Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παμπόροβο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

και γω οταν πηγα πρωτη φορα μεσα σε 1 λεπτο αφοτου παρκαρα μου το πηρε ο γερανος το αυτοκινητο και νομισαμε οτι μας το κλεψανε!!!και τελικα ηταν στη μαντρα που τα ξεφορτωνει ο γερανος!!!!!κυριως ελληνικα!!!!!!!

Comment

εγω παντα πηγαινα με λεωφ.
      ποτε δεν πηγα με το αμαξι...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

Originally posted by Homer View Post
        Μετα απο την περσινη περιπετεια και ταλαιπωρια(κλοπη αυτοκινητου) στο Bansko ειπα να μην ξαναπαω εκει και εκλεισα για παμποροβο 7-12 φεβρουαριου (στο malina resort για οσους γνωριζουν)
        Υπαρχει κτ που πρεπει να προσεξω?
        Ευχαριστω.
        στο κλεψανε ; απο που ρε συ;

Comment

pierre 1976 δινουν τα ταμεια καρτα ασφαλισης για εξωτερικο??? πρωτη φορα το ακουω γι αυτο...
          χιονια στο καμπαναριο

Comment

δυσκολο. Εμενα μου ειχε πει αν μου το κλεψουν βουλγαρια, να γυρισω πισω και να παω οτι το κλεψανε εδω (αντε βγαλε ακρη τωρα)

Comment

Εχει δικιο ο turms.
              Δεν σε καλυπτει η ασφαλεια για κλοπη στο εξωτερικο.
              Οσο για το Bansko μας το εκλεψαν μπροστα ακριβως απο το ξενοδοχειο(αποτα γνωστα 5*).
              Και εγω εχω πηγαινα απο το 2003 και δεν ειχα ακουσει τπτ, να που ετυχε σε εμας....
              και μετα μαθαμε οτι ειναι συχνο φαινομενο και οτι θα μας εβρισκαν αυτοι και θα ζητουσαν λυτρα(ετσι και εγινε)
              μονο που στο τελος στραβωσε!
              Οπως και να εχει προσοχη και ξενοδοχειο με φυλασσομενο parking.
              Ελπιζω στο pamporovo που δεν ειναι και τοσο τουριστικο να μην εχουμε προβλημα....

Comment

Καλημέρα! Δε λέει για αυτό ο Σταύρος Κώστα... Σταύρο έχω μαζί μου Ε.Κ.Α.Α. (Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας) πάντα όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο αν τυχών συμβεί κάτι. Νομίζω βγάζουν όλα τα ταμεία... Βέβαια ισχύει μόνο για κρατικές υπηρεσίες...
                Last edited by TJohn; 18/01/2012, 08:26 AM.

Comment

Originally posted by Homer View Post
                  Εχει δικιο ο turms.
                  Δεν σε καλυπτει η ασφαλεια για κλοπη στο εξωτερικο.
                  Οσο για το Bansko μας το εκλεψαν μπροστα ακριβως απο το ξενοδοχειο(αποτα γνωστα 5*).
                  Και εγω εχω πηγαινα απο το 2003 και δεν ειχα ακουσει τπτ, να που ετυχε σε εμας....
                  και μετα μαθαμε οτι ειναι συχνο φαινομενο και οτι θα μας εβρισκαν αυτοι και θα ζητουσαν λυτρα(ετσι και εγινε)
                  μονο που στο τελος στραβωσε!
                  Οπως και να εχει προσοχη και ξενοδοχειο με φυλασσομενο parking.
                  Ελπιζω στο pamporovo που δεν ειναι και τοσο τουριστικο να μην εχουμε προβλημα....
                  Λύτρα? Κάτι στράβωσε? Μπορείς να αναφέρεις λεπτομέρειες? Το αμάξι δεν είχε αντικλεπτικό, συναγερμό, κλπ? Ήταν παρκαρισμένο στο υπαίθριο πάρκινγκ του ξενοδοχείου μαζί με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα? Μήπως μιλάμε για υπερβολικά ακριβό αυτοκίνητο που γίνεται εύκολα στόχος? Τι να πω... δε μπορώ να το πιστέψω... Συγχώρεσέ με αν προκαλώ αθελά μου με όλες αυτές τις ερωτήσεις...

Comment

Λοιπον....
                    Ηταν πραγματι ακριβο αυτοκινητο αλλα ακριβως διπλα ηταν παρκαρισμενα Porshe και Mercedes!
                    Ηταν παρκαρισμενο ακριβως μπροστα απο το ξενοδοχειο οπου υπηρχαν πολλα αυτοκινητα και αυτο γτ μας ειπε ο παρκαδορος οτι το υπογειο parking ηταν γεματο(τυχαιο?)
                    Φτασαμε Bansko περιπου στις 10 το βραδυ και το πρωι το αυτοκινητο ειχε κανει φτερα!
                    Οσο για συναγερμο ειχε απο τα καλυτερα αντικλεπτικα συστηματα(τσαμπα λεφτα πληρωνουμε)!!!
                    Το τελευταιο βραδυ δεχτηκαμε τηλ οπου μας ζητησαν 11.000e για να παρουμε το αυτοκινητο πισω,αν ρωτησεις πως μας βρηκαν οι μονοι που ειχαν το τηλ μας ηταν η βουλγαρικη αστυνομια(οποτε φανταζομαι μπορεις να καταλαβεις).....

Comment

• Εγω θα πήγαινα στον Minef (διευθυντής του Bansko) και θα τον έλεγα βρες το αυτοκίνητο γιατι θα σε κάνω ρεζίλι σε ολη την Ευρώπη....θα σε ξεφτιλισω σε ολη την Αγγλία...αν μου έλεγε πάρε τα τέτοια μου....απο κει και πέρα φωναζα δικηγόρο και κανάλια να γίνει ντορος....πιστευω μετα θα με έπαιρνε τηλέφωνο και θα μου έλεγε τραβά εκει να πάρεις το αμάξι σου....

Comment

• Η αληθεια ειναι οτι εκεινη την στιγμη δεν ξερεις τι ακριβως πρεπει να κανεις....μετα οταν το σκεφτεσαι ψυχραιμα σου ερχονται πολλα στο μυαλο που θα επρεπε να ειχες κανει και δεν εκανες!!!!
                        Ακομα και στο ξενοδοχειο που το επαιζε τελειως αδιαφορο αλλα η διευθυντρια μολις εμαθε οτι καποιος απο το προσωπικο μας ειπε οτι ακουσε τον συναγερμο κατα τις 5 το πρωι, τον απελησε!!!!!!

Comment

• τελικα τι εγινε;;

Comment

• αυτο με το οτι σου παιρνουν το αμαξι και ζητανε λυτρα το εχω ακουσει και εγω...

Comment

• Τελικα αφου ειχε γινει μεγαλος ντορος με αστυνομιες εξαφανιστηκαν,χασαμε το αυτοκινητο και εμεις γυρισαμε με ταξι μεχρι θεσ/κη!!!

Comment

• Originally posted by Homer View Post
                                Μετα απο την περσινη περιπετεια και ταλαιπωρια(κλοπη αυτοκινητου) στο Bansko ειπα να μην ξαναπαω εκει και εκλεισα για παμποροβο 7-12 φεβρουαριου (στο malina resort για οσους γνωριζουν)
                                Υπαρχει κτ που πρεπει να προσεξω?
                                Ευχαριστω.
                                Φίλε μου πραγματικά λυπάμαι για το αυτοκίνητο. Είναι ένα μεγάλο άγχος αυτό όχι μόνο Βουλγαρία αλλά και εδω στην Ελλάδα. Πάντα ψάχνω για υπόγεια ή ασφαλή parking.

Το Malina resort είναι αυτό με τα ξύλινα σπιτάκια μέσα στο δάσος?

Comment

Working...
                                X