Announcement

Collapse
No announcement yet.

Παρνασσος 2009-2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τελικά όσοι πήραν το ρίσκο και ανέβηκαν καθαρά Δευτέρα πάνω το χάρηκαν!!! ’ντε να φεύγει και αυτή η βδομάδα μπας και στρώσει λίγο ο καιρός."
    Χιόνι και πάλι χιόνι!!!!!!!!!!!!

Comment

• Πραγματι, χτες ηταν μια αρκετα καλη μερα, μας αποζημιωσε καπως ο καιρος αλλα οχι και το χιονι που ετσι και εκανες να βγεις λιγο στα εκτος, επεφτες σε τσιμεντο (που σου εσπαγε τα δοντια απο το ταρακουνημα).
      Μετα τον κακο χαμο της Κυριακης που εγινε στα Κελαριο ο πολεμος του
      κολπου οταν δοθηκε αναστολη στην Αφροδιτουλα (γιαγια πλεον) για καποια
      ωρα.
      Πιστευω ομως πως ειδικα χτες θα μπορουσαν να ειχαν δοθει και αλλες
      πιστες και αναβατηρες σε λειτουργια. Απροετοιμαστος Οδυσσεας (συρομενο ειναι, δεν το επηρεαζει και τοσο ο ανεμος ο οποιος ολο και επεφτε). Φτερολακα δεν πηγα καν, αν δεν παιζει η 6, χανω γρηγορα το ενδιαφερον μου οσο και αν μου αρεσει η ατμοσαφαιρα εκει.
      Μεγαλη πληγη παντως του χκ, και κατα τη γνωμη μου η μεγαλυτερη επειδη μπορει να γινει και επικινδυνη, ειναι η προσβαση, ειδικα απο τον δρομο
      απο το Λιβαδι. Για μερικες εκαντονταδες μετρα παγου, παλι γινοταν η
      καταστροφη της Σμυρνης. Αυτοκινητα σταματημενα με οδηγους να κοιτανε
      τις ροδες (ΤΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ? πλακωθειτε να βαλετε αλυσιδες,
      μερικα λεπτα παιρνει αν ξερετε τις σας γινεται!!! ) οπου τους ειχε
      καπνισει, καποιοι με χαμηλομενα καγκουραμαξα, αρχιζαν να προσπερνανε μεχρι που κολαγαν και αυτοι και δημιουργουσαν το αδιαχωρητο, πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο μου φαινεται καθε φορα.
      Αλατια δεν πεφτουν αραγε φετος ? Η τροχαια, γιατι δεν ειναι εκει ειδικα τετοιες μερες ?
      Το καλιτερο ηταν οταν ο μπροστινος μου, σταματει στη μεση γιατι του εχει φυγει μια αλυσιδα. Σε dt ειμαι εξω για να σπρωξω μαζι με καποιους αλλους και τοτε, καταφτανει celebrity δασκαλος" χιονοσανιδας (γνωστος απο τηλεπαιχνιδια και τις ειδησεις του Star) με παντα χαρακτηριστικες ενδυματολογικες επιλογες και γυαλια ασβεστομενα, ο οποιος οχι μονο δεν
      κατεβαινει να βοηθησει (να σπρωξουμε στην παγωμενη ανηφορα τον φουκαρα που ειχε αρχισει να τρεμει) αλλα βριζει θεους και δαιμονες, και μας περναει επιδεικτικα εκτος δρομου με το αγροτικο του (celebrities με αγροτικα, σα ταινια του Κουτσοριτσα εχουμε γινει). Του βαζω τις φωνες (με μαλλον αγενη τροπο και με δοσεις τραμπουκισμου!), αλλα δεν φαινεται να καταλαβαινει (για να καταλαβεις τι ακους χρειαζεται CPU συνεδεμενη με το ακουστικο νευρο) και ξεχναμε την οποια βοηθεια του.
      Δεν ειμαι και ειδικος, αλλα ρε διαολε, υπαρχει απλη λυση (οχι στην CPU του παραπανω τυπακου). Φτιαχνουμε Ν σημεια που μπορει ο κοσμος να
      σταματαει να βαλει αλυσιδες. Εστω Χ1, Χ2 ...ΧΝ αυτα τα σημεια.
      Απο το ΧΚ σημειο και μετα, εστω πως ο δρομος γλυστραει. Στο ΧΚ-1, βαζουμε καποιον (της τροχαιας αν ειναι δυνατον), να μην αφηνει κανεναν χωρις μεσα για να συνεχισει. Μεσα οπως, αλυσιδες, χιονολαστιχα, τετρακινηση (χωρις λαστιχα για πιστα) kλπ. κλπ. Πολυ απλο μετρο, σχεδον τσαμπα (τα περισσοτερα τετοια σημεια υπαρχουν απλως θελουν καθαρισμα απο το προηγουμενο βραδι) ...
      Τοσο δυσκολο ειναι ?
      "
      ορθιοοοος ...

Comment

• Πέστα Σπύρο

Εξαιρετικό post

Comment

• μαλλον δεν ειχε κανεναν να σταματαει τον κοσμο διοτι τελιωσαν οι αλυσιδες που οι ιδιοι πουλανε..[i] η τεσπα ηταν αργεια και δεν πουλανε!χαχαχ

"
          ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ(ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ) ΦΩΚΙΔΑΣ

http://users.otenet.gr/~occc8t/meteocam/

http://www.meteocam.gr/AgorianiVillage

http://www.weatherlink.com/user/agoriani870m
          ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΙΑΝΗ ΧΙΟΝΑΚΙ!!!
          :weather_17:

Comment

• Originally posted by spy!
            ετσι και εκανες να βγεις λιγο στα εκτος, επεφτες σε τσιμεντο (που σου εσπαγε τα δοντια απο το ταρακουνημα).
            -Oh my God, they killed Kenny!
            -You bastards!

[i]

Όσο για τους STARάτους και τις STARάτες στον Παρνασσό... Cpu από commodore64 "ενσαρκωμένο" σε desing iMac... ’στο...

"
            Γιατί βλεπω πάντα το control <asp:button> ως <asp:Burton>?

Comment

• Το θεωρώ αδιανόητο να ανεβαίνω σε χιονοδρομικό να δω κάποιον να έχει πρόβλημα και να μην σταματήσω να βοηθήσω. Θυμάμαι περίπτωση σταματημένου αυτοκίνητου που έβαλε αλυσίδες αλλά έμεινε από μπαταρία. Σταματάω δίπλα του και βάζω τα καλώδια και ο φίλος μου έχει κατέβει λίγο πιο κάτω για να ενημερώνει αυτούς που ανέβαιναν. Ηλίθιος με τζιπ προσπερνάει και σταματάει πίσω μου , κορνάρει και θέλει να φύγω για να περάσει. Ο μπαρμπούλης που βοηθούσα πριν προλάβω να πω τίποτα τον αρχίζει στα μπινελίκια (και δεν του φαίνονταν). Σε δυο λεπτά έχει ξεκινήσει. Έχουμε πολλούς κάφρους τελικά.

Comment

• Well said spy!
                Αθάνατη Ελληνική μακακία...

Comment

• Originally posted by ettala
                  Originally posted by spy!
                  ετσι και εκανες να βγεις λιγο στα εκτος, επεφτες σε τσιμεντο (που σου εσπαγε τα δοντια απο το ταρακουνημα).
                  -Oh my God, they killed Kenny!
                  -You bastards!

[i]

Όσο για τους STARάτους και τις STARάτες στον Παρνασσό... Cpu από commodore64 "ενσαρκωμένο" σε desing iMac... ’στο...
                  ΜΠΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΣΤΡΑΝΤ 6128 ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ...

ΠΕΣ ΤΕ ΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ Κ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, Η ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑ...Κ ΜΕΤΑ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ.....

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!

ΤΕΟ
                  "
                  DAVIS 6163 Pro2- Fan Aspirated & Radiation Shield
                  cyclogenesis.gr/kifissia

Comment

• Μπα, δεν ειναι θεμα πολυ δημοκρατιας. Ισα ισα, το αναποδο ειναι.
                    Αμορφωσια, μη-αγωγη και ταισμα με σκουπιδια καθημερινα τετοιους
                    φτιαχνουν.
                    ορθιοοοος ...

Comment

• Αραγε τι χιόνι να υπάρχει αυριο?

θετικές Τ, δυτικός -νοτιοδυτικος (5-6?), βροχη και ξαστεριά.

νταμάρι ή σούπα?

Λόγω μήνα για νταμάρι το κάνω.
                      ΜΙΖΕΡΙΑΣ ...καί σαπιοκοιλιάς(by Makaka)

Comment

• Νταμαρι το πρωι και οσο περναει η ωρα θα γινεται σουπιτσα στα χαμηλα.
                        Ισως υπαρξει χρονοπαραθυρο που να ειναι καπως μαλακο αλλα να μην
                        κολαει σαν UHU.
                        ορθιοοοος ...

Comment

• απο ανεμους τι λετε για αυριο?!
                          εγω λεω να το ρισκαρο και να ανεβω!!!
                          NO SNOW NO FUNNY.....

Comment

• Τρίτη,26/02/10 παρνασσός χάλια
                            Από νωρίς το πρωι καταφέρανε να έχει ουρές στα ταμεία χωρίς να έχει ιδιαίτερο κόσμο. Βάκχος, Οδυσσέας,Συνδετικό κλειστά άρα επικοινωνία Κελλάρια-Φτερόλακα ανύπαρκτη!Οι δικαιολογίες εκτροχιασμένα και παγωμένα καλώδια όπως και αναποδογυρισμένα από τον αέρα καρεκλάκια με αφήνουν παγερά αδιάφορο.Μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν αυτές οι δικαιολογίες. Συνεπώς είχες μόνο μια πίστα για σκι, είτε Φτερόλακα να πήγαινες(6), είτε Κελλάρια (4θέσιο).Φυσικά για αυτές τις υπέροχες υπηρεσίες πλήρωνες 15(!!!!!) ευρώ. Τα λίφτ χαλούσαν κάθε τόσο, η ΔΕΗ έκανε διακοπές και τους έπερνε μισή ώρα να βάλουν μπρος την γεννήτρια....Και οι ουρές να σχηματίζονται...
                            Για ποιό λόγο λοιπόν να ξαναπάω Παρνασσό τις καθημερινές? Θα μαζέψω αυτές τις 2-3 μέρες που μπορώ να λείψω από την δουλειά μου και θα ξαναπάω Μπάνσκο!

Comment

• Originally posted by spy!
                              Φτιαχνουμε Ν σημεια που μπορει ο κοσμος να
                              σταματαει να βαλει αλυσιδες. Εστω Χ1, Χ2 ...ΧΝ αυτα τα σημεια.
                              Απο το ΧΚ σημειο και μετα, εστω πως ο δρομος γλυστραει. Στο ΧΚ-1, βαζουμε καποιον (της τροχαιας αν ειναι δυνατον), να μην αφηνει κανεναν χωρις μεσα για να συνεχισει. Μεσα οπως, αλυσιδες, χιονολαστιχα, τετρακινηση (χωρις λαστιχα για πιστα) kλπ. κλπ. Πολυ απλο μετρο, σχεδον τσαμπα (τα περισσοτερα τετοια σημεια υπαρχουν απλως θελουν καθαρισμα απο το προηγουμενο βραδι) ...
                              Τοσο δυσκολο ειναι ?

Είναι όντως ΠΟΛΥ δύσκολο... Την Κυριακή είχα ανέβει στο Ελατοχώρι... Ανεβαίνοντας έπαθα πλάκα... Χιονίζε από Παρασκευή, με διακοπές, και ο δρόμος ήταν πεντακάθαρος... εκεί άρχισα να βριζω ΧΚΠ, Χελμούς κλπ.... Κατά τις 11.30 αρχίζει να χιονίζει καλά..Για μικρό χιονοδρομικό, πολυ ωραίο, μακριες και φαρδιες πίστες, με πολλές επιλογές να κινηθείς... Επειδή ήταν Κυριακή, είπαμε να φύγουμε νωρίς (κατά τις 2) για να γλυτώσουμε τον κόσμο (το ΧΚ έκλεινε στις 4)... αμ δε!!!! Για μια απόσταση 8 χλμ κάναμε 3,5 ώρες!!! Είχε ανέβει κόσμος χωρίς αλυσίδες, και δεν μπορύσε να κατέβει, και επίσης...2 το μεσημέρι ανέβαινε κόσμος χωρίς αλυσίδες και ενώ χιονίζει!!! Εκεί για εμένα έπρεπε να γίνουν 2 πράγματα: στη στροφή από το χωριο (επαναλαμβάνω 8 χλμ απο το χιονοδρομικό) και ενώ εκεί υπάρχει άπλα, να υπάρχει κάποιος από την Τροχαία, να μην αφήνει κανέναν να ανέβει χωρίς αλυσίδες... και στο πάρκινγκ του χιονοδρομικού, οι άνθρωποι του ΧΚ, να μην αφήνουν κανένα να κατέβει χωρίς αλυσίδες!!!! Εγώ μέτρησα τουλ/στον 5 αυτοκίνητα στα χαντάκια, και σίγουρα ήταν πολυ περισσότερα. Μπροστά μου είχα ένα Audi Q5 που κατέβηκε τη μισή διαδρομή με πατιναζ, και τελικα επίσης μπροστά μου κατέληξε στο χαντάκι...Είναι ντροπή για τη Β.Ελλάδα να μην έχεις παιδεία για να κινηθείς σε τέτοιες συνθήκες, και να μην έχει η Τροχαία ή το Χιονοδρομικό την οργάνωση να αποφύγει τέτοια ταλαιπωρία για τον κόσμο!! Όπως εγώ ενημερώνομαι για τον καιρό, το ίδιο δεν μπορούν να κάνουν και οι υπευθυνοι??? Έλεος πια!!!

Comment

• Originally posted by Mindcircus
                                εκεί άρχισα να βριζω ΧΚΠ, Χελμούς κλπ....
                                σορυ που στο χαλαω αλλα στον χελμο τον δρομο τον καθαριζουν συστηματικα τα τελευταια 3 χρονια τουλαχιστον οποτε τα ακουσε για λαθος λογο [i]"
                                μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Working...
                                X