Announcement

Collapse
No announcement yet.

Borovets-virgin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Βιώματα που έχεις και συ ρε φιλε..!
    Εγώ ξέρω οτι στην Ελλαδα τέτοιο Χιονοδρομικό δεν έχουμε.
    GVAFI72

Comment

• Μακάρι να είχαμε,αλλα δεν έχουμε.
      Τα δίνουμε στο μποροβετς.
      αφού το αξίζει.(το χιονοδρομικό)

Comment

• Originally posted by frontlineman
        Πως δίνετε τα λεφτά σας στους κατσίβελους ρε παιδιά;;;Τους σιχάθηκε η ψυχή μου όταν το 90 τους ανεβάσαμε δύο φορτηγά τρόφιμα με την καθοδήγηση και τη βοήθεια δήθεν του προξένου τους και τελικά αντί για τα ορφανά της Φιλιππούπολης κατέληξαν σε αποθήκες της μαφίας.
        Kαι μενα τους σιχαθηκε η ψυχη μου τους Ελληναρες που τις 10ετιες του 90 και του 00 τους εδιναν τα διαφορα (ευρωπαικα και ελληνικα!)προγραματα λεφτα με τα φορτηγα για να κανουν επενδησεις και με τις γνωστες υπερτιμολογισεις εκαναν τα ξενοδοχεια και τα δωματια τζαμπα και μου ζητουν μια μικρη περιουσια για να παω Σ.Κ εδω στο Ελλαδισταν! Edited by: valsam

Comment

• Originally posted by Loof
          Μακάρι να είχαμε,αλλα δεν έχουμε.
          Τα δίνουμε στο μποροβετς.
          αφού το αξίζει.(το χιονοδρομικό)
          OI ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ.

Comment

• Tελικα σ´αυτη τη χώρα παντού τελευταίοι είμαστε;να μας περνάνε οι δυτικοευρωπαιοι το δέχομαι.αλλα να μας περνάει και η ανατολική Ευρώπη δεν το δέχομαι με τίποτα.valsam έχεις πολυ δίκιο γι'αυτο με τις επιδοτήσεις και τα λεφτά που ζητάνε για σ/κ.ασε άλλοι που τα σταματησανε απο ξενώνες και τα κάνανε βίλες.

Comment

• λοιπον, την παρασκευη καλος ερχοντων των πραγματων θα ειμαι επανω με δικο μου αυτοκινητο.

εψαξα αρκετα τα ξενοδοχεια τις τιμες και τις παροχες τους και ειδα οτι πρεπει να ειναι πιο ακριβα απο το bansko λογο του οτι ειναι πιο μικρο το θερετρο και ετσι υπαρχουν πολυ λιγοτερα δωματια.

τα ξενοδοχεια που εχω ξεχωρισει ειναι η το Daniel Residence*** το οποιο ειναι στα 65€ με το πρωινο και ειναι κοντα στα λιφτ απο οτι βλεπω και το Hotel Festa Chamkoria**** με 100€ το οποιο φαινεται πολυ καλο σαν συγκροτημα αλλα ειναι αρκετα μακρια απο τα λιφτ.

περα απο την γνωμη σας (οσοι εχουν παει και γνωριζουν) για αυτα τα 2 ξενοδοχεια θα ηθελα να μου πειτε το εξης. δυπλα απο τα λιφτ υπαρχει χωρος να παρκαρει κανεις το αυτοκινητο του με ασφαλεια ? γιατι εαν ναι τοτε με περνει να μηνω λιγο μακρια και να μετακινουμε με το αυτοκινητο μου. σε αντιθετη περιπτωση ομως ειναι μονοδρομος το να κλεισω δωματιο σε κοντινη αποσταση απο τα λιφτ.

οι επιλογες θα ηταν περισσοτερες εαν δεν ηταν ΣΚ η εαν ειχα φροντισει να κλεισω 2-3 εβδομαδες νωριτερα.

περιμενω απαντησεις σας για να προχωρισω ..... Edited by: geioannou "

Comment

• Το Borovets χωρίζετε σε 2 Χ/Κ και στα δύο έχει κάποια μικρά πάρκινγκ και το αντίτιμο είναι 10 λέβα όλη την ημέρα δηλ. 5 ευρώ περίπου.

Πολλά ,αν όχι όλα ,ξενοδοχεία έχουν και δωρεάν μεταφορά απο το ξενοδοχείο στο Χ/Κ και επιστροφή σε συγκεκριμένες ώρες. Οπώτε ρώτα αν στην τιμή του δωματίου έχει και αυτή την υπηρεσία και μην κουνάς καθόλου το αμάξι σου,όχι ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα ,αλλά για λιγότερα έξοδα.

Ότι άλλο θέλεις είμαι στην διάθεσή σου.

Καλλά να περάσεις !!!
                GVAFI72

Comment

• λες οτι υπαρχουν 2 ΧΚ και οτι εχουν καποια μικρα παρκιν. εννοεις εαν θελει καποιος να ανεβει με το αυτοκινητο του επανω στο βουνο ! εκει δηλαδη που περνεις τα λιφτ για χιονοδρομια!

δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο με την γονδολα του bansko που μεσα απο την πολη να υπαρχει κατι που να σε παει επανω στο βουνο ? Edited by: geioannou

Comment

• Οχι δεν λεω για το βουνο .Σαν το Μπανσκο είναι . Τα λίφτ ξεκινάνε Μέσα απο το χωριό και εκει είναι τα πάρκινγκ
                    GVAFI72

Comment

• οποτε η μοναδικη περιπτωση για παρκινκγ ειναι αυτα που μου λες με κοστος 10 λεβα η μπορει να βρει κανεις και ελευθερο παρκινγκ ειτε στο δρομο ειτε σε καμια δημοσια αλανα ?

Comment

• Κοντά στο Κ/Χ έχω την εντύπωση ότι την ημέρα ακόμη και τα πάρκινγκ στον δρόμο είναι ελεγχόμενα !

Με το που θα παρκάρεις θα στην πέσουν για πληρωμη..

Αν κλείσεις δωμάτιο μέσω booking.com μπορεί να μην αναφέρει ότι το hotel έχει δωρεάν μεταφορά από και πρός το χ/κ οπότε πάρε ενα τηλέφωνο για να το μάθεις.

Είναι η πιό οικονομική και ασφαλή λύση.

ΥΓ τΑ Πάρκινγκ στο χκ το πολύ να χωράνε 20-30 αυτοκίνητα..Είναι πολύ μικρα..Edited by: gvafi72
                        GVAFI72

Comment

• Originally posted by geioannou
                          λοιπον, την παρασκευη καλος ερχοντων των πραγματων θα ειμαι επανω με δικο μου αυτοκινητο.

εψαξα αρκετα τα ξενοδοχεια τις τιμες και τις παροχες τους και ειδα οτι πρεπει να ειναι πιο ακριβα απο το bansko λογο του οτι ειναι πιο μικρο το θερετρο και ετσι υπαρχουν πολυ λιγοτερα δωματια.

τα ξενοδοχεια που εχω ξεχωρισει ειναι η το Daniel Residence*** το οποιο ειναι στα 65€ με το πρωινο και ειναι κοντα στα λιφτ απο οτι βλεπω και το Hotel Festa Chamkoria**** με 100€ το οποιο φαινεται πολυ καλο σαν συγκροτημα αλλα ειναι αρκετα μακρια απο τα λιφτ.

περα απο την γνωμη σας (οσοι  εχουν παει και γνωριζουν) για αυτα τα 2 ξενοδοχεια θα ηθελα να μου πειτε το εξης. δυπλα απο τα λιφτ υπαρχει χωρος να παρκαρει κανεις το αυτοκινητο του με ασφαλεια ? γιατι εαν ναι τοτε με περνει να μηνω λιγο μακρια και να μετακινουμε με το αυτοκινητο μου. σε αντιθετη περιπτωση ομως ειναι μονοδρομος το να κλεισω δωματιο σε κοντινη αποσταση απο τα λιφτ.

οι επιλογες θα ηταν περισσοτερες εαν δεν ηταν ΣΚ η εαν ειχα φροντισει να κλεισω 2-3 εβδομαδες νωριτερα.

περιμενω απαντησεις σας για να προχωρισω .....
                          λοιπον ακου να μαθαινεις,αν ξεχωρισες τo festa chamkoria,εγω θα σου πρότεινα το festa winter palace***** στα 97 ευρω πραγματικό παλάτι.καινούριο,άνοιξε 28 δεκεμβρίου 2009,κλειστό φυλασσομενο πάρκινγκ,20 μέτρα απο την καρεκλα και 50 απο τη γονδολα.όσες μέρες μείνεις δεν θα κουνησεις αυτοκίνητο.με τα σκι θα πηγαίνεις στη γονδολα φοροντας τα(δίπλα απο τουρίστες και αυτοκίνητα πολυ γέλιο)με τα σκι θα επιστρεφεις στο ξενοδοχείο.ο ορισμός του ski-in ski-out.έμεινα πέρυσι 6-7 Μαρτίου και το καταευχαριστηθηκα.σάουνα χαμαμ πισίνα και μασάζ όλα τα λεφτά.απο μια γεωγραφική μελέτη που εκανα στο Borovets πιστεύω ότι είναι το πιο βολικό.όσες φορές και να πάω εκει θα κλεινω.στο προτείνω ανεπιφύλακτα.Edited by: Loof "

Comment

• γεια σου Loof,

αρχικα να σου πω οτι το ξενοδοχειο που μου προτείνεις ειναι πραγματικα πολυ ωραιο αλλα ο λογος που δεν κλεινω ειναι οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο δωματιο τις ημερομηνιες που θελω (παρ 11-κυρ 13). εσυ την τιμη που βρηκες με τι ημερομηνιες στις εβγαλε ?

απο εκει και περα διευκρινησε μου το εξης,

λες οτι ειναι 50μ απο την γονδολα! εγω βλεπωντας τον χαρτη με τα ξενοδοχεια, αυτον που δειχνει στο boobking (ιβριδικος χαρτης)και θεωρω οτι η γονδολα ειναι εκει που ειναι το Ice Angels Hotel και που φαινετε να καταλειγουν 2 χιονοδρομοι απο το βουνο !!!

εαν ειναι εκει που πιστευω, μπορει η αποσταση αυτη να ειναι 50μ !!

εαν δεν ειναι η γονδολα εκει που πιστευω, τοτε που ειναι ! οχι τιποτε αλλο αλλα για να καταλαβω τις αποστασης με γονδολα και κεντρο της πολης.

ευχαριστω πολυ. Edited by: geioannou "

Comment

• bres to hotel ELA.akribos brosta einai ena tetragono spiti me mia aspri skepi kai exei kai parking me kamia 20 aria autokinita.Ekei einai to bagonaki Yastrebets to opoi se paei sto ena apo ta 2 xk.

Ta lift apo to allo xk einai ekei pou les.
                              GVAFI72

Comment

• Η γονδολα είναι ανάμεσα απο ela,breza και απέναντι απο samokov.ο δρόμος μπροστά απο τη γονδολα είναι το κέντρο της πόλης.μπες στο google maps και θα βρεις ολα.για το festa μπες απο το bulgariaski.com η απο το festahotels.comEdited by: Loof

Comment

Working...
                                X