βραχιολια πρεπει να βαζουν στα χερια των αγγλων που μαλλον μεσα στο 7ημερο πακετο τους ειναι και η καρτα λιφτ αν καταλαβα καλα.
καλη μαγκια θα κανεις ge,και bansko και borovets,θα πατησεις καλη συγκριση.περιμενω αναλυτικη ανταποκριση απο boro.
καλα να περασεις!!!!!!!!
Σωστά βραχιολάκια ειναι τα all inclusive των ’γγλων !!!!!!!
[i]
Η κάρτα όμως στο borovets δεν είναι μαγνητική αυτόματου σκαρίσματος. Σε κάθε διαδρομή την βγάζεις και την βάζεις στο μηχάνημα για να ανοίξει η μπάρα Edited by: skostas "
1 ενιαίο 35 λεβα το σ/κ και 55 λεβα τις καθημερινες.
Πάρε οπωσδήποτε αυτο που κρεμάνε στο λαιμό για την κάρτα σαν μανταλακι για να μην την βγάζεις συνέχεια απο την τσέπη σου και την χάσεις.Edited by: Loof
Έχει ενα εισητήριο για όλο το χ/κ και ένα μόνο για την καρέκλα του yasterbets.
Αν έχεις σκοπό να κάνεις μια μέρα μόνο στο yasterbets συμφέρει να είναι καθημερινή που αντί για 55 λέβα θα πληρώσεις μόνο 25. υπάρχει δωρεάν παρκινγ στην αφετερία της καρέκλας αλλά και παρκινγ που κοστίζει 10 λεβα. Όλα υπέθρια .
Όλα τα εισητήρια είναι ολόκληρης ημέρας ή μειωμένα μετά τις 12.00
Τα εισητήρια το Σ/Κ είναι φτηνότερα. Τις καθημερινές ακριβότερα. !!!!!!!!!!!
Η λογική είναι να μπορούν οι βούλγαροι να πληρώνουν λογότερα το σ/κ. και οι άγγλοι περισσότερα στο 7ήμερό τους.
Οι τιμές στο λινκ . Η ισοτιμία 1 eur = 1.91 λεβα
http://www.borovets-bg.com/main/runs_and_lifts.php?lang=en&cell=8
παντος ετσι οπως το ακουσα σχετικα με τα εισητηρια οτι τις καθημερινες ειναι πιο ακριβα απο το ΣΚ ξενερωσα....
αυριο καλος ερχοντων των πραγματων θα ειμαι borovets.
τωρα ειναι στο bansko και αυριο πολυ πρωινη αναχωριση.
εαν δεν καθηστερησω συμαντικα καπου πιστευω να βλαγω ολοκληρο εισιτηριο, αλλιως θα βγαλω μισω. τωρα για το εαν θα βγαλω μονο καρεκλα του yasterbets η για ολο δεν το ξερω.
λεω αυριο μιας και θα ειναι η 1η μου φορα εκει σαν αναγνωριστικη ημερα να μην παρω για ολοκληρο το χιονοδρομικο, μιας και μεχρι να δω εστω 1-2 φορες την yasterbets θα εχει ερθει μεσημερακι. ισως μεθαυριο να βγαλω ολοκληρο που θα μπορω να ξεκινησω απο το πρωι."
Είναι σε 2-3 σημεία.αύριο πρόσεξε καλα.με το αυτοκίνητο θα πας στην καρεκλα δεν υπάρχει άλλος τρόπος.με το που φτάσεις κέντρο δηλαδή μπροστά στη γονδολα φεύγεις ευθεία δεν στριβεις αριστερά για ριλα.όπου βλέπεις πινακίδα yastrebets express ρίχνεσαι κατευθείαν.
εχτες το βραδυ παρολο που ηθελα να ποσταρω τις εντυπωσεις μου, δεν τα καταφερα μιας και οταν κατέληξα στο ξενοδοχειο μετα απο ολη την ημερα το μονο που ηθελα να κανω ηταν να την πεσω γα ξεκουραση μιας και την επομενη (σημερα με περιμενε αλλη μια δυσκολη" μερα.
2 μερες ελοιωσα στο snowboard μιας και το borovets ειναι απλα ΦΟΒΕΡΟ.
εχουμε και λεμε λοιπον σχετικα με τις εντυπωσεις μου απο borovets:
πραγματικα ειναι ενα απο τα ΧΚ που αξιζει να επισκευτει κανεις. ειναι ενα ΧΚ το οποιο ειναι μεσα σε ενα δασος και με ολα τα χαρακτηριστικα του δασους. τα δρομακια, τα καταφυγια κλπ.
οι 2 πιστες που ειναι στην πλευρα του RILA την στιγμη που τις πρωτοβλεπεις ψαρωνεις πραγματικα. λες ΟΚ εδω θελω να μεινω και να μην φυγω ποτε !! το δε βραδυ που ειναι φωταγωγημένες και ανοιχτες για νυχτερινο 17:00 - 21:30 το συναίσθημα δεν περιγραφετε με λογια.
κριμα που δεν ειχα δυναμεις για νυχτερινο...
ειναι πολυ εντυπωσιακο επισης στο ΧΚ το οτι εχει αυτα απιστευτα δρομακια που ενώνουν τα ΧΚ μεταξυ τους και πραγματικα νομιζεις οτι κανεις παραλληλα περίπατο σε ενα χιονισμενο βουνο, με τις αναλογες μυρωδιες απο τα ελατα κλπ. σε οποιους αρεσουν αυτα ειναι πραγματικα εξαιρετικο.
πιστες:
για την YASTREBETS δεν εχω να πω πολλα.
απλα μολις βγεις απο την γονδολα και ξεκινησεις για κατω, μεχρι να φτασεις στο 4θεσιο YASTREBETS EXPRESS ειναι SUPER. ειδικα απο το 4θεσιο και κατω περνεις φορα μεχρι το YASTREBETS hotel και δεν υπαρχεις για τιποτε αλλο, εισαι εκει και γουστερεις !!!!!
για τις SITNYAKOVO και MARTINOVI ισχυουν τα ιδια πραγματα πανω κατω.
ειδικα ολες οι MARTINOVI εχουν τις καλύτερες κοκκινες που εχω δει. πας σφαιρα με εξαιρετικες κλισεις ....
ο καιρος και τις 2 μερες ηταν καλοκαιρινος και αυτο δεν ηταν πολυ ευχαριστο μιας και το χιονι το μεσημέρι αρχιζε να χανει σε ποιοτητα.το ΧΚ ειχε αρκετο χιονι. περισσοτερο βεβαια στις πιστες που πηγαινει ο πολύς ο κοσμος και λιγοτερο σε καποιες αλλες που ειναι η ποιο δυσκολες η ενδιαμεσα δρομακια που ενωνουν πιστες.
ειδιακα για τα δρομακια ηταν λιγο προβλημα μια και ηθελε ενα κουραγιο παραπανω. ειδικα για snowbord-εραδες οπως εγω ηταν ενα θεμα.
απο εκει και περα, η χαρα της μπυραριας διπλά απο τις πιστες. κανεις τις βολτουλες σου επανω και οποτε θελεις κατεβαινεις και αραζεις για μπυριστα και φαγητακι.
πραγματικα πολυ ωραια περιπτωση και αξεχαστες στιγμες.
σε σχεση με τα μαγαζια και το service τους ειναι πολυ καλυτερα απο το bansko και αυτο οφείλετε κυρίως στο οτι εχει πολλους αγγλους οι οποιοι δεν ειναι τουριστες τελευταιας κατηγοριας (τουλαχιστον για τους βουλγαρους)
ολα τα μαγαζια να παιζουν τσιτα premier leagee κλπ.
αυτα.
αξιζε πραγματικα η επισκεψη εκει και θα ειναι στα υπ οψην οποιαδηποτε στιγμη οι συνθηκες θα το επιτρεπουν .
καποια στιγμη θα ανεβασω και καμια φωτο και θα ποσταρω οτιδηποτε αλλο το οποιο το εχω ξεχασει.
ge χαιρομαι που ενιωσες τα ιδια ακριβως συναισθηματα με μενα οταν πηγα για πρωτη φορα στο borovets.η περιγραφη σου μου δειχνει οτι εγραψες πολλα χιλιομετρα και αλωνισες το βουνο.εντυπωσεις απο marqudjik και festa?
το festa ειναι εξαιρετικο ξενοδοχειο. τα 65 που εχει 1 διανυκτερευση ειναι λιγα σε σχεση με τα 5 αστερια. ειναι ενα παλατι μεσα στα δεντρα.
βεβαια για να ειμαι ειλικρινής το RILA το καλοκοιτουσα, οχι γιατι ειναι ομορφοτερο (για αυτο ουτε λογος) απλος ειναι μαγαζι-γωνια" λογο τις θεσης του. αλλα ειναι (απο οτι θυμαμε) ποιο ακριβο.
απο εκει και περα εαν θελει κνεις κατι ποιο οικονομικο αλλα αξιολογο και κοντα στις πιστες υπαρχουν λυσεις.....
για marqudjik ενταξει, τι να πω. χανεις και εκει την μπαλα....
δυστυχως πηγα μονο την πρωτη ημερα και εκανα 2 περασματα και μετα κατεβηκα προς τα κατω για να προλαβω να το γυρίσω ολο.
ξεκινησα απο την γονδολα εχτες και δεν κατεβηκα προς Yastrebets αλλα πηγα αροστερα και βγηκα στον 4θεσιο του marqudjik. εκει εκανα 2 περασματα...
μετα λογο του οτι εμπλεξα με τα δρομακια και αργησα λιγο να κατεβω, δεν ξαναανεβηκα τοσο ψιλα.
ηταν και η Yastrebets που με ξεμυάλισε στη δευτερη αναβαση με την γοδολα και οτι ανεβαινες γρηγορα με τον εκει 4θεσιο που εκει τελειωσα την ημερα μου.
παντος εχω την αισθηση οτι το borovets ειναι ενα click καλυτερο για σκιερα παρα για snowbord-ers και εχει τοση κατηφόρα και δρομακια που δυσκολα τα βρίσκεις...
Comment