Announcement

Collapse
No announcement yet.

Borovets-virgin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• παιδια σας πρήζω λιγο αλλα νομιζω οτι ειμαστε κοντα στο να καταλαβω πληρος καποια πραγματα.

εαν οπως λεει ο gvafi72 το ενα σημείο που ανεβαινει στο1ο χιονοδρομικο ειναι αυτο στο ELA και το αλλο σημειο που ανεβαινει στο αλλο χιονοδρομικο ειναι το σημείο που καταλήγουν οι δυο χιονοδρομοι (μπροστα απο το Ice Angels Hotel) τοτε απο το festa winter palace που οπως ειδα απο φωτος ξεκινανε λιφτ, που πανε ??

ειναι 3 τα σημεια !

εκτος εαν τα 2 σημεια (ELA Hotel και μπροστα απο το Ice Angels) ειναι για να πας στο ΧΚ ΥΑΣΤΕΒΕΤΖ και το αλλο σημειο (festa winter palace) ειναι για το SYTNIAKOVO.

το ρωταω γιατι εχω μπερδευτει σε σχεση με το ποιο δωματιο να κλεισω για το σε ποιο χιονοδρομικο θα ειμαι κοντα.

και κατι αλλο που θελω να ρωτησω αλλα το εχω ξεχασει απο το πρωι. αυτα τα 2 χιονοδρομικα εννονωνται μεταξυ τους η πρεπει να κατεβεις στην πολη να περπατησεις και να παρεις αλλο λιφτ ? απο την εικονα του βουνου με τα 2 χιονοδρομικα http://www.borovets-bg.com/images/th...pic_163_en.jpg

φαινετε οτι αυτο μπορει να γινει Edited by: geioannou "

Comment

• για να πας στις πίστες του YASTREBETS πΑς με 2 τρόπους.

ο πρώτος είναι από το Εla μπρωστά το βαγονακι YASTREBETS και ο δεύτερος είναι τετραθέσια καρέκλα YASTREBETS EXPRESS που ξεκινάει απο το borovets ski & spa hotel κοντα.

Για να πας στο sitnyakovo πας ή με το martinovi baraki που αν δεν κανω λαθος είναι μπρωστα στο Ice angel ή με το sitnyakovo express που πρέπει να είναι κοντα στο festa hotel.

Τα δύο χκ κεντρα δεν ενονοντε με την εννοια οτι μπορεις να ανεβεις στο ενα και να κατεβεις στο αλλο.

αν είσαι στο sitnyakovo για να πας στο YASTREBETS πας ή με τα πόδια φορτωμένος τα σκι για 200-300 μετρα ή απο rotata ακολουθείς την πρασινη πιστα που σε βγαζει πιο πανω απο το κεντρο,βγαζεις τα πεδιλα περνας τον δρόμο απέναντι ,τα φορας και πας μέσα απο τους πιλώνες που καταλίγουν στο βαγονακι YASTREBETS (ψιλομπερδεμα)
      GVAFI72

Comment

• Για να μην μπερδεύεται τσάμπα.κοντινοτερο σε γονδολα το samokov,κοντινοτερο σε καρεκλα sitnyakovo το ice angels,κοντινοτερο σε καρεκλα sitnyakovo express το festa(sv konstantin)στο χάρτη.υπολόγισε ότι οι αποστάσεις είναι πολυ μικρές.
        Τα χιονοδρομικά είναι 3:
        1:yastrebets
        2:marqudjik
        3:sitnyakovo
        Οι συνδυασμοί επίσης 3:
        1 προς 2
        1 προς 3
        2 προς 3
        Αν θέλεις:
        2 προς 1 (ξεκινα σκι δρόμων αντοχής)
        3 προς 2 (υπολόγισε 12 χιλιόμετρα ορειβατικό σκι)
        3 προς 1 (βάλε τη νικολουλη να σε ψάχνει απο τώρα δεν θα σε βρει ούτε σε 10 εκπομπές,θα χαθεις σίγουρα).
        http://www.bulgariaski.com/borovets/pages/borovets_map_en.html
        http://www.bulgariaski.com/borovets/pages/map_of_ski_runs_en.html
        Ότι άλλο θέλεις εδώ ειμαι
        Edited by: Loof

Comment

• Loof, τι δεν καταλαβαινω απο το παραπανω ποστ σου.

ολα καλα και ολα ωραια. το λιφτ που εχεις αναφαιρει που ειναι 50μ απο το festa winter palace που ειναι στα παραπανω που λες !!

εκτος εαν τα 50μ που λες ειναι μεταξυ του festa winter palace και το sv konstantin.

αποεκει και περα απο οτι καταβαινω απο και να επιλεξω να μηνω δεν θα αποφυγω ενα σχετικο περπατηματακι για να παω και σε αλλη αφετηρια ΧΚ. οχι οτι με πειραζει, απλος το αναφαιρω...

ΥΓ. να υποθεσω οτι βγαινωντας απο το festa winter palace η εικονα που βλεπεις και απο θεα αλλα και τα λιφτ ειναι παρομοια με αυτη του Rila ?

Edited by: geioannou "

Comment

• το λιφτ ειναι κολλητα στο alpin
            festa winter palace και sv konstantin ειναι το ιδιο
            ενα περπατηματακι οπως το ειπες ειναι
            βγαινοντας απο το rila βλεπεις τη μπλε rila,βγαινοντας απο το festa βλεπεις τη μαυρη cherveno zname και σου κοβονται τα ποδια,καλυτερα να κατεβαινεις την πιστα και να βλεπεις το festa παντως.

Comment

• νομιζω οτι ο λογος που εχω μπερδευτει ειναι λογο του οτι προσπαθω να καταλαβω το που ειναι τι μεσα απο τις φωτο που εχουν βαλει στο booking.com πραγμα αδυνατον. απο ψαξιμω που εχω κανει μεσο του google earth ειδα οτι το festa winder palace ειναι οντος μερικα μετρα απο το Rilla. γιατι στο booking το festa winder palace το εχουν πολυ πιο δεξια (στο χαρτη) οποτε και μπερδευομουν. ετσ δεν ειναι, το επιβεβαιωνετε ?

κατι αλλο σε σχεση με το festa winder palace, το boobking δεν εχει φωτο απο 2κλινα δωματια. και αυτα που εχει θα πρεπει να ειναι απο σουιτες. τα 2κλινα πως ειναι ? φανταζομαι οκ

εαν ειναι ετσι και λογο του οτι θελω να μεινω σε αυτο το ξενοδοχειο αλλα δεν εχει ελευθερα δωματια, μαλλον θα ανεβω ΣΚ στο bansko και borovets θα παω δευτερα τεταρτη που εχει διαθεσιμοτητα. Edited by: geioannou

Comment

• ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ ,ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΩ ΧΡΟΝΟ...ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ DRAGO ΣTO CAMOKOB.

Comment

• Originally posted by masterski

ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ ,ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΩ ΧΡΟΝΟ...ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ DRAGO ΣTO CAMOKOB.
                  στειλε ανταποκριση απο πανω για κατασταση πιστων.

Comment

• Originally posted by geioannou
                    νομιζω οτι ο λογος που εχω μπερδευτει ειναι λογο του οτι προσπαθω να καταλαβω το που ειναι τι μεσα απο τις φωτο που εχουν βαλει στο booking.com πραγμα αδυνατον.  απο ψαξιμω που εχω κανει μεσο του google earth ειδα οτι το festa winder palace ειναι οντος μερικα μετρα απο το Rilla. γιατι στο booking το festa winder palace το εχουν πολυ πιο δεξια (στο χαρτη) οποτε και μπερδευομουν. ετσ δεν ειναι, το επιβεβαιωνετε ?

κατι αλλο σε σχεση με το festa winder palace, το boobking δεν εχει φωτο απο 2κλινα δωματια. και αυτα που εχει θα πρεπει να ειναι απο σουιτες. τα 2κλινα πως ειναι ? φανταζομαι οκ

εαν ειναι ετσι και λογο του οτι θελω να μεινω σε αυτο το ξενοδοχειο αλλα δεν εχει ελευθερα δωματια, μαλλον θα ανεβω ΣΚ στο bansko και borovets θα παω δευτερα τεταρτη που εχει διαθεσιμοτητα.
                    μην κοιτας το χαρτη του booking.com το εχει λαθος το επιβεβαιωνω.το festa ειναι οπως κατεβαινεις τη cherveno zname δεξια.τα 2κλινα ειναι πολυ ομορφα,εγω σε τετοιο εμεινα.αν μπορεις να το κανεις αυτο με τη διαθεσιμοτητα και να πας μετα στο borovets καντο,αξιζει τον κοπο να μεινεις σε αυτο το ξενοδοχειο.

Comment

• Originally posted by Loof
                      Originally posted by masterski

ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ ,ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΩ ΧΡΟΝΟ...ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ DRAGO ΣTO CAMOKOB.
                      στειλε ανταποκριση απο πανω για κατασταση πιστων.
                      Να πας και καλας να περασεις. Εριξε μεσα στο σκ τουλαχιστον 1/2 μετρο φρεσκο παγωμενο και απο οτι ειδα πατανε σημερα. θα το ευχαριστηθεις. Γυρισα χθες

Comment

• Skostas για δώσε ένα ρεπορτάζ να δούμε τι παίζει.

Comment

• λοιπον κλεισαμε.....

ΠΣ bansko και μετα για ενα 2ημερο borovets. ολα να πανε καλα και να ευχαριστηθουμε τσουλισματα.

ερωτηση: σανιδα δεν εχω. απο bansko νοικιαζω απο τον τσακιρη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος καθε φορα απο τα παιδια εκει. την σανιδα που θα παρω για το ΣΚ να την παρω μαζι μου στο borovets η εχει αξιολογα μαγαζια για να ενοικιασω εκει ?

μηπως το ξενοδοχειο νοικιαζει, απο τιμες ? Edited by: geioannou

Comment

• Ε θα νοικιασεις απο το Borovets,έχει μαγαζάκια εκει,δεν λέει να την κουβαλας απο το Bansko.στο ξενοδοχείο δεν νοικιαζουν.Μπορείς να νοικιασεις και απο το χιονοδρομικό το borosport,19 λεβα την ημέρα,54 το 3ήμερο.Καλη περίπτωση φαίνεται!Edited by: Loof

Comment

• Originally posted by Loof
                              Skostas για δώσε ένα ρεπορτάζ να δούμε τι παίζει.
                              την κυριακή τους εριξε πολύ χιονι. με θερμοκρασιες -10 / -14. (Ριλα - yasterbets)

Η χιονοπτωση κρατησε περιπου 24 ώρες με πολύ χαμηλές θρμοκρασίες.
                              Αποτελεσμα να ανοίξει όλο το Stiniakovo. (To baraki4 που ηταν απατητο είχει χιονι μεχρι το γονατο.)
                              Markudjic, Πριν την χιονοπτωση δουλευε μονο 1 . και ηθελε πολυ κουβαλημα διοτι δεν ειχε χιονι. Μετα την χιονοπτωση μονο το 3 δεν δουλεψε αλλα δεν πηγα λογω του -20.
                              Η συνδεση γονδολας και κορυφης yasterbets εχει πλεον πολύ χιονι (ενω είχε σημεια με πετρες)
                              Οι yasterbets δουλευουν όλες ακομα και η 1 που δεν εχει κανονια.
                              Μεχρι την δευτερα οι δουλγαροι δεν ειχαν πατησει πιστες. Το χιονι ηταν παγωμενο κατω και φρεσκο επανω. Οποτε υπηρχαν σημεια μετα τα μπαμς που απο το μαλακο επεφτες στον παγο.
                              Χθες απο οτι ειδα πατησαν, οπότε θα ειναι αψογες οι πιστες.
                              Πλεον το βουνο δεν εχει προβλημα απο τα χιονια.
                              (Την άλλη εβδομαδα τελειώνει οι σεζον με τα βραχιολάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Επίσης ΔΕΝ εχει αλλαξει το συστημα των καρτων σε μαγνητικό ......
                              Edited by: skostas

Comment

• Originally posted by geioannou
                                λοιπον κλεισαμε.....

ΠΣ bansko και μετα για ενα 2ημερο borovets. ολα να πανε καλα και να ευχαριστηθουμε τσουλισματα.

ερωτηση: σανιδα δεν εχω. απο bansko νοικιαζω απο τον τσακιρη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος καθε φορα απο τα παιδια εκει. την σανιδα που θα παρω για το ΣΚ να την παρω μαζι μου στο borovets η εχει αξιολογα μαγαζια για να ενοικιασω εκει ?

μηπως το ξενοδοχειο νοικιαζει, απο τιμες ?
                                Πολύ καλό εξοπλισμό σε σκι δεν εχουν τα ενοικιαζόμενα ελέω των @#$@#$@ ’γγλων με τα βραχιόλια.
                                Υποθέτω το ίδιο και με τις σανίδες

Αλλα ο LOOF πρέπει να ξέρει περισσότερα , μια και έχει πάει περισσότερες φορές

Edited by: skostas

Comment

Working...
                                X