντα καταλευκα.Τοσο χιονισμενο εχω πετυχει το Παμπροβο ελαχιστες φορες. πιστες σε αρκετα καλη-πολυ καλη κατασταση. (ελαχιστες φορες εχω δει στη ζωη μου τοσο καλη κατασταση πιστων ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ). ΣΚΔ πολυ καλο χιονι. ΕΚΠΛΗΞΗ Τελεια προετοιμασμενες σημερα Δευτερα οι 2 μαυρες της διχαλας. ΔΕΝ εχω δει ποτε στη ζωη μου τετοια προετοιμασια (εννοω τοσο καλοστρωμενη κ μαλακιά στο χιονι) μαυρη πιστα. τους δινω συγχαρητηρια. ΜΠΡΑΒΟ τους.
                            Ουρες μεγαλες. περιπου 10 με 15 λεπτα αναμονη για το κεντρικο 3θεσιο .
                            χιονια στο καμπαναριο

Comment

*ουρα μεγαλη μονο στο κεντρικο. stoykite χαλαροτατα. studenets μετρια
                              δεν ανοιξαν το lift μεσω chevermento
                              χιονια στο καμπαναριο

Comment

ουρες μεγαλες μονο στο κεντρικο (10-15λεπτα). studenets μετρια (εως 5-6 λεπτα).δεν ανοιξαν το λιφτακι προσβασης μεσω chevermento
                                χιονια στο καμπαναριο

Comment

Working...
                                X