Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παμπόροβο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ποσο κανουν εκει τα ξενοδοχεια η τα δωματια?Δε πρεπει να ειναι ακριβα οσο στο Bansko?Που εμεινες?

Comment

το μπανσκο εχει ταπιο φθηνα ξενοδοχεια νομιζω. το μπανσκο βεβαια το θεωρω αρκετα υπο ως βουνο.....τεσπα. συνηθως μενω Orlovets . πρωτοχρονια ηταν πανακριβο. 160ευρω το δικλινο. τωρα οι τιμες στο μισο. αυριο θα χωθω Camelia
      χιονια στο καμπαναριο

Comment

χιονι της π...τανας το ΣΚ.εριχνε συνεχως.

οι βουλγαροι εκει , ανθρωποι δε λεν να γινουν... εχει κανεις στο μυαλο του πως μπορω να τους κανω λιγη ζημια???????/ το λινκ απο το εγγλεζικο snowreport κ το βουλγαρικο?/ το ξερει κανεις?
        χιονια στο καμπαναριο

Comment

http://www.bulgariaski.com/pamporovo/index.shtml
          σκιστους.............

Comment

Originally posted by Stavros151515 View Post
            χιονι της π...τανας το ΣΚ.εριχνε συνεχως.

οι βουλγαροι εκει , ανθρωποι δε λεν να γινουν... εχει κανεις στο μυαλο του πως μπορω να τους κανω λιγη ζημια???????/ το λινκ απο το εγγλεζικο snowreport κ το βουλγαρικο?/ το ξερει κανεις?
            Τι σου έκαναν?

Comment

ase loof , σ αυτο το φορθμ του bulgaria ski ποτε δεν καταφερα να γραψω . μαλλον στημμενο ειναι. λεω αν ξερει κανεις το αντιστοιχο φορουμ οπως αυτο εδω για βουλγαρια κ Αγγλια.

νομιζα οτι ειχα παει στο medical centre tou studenets. δεν ξερω αν ο εν λογω κυριος που με ανελαβε ηταν υποχρεωμενος να με αναλαβει δωρεαν ως γιατρος του κεντρου ή αν οπως μου ειπε αυτος ειναι ιδιωτης(μες στο χιονοδρομικο???????) . επισης δεν γνωριζω αν ισχυει αυτο που λεγεται οτι δηλ με το που πληρωνεις λιφτ παςς εισαι αυτοματα ασφαλισμενος για ατυχηματα εντος των πιστων. δεν ξερω αν επρπε να κανω 28 χμ αποσταση για να παω στο νοσοκομειο του Σαμακοβ οπως μου ειπε ο δοκτορας. Αυτο ομως που ξερω ειναι οτι 1) δεν ρωτας καποιον αν ειναι αλλεργικος την ωρα που του κανεις την ενεση κ 2) οτι σε περιπτωση που σου βγει ο ωμος η αναταξη (μηχανικη διαδικασια που σου τραβαει για 1-2 λεπτα το χερι μεχρι να κανει κρακ κρακ κ να ξαναμπει στη θεση του) δε μπορει να κοστιζει 400 λεβα.
              δεν ειχα λεβα μου ζητησε 210 ευρω. μη ξεχναμε την ισοτιμια ετσι.
              τρελλο θεατρο απο το γιατρο οταν επρεπε να αυξηση την τιμη. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩχ ξεχασα να βαλω την ενεση στην τιμη. κλαμα που μου ειπε λαθος τιμη. ΟΚ, φαρμακοποιος ειμαι, του λεω.
              συνεχιζεται λογω εργασιας . . . .
              χιονια στο καμπαναριο

Comment

Μηπως εννοούσες σμολιαν αντι σαμοκοβ;

Comment

(e ,ναι βρε λοοφ). φαρμακοποος ειμαι του λεω.
                  _ναι, μου λεει (ο μεταφραστης του δοκτορα) αλλα ποσο κανει στην ελλαδα αυτη η ενεση. (μεσα στο πονο μου νομιζω εβρισα κ μετα ψελισα 1 με 2 ευρω).
                  Εδω κανει 50 λεβα μου λεει κ ο δοκτωρας εσπευσε να μου γραψει στο κομπιουτερακι τη τιμη.
                  συμφωνεις???/ με ρωτανε? αλλιως εγω δε μπορω να σε αναλαβω , μου λεει.
                  το ξερω το συστημα εδω του λεω κ ξερω οτι ο φιλος σου ο γιατρος με κλεβει του λεω. πες του το. το ειπε ο μεταφραστης κ ο δοκτορας-χειροπρακτικος ή οτι αλλο κουνησε αρνητικα το κεφαλι κ με ξαναρωτησε αν συμφωνω. προφανως ηξερε οτι μετα απο τοση ταλαιπωρια θα δεχομουν.
                  μετα απο μια ακτινογρααφια με συστημα 30ετιας, μου τραβηξε το χερι κ μου το επανεφερε.με εδεσαν με επιδεσμο, τσεπωσε 210 ευρωπουλακια κ εφυγα.
                  χιονια στο καμπαναριο

Comment

αθανατα βαλκανια............

Comment

k ακουστε τι μου απαντησε ενας βουλγαρος στο πιο γνωστο διεθνες φορουμ

Hello, Stavros!

It appears that you have forgotten some things. Or at least misunderstood.
                      The fact that foreigners don't know the Bulgarian laws on the road is causing trouble when driving with your car. Also, in order to drive in Bulgaria, you need vignette, which I believe you don't know. Without the vignette, the police can seize the vehicle for two months at repatriation parking. So most of the foreigners simply offer bribe to the police, as they wish to leave the country someday and not being put in Bulgarian prison.

Bulgarian salaries... They are different, but in the areas you stated, they go to 1000 Eur/month, which I cannot believe to be 10-15lev per day, unless the working day is like 50 hours.

In case you don't know, most packages in Bulgaria are so cheap as you should pay a very small amount (around 20leva) for insurance, but nothing comes for free. Doctor's salary is around 2500leva, so don't brag about it that much...

1,95 leva for Euro is the main bank course and even some banks don't give it. Since you went cheap on the insurance, it's normal to consider you total newbie and in this case you cannot expect bank rate for exchange.

You have no idea how long have they pulled your arms? 30 seconds and 2 minutes are two different thing. I'd say you'd be without hands by now if it was 2 minutes...

So dear Stavros, you can sincerely put that opinion of yours somewhere hidden and don't try to abuse a country that is right next to yours and does not have such financial problems.

P.S. and next time - simply make an insurance.

Sincerely,
                      A Bulgarian friend

χαχαχχχχααααααααααα

πεθαινω
                      αν δεν ειναι πληρωμενος ειναι ηλιθιοσ
                      χιονια στο καμπαναριο

Comment

Απίστευτη ταλαιπώρια φίλε μου !!! ευχομαι να εισαι καλά γιατί αυτό μετράει σε όλα τα λεφτα του κοσμου!!! Συμφωνω μαζι σου οτι εχουν καβαλησει το καλαμι - οχι ολοι - μα φταίμε και εμεις!!!!
                        Την επόμενη φορα που θα πας στο εξωτερικό για οποαδήποτε δρασηριότητα και ειδικα για σκι!! θυμίσου όπως παιρνεις την Πρασινη κάρτα για Ι.Χ. να ζητήσεις και Πρασινη κάρτα ασφάλισης απο το Ταμείο Υγείας που είσαι ασφαλισμένος (ΤΕΒΕ, ΔΗΜΟΣΙΟ κτλ). Θα σε σώσει απο πολλές ταλαιπωρίες.
                        Να σαι καλα που μοιραζεσαι την εμπειρια αυτή για να εχουμε και υπόλοιποι το νου μας!!!
                        HEY JO!

Comment

παιδιά μολις επεστρεψα απο πάνω μετά απο ενα μονοήμερο αλε ρετουρ....Εχει τόσο μα τοσο χιόνι που φτάνει να το κρατήσει με καλές θερμοκρασιες μέχρι του Αγίου Πνέυματος....(πλάκα κάνω). Κοσμός ελαχιστος σε όλες τις πίστες ελληνες πολλοι λίγοι ως ελάχιστοι , συνθήκες για χιονοδρομία ιδανικες!!! θερμοκρασια γύρω +2 με καταπληκτική λιακάδα!!!
                          Προσοχή στο δρόμο στα τελ χιλιομετρα πριν το Βουνό.Εχει παρααααα πολύ χιόνι!!!!!!
                          HEY JO!

Comment

Μετα απο την περσινη περιπετεια και ταλαιπωρια(κλοπη αυτοκινητου) στο Bansko ειπα να μην ξαναπαω εκει και εκλεισα για παμποροβο 7-12 φεβρουαριου (στο malina resort για οσους γνωριζουν)
                            Υπαρχει κτ που πρεπει να προσεξω?
                            Ευχαριστω.

Comment

ακομη δεν μπορω να το χονεψω αυτο με την κλοπη...
                              λεγανε οτι επειδη η μαφια ελεγχει το bansko δεν υπαρχουν κλοπες!

Comment

Originally posted by Homer View Post
                                Μετα απο την περσινη περιπετεια και ταλαιπωρια(κλοπη αυτοκινητου) στο Bansko ειπα να μην ξαναπαω εκει και εκλεισα για παμποροβο 7-12 φεβρουαριου (στο malina resort για οσους γνωριζουν)
                                Υπαρχει κτ που πρεπει να προσεξω?
                                Ευχαριστω.
                                Τι να πω... Είστε η μόνο περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου στο Bansko που έχω ακούσει... Ίσως είναι από τις φυσιολογικές κλοπές που γίνονται παντού, και στην Ελλάδα... Λυπάμαι πολύ που έτυχε σε εσάς... Είμαστε και συντοπίτες (είμαι μισός μεσολογγίτης)...
                                Για το Pamporovo δε γνωρίζω και πολλά... Ας απαντήσουν οι γνώστες...

Comment

Working...
                                X