fan Της νυχτερινης ζωης δεν ειμαι. προτυμω να κανω την βολτουλα μου να γυρισω το μερος τα μαγαζια και το βραδυ να παω να πιω μια μπυριτσα ησιχα και ξεκουραστα ουτος ωστε την επομενη μερα να ειμαι σε θεση να παω παλι στο βουνο. οποτε η νυχτερινη ζωη δεν με απασχολει.
οταν λετε το βουνο ειναι καλυτερο απο αυτο του bansko τι ακριβος εννοειτε !
δηλαδη ειναι πιο ομορφο σαν βουνο η ειναι καλυτερο σαν χιονοδρομικο (μεγαλυτερο κλπ)
παντος εαν παω, ετσι οπως φενεται θα κοιταξω να πω για παραπανω διανυκτερεύσεις...
fan Της νυχτερινης ζωης δεν ειμαι. προτυμω να κανω την βολτουλα μου να γυρισω το μερος τα μαγαζια και το βραδυ να παω να πιω μια μπυριτσα ησιχα και ξεκουραστα ουτος ωστε την επομενη μερα να ειμαι σε θεση να παω παλι στο βουνο. οποτε η νυχτερινη ζωη δεν με απασχολει.
οταν λετε το βουνο ειναι καλυτερο απο αυτο του bansko τι ακριβος εννοειτε !
δηλαδη ειναι πιο ομορφο σαν βουνο η ειναι καλυτερο σαν χιονοδρομικο (μεγαλυτερο κλπ)
παντος εαν παω, ετσι οπως φενεται θα κοιταξω να πω για παραπανω διανυκτερεύσεις...
Εχει περισσοτερες πιστες αρκει να ειναι ανοιχτο ολο. Αλλα ακομη και να ειναι ανοιχτο μονο το Yastrebets αξιζει. Μεγαλες πιστες και ωραιες κλισεις. Ασε που εξυπηρετειται απο μια τετραθεσια αποσυμπλεκομενη καρεκλα που παει σφεντονα και σε ανεβαζει ψηλα πολυ γρηγορα. Σαν βουνο, δεν συγκρινεται απο ομορφια. Ενα θα πω: η περιοχη ηταν κυνηγετικο καταφυγιο των τσαρων της Βουλγαριας. Το μονο προβλημα για μενα ειναι οτι ειναι λιγο ασυνδετο το χιονοδρομικο. Δηλαδη για να κατεβεις στη γονδολα πρεπει να βαλεις αρκετη δυναμη ή να παρεις στα χερια το σανιδι αν εισαι σνοουμπορντερ. αν κινεισαι ομως στο yastrebets δεν υπαρχει τετοιο θεμα.
Το συνιστω παντως. Αξιζει με 1000. Οπως και το ξενοδοχειο που σου προτεινα. Εμεις μεναμε σε σαλε φιλανδικο μεσα στο δασος (4 ατομα). τα περισσοτερα ξενοδοχεια παντως ειναι κοντα στισ πιστες. Καλη διασκεδαση και καλα να περασετε!
Σκεφτομαι και γω να ανεβω κανενα τριημερο και ειμαι αναμεσα σε Μπανσκο με αυτοκινητο απο Αθηνα ή Μποροβετς με αεροπλανο μεσω Σοφιας. Θα το δω.
η περιοχη ηταν κυνηγετικο καταφυγιο των τσαρων της Βουλγαριας.
εμενα με τις φωτιες που αναψες τωρα ειμαι μεταξι του να παω BANSKO +2-3 μερες BOROVETS η 2-3 μερες BOROVETS + BANSKO (χεχε). οπως και να εχει δηλαδη θα την κανω την επισκεψη.
το ξενοδιχειο βεβαια που μου προτεινς μου ειναι λιγο ακριβο.
και οτν λεω ακριβο εννοω το εξεις.
για να μπορεσω να μεινω εκει 7 ημερες περιπου θα πρεπει να κανω επιλογη δωματιου με λιγα χρηματα. ετσι ειμαι αναγκασμενος να βρω κατι πιο φτηνο.
το να ειναι ομως μεσα στο βουνο ειναι κατι που με ενδιαφερει....
δες λιγο και το borovets hills ακριβως πισω απο το yastrebets.
αν σου φαινεται παλι ακριβο εχω και αλλες λυσεις να σου προτεινω.
παντως να ξερεις το borovets ειναι της φιλοσοφιας σου,δηλαδη βολτιτσα το βραδυ(ειναι ολα μαζεμενα σε ενα εμπορικο τριγωνο)και την αλλη μερα σκι.απο ομορφια δεν παιζεται,αν χιονιζει κιολας ειναι σαν παραμυθι.
ο angel σου αναψε φωτιες,εγω θα ριξω και ενα μπιτονι βενζινη μεσα.
θα σε κανω να μην ξαναπατησεις στο bansko.
εριξα μια ματια στο ξενιδοχειο που μου ειπες και ειναι καλη η τιμη του σε σχεση με τα δωματια και τις υπηρεσιες που δινει.
θα πρεπει να κατεβω ομως σε τιμη αρκετα παρακατω μιας και οπως εχω αναφαιρει για να μπορεσω να μην 7 διανυκτερευσεις βουλγαρια θα πρεπει να κανω πολυ οικονομικες επιλογες.
φετος στο bansko που πηγα για 5 μερες μετα τις γιορτες ειχα βρει ξανοδοχειο με 35 την ημερα σε πολυ καλο σημειο μεσα στα δεντρα.
οταν θα ερθει η ωρα σε 2 1/2 εβδομαδες περιπου θα κανω ενα ψαξιμω και εκει που θα καταλυξω θα το ποσταρω να μου πειτε γνωμες....
αληθεια η αγορα πως ειναι ? συγκριτικά παντα με αυτη του bansko.
Εγώ πριν 2 χρόνια είχα βρει τα head με το τσιπακι ακριβώς στη μισή τιμή απο την Ελλάδα.πιστεύω ότι άμα ψάξεις μπορείς να κανεις καλές αγορές.
Δες και το hotel flora 4*στο κέντρο,είναι καλη περίπτωση πιστεύω.
39 ευρώ το δικλινο...τσάμπα!!! Edited by: Loof
Το Σκ ήμουν επάνω . Καλο χιόνι και αρκετό κόσμο . Σε σχέση με το Bansko ,απλά πανέμορφο βουνό ! Οποίος είναι απο μέτριος σκιερ κ πάνω θα ευχαριστηθεί τις πλούσιες σε φυσική ομορφιά κόκκινες πίστες του.
Αν όμως είσαι αρχαριος ,πήγαινε μπανσκο.
Μερικά σημεία του είναι όντως σαν σε παραμύθι !!!Edited by: gvafi72
Το Σκ ήμουν επάνω . Καλο χιόνι και αρκετό κόσμο . Σε σχέση με το Bansko ,απλά πανέμορφο βουνό ! Οποίος είναι απο μέτριος σκιερ κ πάνω θα ευχαριστηθεί τις πλούσιες σε φυσική ομορφιά κόκκινες πίστες του.
Αν όμως είσαι αρχαριος ,πήγαινε μπανσκο.
Μερικά σημεία του είναι όντως σαν σε παραμύθι !!!
Ήταν όλα ανοιχτά;ύψος χιονιού;δώσε μια ανταπόκριση.
Οι yastrebets καλές;
Χαίρομαι που σου άρεσε.φαντάζομαι τιγκα στα αγγλακια θα ήταν.
Οι δυο μαύρες ήταν κλειστές . Το χιόνι στις πίστες αρκετό και Καλο μόνο στην κορυφή που σε άφηνε το βαγόνι έβγαζε κ τις 2 ημέρες πέτρες λόγο πολυκοσμιας. Αγγλακια αρκετά αλλα λόγω Σκ και πολλοί Βούλγαροι . Μέχρι τώρα πήγαινα Σκ στο Μπανσκο αλλα απο δω και στο εξής borovets me ta 1000 !!!
Αν και το χωριό δεν λέει τπτ αλλα το βουνό κ οι πίστες είναι πανέμορφες
μετα απο 3 φορες που εχω επσικεφτει το BANSKO λεω σε 2-3 εβδομαδες που θα παω ξανα να προγραματισω και μια επισκεψη στο BOROVETS η και γιατι οχι μια διανυκτερευση.
θα ηθελα μερικες πληροφοριες.
για το θεμα διαμονης ειδα παραπανω 1-2 πραγματακια που αναφερθηκαν.- το borovets ειναι μακρια απο το bansko ?
για παραδειγμα, απο το σιμιτλι που στριβεις για να αρχισεις να ανεβαινεις στο bansko που παραπανω ωρα ειναι ?
-το ΧΚ kentro ειναι μεγαλυτερο, μικροτερο, ισοξιο του bansko ?
αυτα για την ωρα...
Απο simitli είναι 1:30 ώρα με 100-120 χλμ/ωρ. Προσοχή πολλα μπλόκα στις κατοικημένες περιοχές . Τα φώτα πορείας πάντα ανοιχτά την ημέρα . Πρέπει να Έχεις τον νου σου να βρεις την ταμπέλα για dupnitsa στριβεις δεξιά στην έξοδο και στο τέλος του δρόμου ,στο πρώτο φανάρι ,στριβεις αριστερά κ μετα όλο ευθεία για samakov.
Μας παίρνουν χαμπάρι ότι είμαστε χουβαρδαδες και μας πιάνουν τον κωλο μετα.
Πιστεύω ότι οι Βούλγαροι μας έχουν ξεπεράσει στην πονηριά.
Αθανατα Βαλκάνια 400 χρόνια σκλαβιά άφησε πολλά κατάλοιπα η τουρκιά.
Πως δίνετε τα λεφτά σας στους κατσίβελους ρε παιδιά;;;Τους σιχάθηκε η ψυχή μου όταν το 90 τους ανεβάσαμε δύο φορτηγά τρόφιμα με την καθοδήγηση και τη βοήθεια δήθεν του προξένου τους και τελικά αντί για τα ορφανά της Φιλιππούπολης κατέληξαν σε αποθήκες της μαφίας.
Comment