Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παμπόροβο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ειναι μεγαλα λαμογια σε κατι τετοια . . . .
    φθηνη διημερη για τους βουλγαρους εκδρομεις του σαββατοκυριακου απο φιλιπουπολη , ακριβες πολυημερες για τους εγγλεζους

thanks για το tip, δεν το ειχα προσεξει
    χιονια στο καμπαναριο

Comment

Originally posted by Pierre_1976
      [i] και ενα tip για οσους προτιμήσουν 3ημερη κάρτα λίφτ !!! η κάρτα για τις 3 μέρες στοιχίζει = 141 lvαν βγάλεις όμως την 2ημερη =79 lvκαι την 3η μερα βγάλεις μονή για 1 μέρα = 50 lv  πληρώνεις σύνολο 129 lv (από τα κουφά των βούλγαρων!!!!) 
      εγω πηγα μποροβετς σ/κ/δ και ρωταω για 3μερη και μου λεει 154 λεβα,παω να πληρωσω και ρωταω για ημερησια και μου λεει σαββατο 35 κυριακη 35 και δευτερα 55!!!!!!!συνολο 125...........ακου φορμουλα οι τρελοβουλγαροι,μηπως επειδη τις καθημερινες απολαμβανεις μονος σου το βουνο,γι'αυτο?stauro 151515 αν εχεις απαντηση σε παρακαλω βοηθησε με."

Comment

εχω , μιας κ το Borovets ειναι το αγαπημενο μου βουνο. μια απο τα ιδια φιλε μου. σαββατο κυριακα κ γιορτες (πχ χριστουγεννα, 3 μαρτιου) ειναι η λεγομενη καρτα αργιων που ειναι πιο φθηνη!!!!! το μποροβετς , κ το παμποροβο ειναι κτα 2 βουνα που βρισκονται καντα στις 2 μεγαλες πολεις κ ταυτοχρονα εχουν τουρισμο εγγλεζους εδω κ παρα πολλα χρονια. ανηκουν σε βουλγαρικα χερια . τις μερες που πηγαινουν οι βουλγαροι οι τιμες ειναι προσαρμοσμενες ετσι ωστε να τους εξυπηρετουν. τις υπολοιπες μερες -καθημερινες μονο εγγλεζοι πανε(απο σαββατο σε σαββατο ) οποτε δωστου στο κεφαλι. παραδειγμα :Vitosha χιονοδρομικο στα 10χμ απο Σοφια. σκιερ: Boυλγαροι (απο Σοφια) μονον. τιμη καρτας 30λεβα χωρις διακρισεις γιορτες, καθημερινες κλπ.
        το Bansko δεν ανηκει διαχειριστικα (λιφτ πας) στους Βουλγαρους , αλλα νομιζω στην Ullen. οποτε αυτη η πολιτικη δεν ακολουθειται. ακομη βγαζει φραγκα το ΣβΚ απο ελληνες.

λοιπον , πες αναλυτικα τι ελεγε απο χιονι, ποιοτητα πιστων , στρωσιμο , θερμικρασιες. το site τους δεν το ανανεωνουν. τα δεντρα χιονισμενα?
        χιονια στο καμπαναριο

Comment

Originally posted by Stavros151515
          εχω , μιας κ το Borovets ειναι το αγαπημενο μου βουνο. μια απο τα ιδια φιλε μου. σαββατο κυριακα κ γιορτες (πχ χριστουγεννα, 3 μαρτιου) ειναι η λεγομενη καρτα αργιων που ειναι πιο φθηνη!!!!!  το μποροβετς , κ το παμποροβο ειναι κτα 2 βουνα που βρισκονται καντα στις 2 μεγαλες πολεις κ ταυτοχρονα εχουν τουρισμο εγγλεζους εδω κ παρα πολλα χρονια. ανηκουν σε βουλγαρικα χερια . τις μερες που πηγαινουν οι βουλγαροι οι τιμες ειναι προσαρμοσμενες ετσι ωστε να τους εξυπηρετουν. τις υπολοιπες μερες -καθημερινες μονο εγγλεζοι πανε(απο σαββατο σε σαββατο ) οποτε δωστου στο κεφαλι. παραδειγμα :Vitosha χιονοδρομικο στα 10χμ απο Σοφια. σκιερ: Boυλγαροι (απο Σοφια) μονον. τιμη καρτας 30λεβα χωρις διακρισεις γιορτες, καθημερινες κλπ.το Bansko  δεν ανηκει διαχειριστικα (λιφτ πας) στους Βουλγαρους , αλλα νομιζω στην Ullen. οποτε αυτη η πολιτικη δεν ακολουθειται. ακομη βγαζει φραγκα το ΣβΚ απο ελληνες.λοιπον , πες αναλυτικα τι ελεγε απο χιονι, ποιοτητα πιστων , στρωσιμο , θερμικρασιες. το site τους δεν το ανανεωνουν. τα δεντρα χιονισμενα?
          Λοιπον το Βοrovets τεινει να γινει και για μενα το αγαπημενο βουνο.ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη:περασαμε συνορα θερμες-ζλατογκραντ και απο κει πολυ σκοτωμενος δρομος για σμολιαν,καναμε 1.30 ωρα,πολυ λακουβα...τα επαιξε το navara,σταση στο παμποροβο,βολτα στην κορυφη(κλειστος ο πυργος ρε γ * * * ωτο!)ομορφο χιονοδρομικο με ποικιλια πιστων,αναρχα απλωμενο με τα ξενοδοχεια.φαγητο στο white house(αρκετα καλο)και μετα Φιλιππουπολη για 2 μερες.Ωραια και ησυχη πολη με αρκετους φοιτητες απο Ελλαδα.σαββατο πρωι αναχωρηση και σε 1.15 λεπτα borovets.10 xlm πριν φρεσκο χιονακι στο δρομο και αφιξη στο πολυ χλιδατο hotel μας FESTA WINTER PALACE 5* τελειο,86 ευρω το δικλινο με σαουνες και ολα τα κολπα ακριβως διπλα στη μαυρη cherveno zname,σκι μεχρι τις 3 με ελαφρια χιονοπτωση και μετα ξεκουραση,φαγητο στο black cat το βραδυ με πολυ καλη ελληνικη μουσικη.ολα τα λεφτα ηταν η κυριακη:
          στις 8:30 γονδολα και βουρ για κορυφη.τοπιο μαγευτικοτατο,δεντρα χιονισμενα,ηλιος,ουτε ενα συννεφο για δειγμα και καθολου αερας,θερμοκρασια στους 0,ιδανικες συνθηκες για σκι.ξεκινημα με μαυρη fonfon,τρελα το απολυτο κοτλε.Συνεχεια με τις 3 yastrebets,αυτες ειναι κοκκινες ατελειωτες για καλους τετρακεφαλους(που πας ρε καημενο μπανσκο με μια βαλκανιαδα),χιονι φρεσκο πουδρισταν και ποιοτητα πιστων τυφλα να εχει η φορμουλα 1!και γ..ω το στρωσιμο τα ρατρακ τους!απο κει ριχνομαστε στα γκολια του markudzik,τελεια και κει,μαυρισμα,φωτο στα 2550 με φοντο τα πιριν και μετα musala pathway με τρελα γκαζια(ο james bond σε ολο του το μεγαλειο)για τα martinovi baraki.τα 2,3 καλοπατημενα και 1,4 απατητα για τρελες πουδρες.τελευταια διαδρομη αφησαμε το sitnyakovo ski way,σταση στο george's bar(σε ινδιανικη σκηνη...) για μια παγωμενη μπυρα με διαλυμενους τετρακεφαλους.με ενα προχειρο υπολογισμο απο τις 9 μεχρι τις 4 χωρις διαλειμμα για καφε καναμε 60 χλμ σκι ασταματητα,το καλυτερο σκι που εκανα ποτε.δεν ξερω που βγηκε τοσο αντοχη,καλοπατημενες πιστες?μαγεια τοπιου?ποιοτητα χιονιου?ολα μαζι!οσοι εχουν παρει γευση απο borovets πιστευω με καταλαβαινουν.για 5 χρονια πηγαινα στο μπανσκο.κατοπιν συγκρισης δεν προκειται να ξαναπαω,θα προτιμησω borovets για τους εξης λογους:
          1.ομορφοτερο τοπιο
          2.ξενοδοχεια στα ποδια σου
          3.πολλες και καλες κοκκινες(α ρε yastrebets!!!!!!!!!!!!)
          4.καθολου ουρες σε γονδολα και καρεκλες
          5.γραφικο resort,οχι σαν το λασποχωρι του μπανσκο
          6.FESTA HOTEL...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ!!!!!!!

Stavro 151515 μαζι σου!

Comment

φιλε loof θυμασαι που λεγαμε για το κοστος της καρτας?
            ο παρακατω καταλογος ειναι απο thn επισημη ιστοσελιδα του χιονοδρομικου. μαλιστα το συγκεκριμενο πινακακι δεν διατιθεται στα αγγλικα , αλλα μονο αν επιλεξεις τα βουλγαρικα.
            www.pamporovoresort.com

Цени на лифт карти и билети за сезон 2009/2010 <t></t><t></t><t></t><t></t><table style=width: 100%; height: 100%;"><t><tr> <td valign="top">Цени на лифт карти и билети за сезон 2009/2010</td> <td valign="top">Възрастни</td> <td valign="top">Деца до 12 години</td> </tr> <tr> <td valign="top">
            • Билет за лифт в двете посоки
            • Нощното каране на писта СТЕНАТА-2
            • Лифт карти 1/2 ден
            • Лифт карти 1 ден
            • Лифт карти 2 дни
            • Лифт карти 3 дни
            • Лифт карти 4 дни
            • Лифт карти 5 дни
            • Лифт карти 6 дни
            • Лифт карти 9 дни
            • Лифт карти 13 дни
            • Сезонна лифт карта

</td> <td valign="top">12,00 лева
            15,00 лева
            23,00 лева
            32,00 лева
            63,00 лева
            128,00 лева
            162,00 лева
            189,00 лева
            220,00 лева
            351,00 лева
            545,00 лева
            1500,00 лева

</td> <td valign="top">8,00 лева
            10,00 лева
            15,00 лева
            20,00 лева
            39,00 лева
            78,00 лева
            102,00 лева
            125,00 лева
            147,00 лева
            235,00 лева
            325,00 лева
            650,00 лева</td></tr></t></table>

32 leva η ημερισια.
            63 η διημερη
            (15 λεβα το νυχτερινο στη μαυρη πιστα stenata 2. ωρες 18:00 - 22:00)
            Edited by: Stavros151515 "
            χιονια στο καμπαναριο

Comment

Τρελοβουλγαροι!!!

Comment

Originally posted by Loof
                Τρελοβουλγαροι!!!
                [i]
                α, ρε λοοφ!!

[img]file:///C:/DOCUME%7E1/user000/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-39.png[/img]πολυ χιονι

ξερει κανεις πως κανωτη διευθυνση αυτη "ενεργη" ?

http://www.pamporovolive.bg/index.php?id=170

"
                χιονια στο καμπαναριο

Comment

Originally posted by Stavros151515
                  Τρελοβουλγαροι!!!
                  [i]α, ρε λοοφ!![img]file:///C:/DOCUME%7E1/user000/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-39.png[/img]πολυ χιονι ξερει κανεις πως κανωτη διευθυνση αυτη "ενεργη"  ? http://www.pamporovolive.bg/index.php?id=170
                  που σαι ρε stavro?τι λεει,ποτε θα ανεβεις μπορο ή παμπορο?"

Comment

=170 Edited by: Stavros151515
                    χιονια στο καμπαναριο

Comment

πες το φανταρο που δουλευει στο 1ο Γραφειο να σου τη δωσει κρυφα.
                      ε θα κανω μια και για σενα στο yastrebets.
                      για να κανεις ενεργη τη διευθυνση πατας το κουμπι insert hyperlink (η γη με τα γυαλια) και βαζεις τη διευθυνση αναμεσα στα url

Comment

για να κανεις ενεργη τη διευθυνση πατας το κουμπι insert hyperlink (η γη με τα γυαλια) και βαζεις τη διευθυνση αναμεσα στα url

Φιλε και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι αλλα νομιζω οτι μπορεισ να βγαλεις διαβατηριο και με τη στρατιωτικη ταυτοτητα.....

Comment

Originally posted by giannis3011

Φιλε και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι αλλα νομιζω οτι μπορεισ να βγαλεις διαβατηριο και με τη στρατιωτικη ταυτοτητα.....
                          oxi den ginetai auto...
                          τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Comment

νομιζω οτι μπορεις να παρεις αδεια απο το στρατο για να βγεις στο εξωτερικο αλλα εχει μια διαδικασια...!!!!

Comment

αυτο για το διαβατηριο μου το παν στα ΚΕΠ...Αν και μου φανηκε λιγο παραξενο θα ρωτησω αυριο και στην αστυνομια...

Comment

η διαδικασια" θελει 2 μηνες
                                Edited by: Stavros151515 "
                                χιονια στο καμπαναριο

Comment

Working...
                                X