ναι ηταν μια εξαιρετικη και εγγυημένη προταση, ειδικα για καποιον που ανεβαινει για 1η φορα και δεν θελει σε καμια περιπτωση να πεσει σε κακοτοπιες που μπορει να του χαλασουν την επισκεψη...
ναι ηταν μια εξαιρετικη και εγγυημένη προταση, ειδικα για καποιον που ανεβαινει για 1η φορα και δεν θελει σε καμια περιπτωση να πεσει σε κακοτοπιες που μπορει να του χαλασουν την επισκεψη...
Και για του λόγου το αληθές φρέσκια λήψη ....με τα ρατράκ να δουλεύουν στο full!
<a href=http://img822.imageshack.us/i/borovets123.png/" target="_blank"></a>
αυτη η εικονα με τα ρατρακ να στρωνουν 14 Απριλιου με σκοτωσε.
μαχαιριά στην καρδια και απο το ζορι να μην βγαινει αιμα!
valsam παρε χιονοδανειο και φυγαμε,δεν αντεχω.
Βλεπω οτι στο σαιτ τους οι καρτες ισχυουν εως τις 15-4 δηλ αυριο,δεν νομιζω να κλεισουν πριν το Σ.Κ,πως θα γινει να μαθουμε ρε loof?
Εστειλα sms σε ολους τους φιλους αλλα απαντηση απο κανεναν ακομη!
Ψηνεσαι?
Θα με σκοτωσει η γυναικα μου!!!!!!!!!!
Και να φανταστεις οτι πριν 1 ωρα πηγα διπλα στον γειτονα το τελευταιο 2λιτρο βουλγαρικης μαυρης μπυρας και τρελαθηκε, και μου λεει ερε και ναχαμε τετοια μπυρα για το πασχα!
Λες να της πω γυναικα μειναμε απο μπυρα,πεταγομαι να παρω μερικες"?????Edited by: valsam "
Α ρε valsam δεν παιζεσαι με τίποτα,πολυ γέλιο έχεις.
Λοιπόν για να πατάνε τα ρατρακ θα είναι σίγουρα ανοικτό το σ/κ.
αν δεν έφευγα Σάββατο στο ’γιο Ορος θα σου έλεγα να φευγαμε καταδρομικη για μπύρες....
Είναι και το αγαπημένο μου χιονοδρομικό το Borovets ρε γ * * * ωτο!
Δεν μου λες;Kamenitza η μαυρη;Edited by: Loof
Μία παρτίδα τουλουμπάνθρωπων είναι από σήμερα επάνω. Σάββατο ανεβαίνω και γω κατά 99%. Δεν την παλεύω κάστανο εδώ. Έλα loof σου είπα κατέβασε ξανά τα πέδιλα!
Μία παρτίδα τουλουμπάνθρωπων είναι από σήμερα επάνω. Σάββατο ανεβαίνω και γω κατά 99%. Δεν την παλεύω κάστανο εδώ. Έλα loof σου είπα κατέβασε ξανά τα πέδιλα!
Comment