Announcement

Collapse
No announcement yet.

Borovets-virgin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• konstantineV να περασετε καλα!

Αλλη μια εκδρομη πηγε στραφη!

Πως μου μπηκε (μπορει κι'απ τις πολλες τις παντοφλιες ισως!)ψαχνωντας στο internet οτι εκλεισε σημερα (παντου δινουν οτι κλεινει 15-4)και εφτασε αισιος 1,30 και μου'στειλε ο konstantinοsV πριν λιγο μυνημα οτι τελικα ειναι ανοικτο αλλα το κακο ειχε ηδη γινει γιατι 2 λεπτα νωριτερα εστειλα μυνημα στον αδελφο και εδωσα ακυρο(δεν το ρισκαρα τοσα χλμ!), τωρα ειναι πλεον αργα γιατι με 3 ωρες υπνο ειμαι απο χθες και αλλες 3 σημερα μυριζουν ατυχημα και δεν λεει!

Αντε ναμαστε γεροι(και να μας εχει αφησει και κανα φραγκο αυτη η κωλοκατασταση!) για την επομενη σαιζον!

Comment

• Ρε σεις,για αύριο είναι ανοικτό ή κλείνει σήμερα;
      http://www.youtube.com/watch?v=olpZkEZD_3E&feature=related

Comment

• Originally posted by valsam
        konstantineV να περασετε καλα!
        Nα'σαι καλά φίλε. Ήταν πραγματικά εκπληκτικά.
        Θα ανοίξει ξανά ΠΣΚΔ...

[i]

Φρέσκιες...

Διαμονή 8,5 ευρώ το άτομο! Lift 10 ευρώ. Νόμιζες πως ήταν Ιανουάριος Edited by: KonstantinosV "

Comment

• Originally posted by valsam
          konstantineV να περασετε καλα!

Αλλη μια εκδρομη πηγε στραφη!

Πως μου μπηκε (μπορει κι'απ τις πολλες τις παντοφλιες ισως!)ψαχνωντας στο internet οτι εκλεισε σημερα (παντου δινουν οτι κλεινει 15-4)και εφτασε αισιος 1,30 και μου'στειλε ο konstantinοsV πριν λιγο μυνημα οτι τελικα ειναι ανοικτο αλλα το κακο ειχε ηδη γινει γιατι 2 λεπτα νωριτερα εστειλα μυνημα στον αδελφο και εδωσα ακυρο(δεν το ρισκαρα τοσα χλμ!), τωρα ειναι πλεον αργα γιατι με 3 ωρες υπνο ειμαι απο χθες και αλλες 3 σημερα μυριζουν ατυχημα και δεν λεει!

Αντε ναμαστε γεροι(και να μας εχει αφησει και κανα φραγκο αυτη η κωλοκατασταση!) για την επομενη σαιζον!
          εγω στα λεγα...ασχημο πραγμα η παντοφλα...δεν με ακουγες
          [i]"

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Πραγματικα πολυ δυνατο" 3ημερο. 20 ποντοι στο χωριο,δεντρα φορτωμενα χιονι, αρνητικες θερμοκρασιες,ηλιος με συννεφα,ποιοτητα ακρως χειμωνιατικη.

Μεχρι 15/4 ισχυαν οι ετησιες καρτες ,οχι οτι εκλεινε το χιονοδρομικο. Πολλοι Βουλγαροι αναγκαστηκαν να κοψουν καρτα γιατι δεν περνουσαν με την ετησια. Σωστο συστημα. Σου λεει απο την αρχη οτι η ετησια ισχυει μεχρι τοτε και πως αν εχει χιονι και λειτουργει το χ.κ και αλλο πρεπει να πληρωσεις για να βγουν τα εξοδα.

Το χ/κ εκτος συγκλονιστικου απροοπτου (καιρος) που αποτι φαινεται θα ναι μια χαρα θα δουλεψει Μ.Παρασκευη-Μ.Σαββατο-Κυριακη του Πασχα και Δευτερα καθοτι εχουν αργια και οι Βουλγαροι.

Να ενημερωσω πως θα τελεστει κανονικα η Αναστασιμη λειτουργια στην εκκλησια του χωριου.

Οποτε παρτε και τις οικογενειες και βουρ....."

Comment

• Φορτώνει ξανά το βουνό! Θα τρελαθούμε... [i]

Edited by: KonstantinosV "

Comment

• Πολυ πραμα βαζει!Το εχει στρωσει για τα καλα μεχρι την βαση!

KonstantinosV λες να ανοιξει τιποτα αυριο- μεθαυριο?

Γιατι εκτος το οτι πρεπει να την κανουμε το Σαββατο για το χωριο δινει και τρελες θερμοκρασιες το ΠΣΚ!

Λεω μηπως παω πεμπτη (αν ξερεις αν θα λειτουργησει)παρασκευη!"

Comment

• Φίλε valsam Παρασκευή θ'ανοίξει μέχρι Δευτέρα εξόσων θυμάμαι.

’σε και τρώγομαι σαν τρελός να φάω εκεί το αρνί [i]

"

Comment

• Για Μ.Παρασκευη ακουσα οτι καποιες τουλουμπες σκεφτονται να αμαρτησουν" "

Comment

• Λεεεεεεεεες......... ???? [i] "

Comment

• Πάντως εγώ έφαγα μια τουλουμπα σήμερα στο ’γιο όρος λίγο πριν φύγω...

Comment

• [i]

Δες και εδώ μια τουλούμπα
                          http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#!/pages/%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%A0%C E%91/168243106532402

"

Comment

• εγω τσακισα κατι τουλουμπακια σημερα....το μετανιωσα ομως....

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Είναι πειρασμός τα ατιμα!

Comment

• Επειδη και εγω ψηνομαι να παω πεμπτη και να φυγω παρασκευη απογευμα, που μπορουμε να μαθουμε ακριβως αν θα ανοιξει την παρασκευη?Σκεφτομαι να παρω το ξενοδοχειο εκει και να τους ρωτησω αυριο...
                                KonstantineV που το ειδες γραμμενο για ΠΣΚΔ ανοιχτο?στα εκδοτηρια πανω?

Comment

Working...
                                X