Απλά μου κάνει εντύπωση το Σαβ/κο. Πιο φθηνή έιναι η κάρτα;; Λογικά πιο ακριβή δεν θα πρεπε να είναι;;
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Borovets-virgin
Collapse
X
-
Για διευκόλυνση των Βουλγάρων που πανε για σκι μόνο τα Σαββατοκύριακα.τις καθημερινές που είναι μόνο αγγλακια στις πίστες που έρχονται με 7ημερα πακέτα βαρανε στο κεφάλι............κατάλαβες φιλοσοφία;;;;;;;;;Originally posted by vlastiΑπλά μου κάνει εντύπωση το Σαβ/κο. Πιο φθηνή έιναι η κάρτα;; Λογικά πιο ακριβή δεν θα πρεπε να είναι;;
Comment
-
καθημερινεςOriginally posted by vlastiΕυχαριστω για την απάντηση.55 ευρω η ημερησια κάρτα;;; Ή 25 ήθελες να γράψεις; Και βραδινο έχει κάθε μέρα;με την ημερήσια μπορεις να κάνεις κ το βράδυ;
55leva ολοκληρη τη μερα (χωρις το βραδυ)
αν θυμαμαι καλα 35 λεβα απο τις 12:00 κ μετα (χωρις το βραδυ)
ΣΚ κ αργιες
35 λεβα ολη μερα(χωρις το βραδυ)χιονια στο καμπαναριο
Comment
-
Δεν έχει κοπεί το δρομολόγιο.
Πήγα μποροβετς 4.1 και γυρισα 9.1 με το τραίνο κανονικά!
τωρα για πόσο ακόμα θα ισχύει δεν ξέρω, ουτε οι ίδιοι δεν ξέρουνε...
Το χίονι σχεδόν ελιωνε την μέρα που φεύγαμε.
Ελάχιστες πίστες ανοιχτές.
Κατεβήκαμε Μπλαγκόεβργκραντ και είχαμε κανονίσει να μας μαζεψουν από το ξενοδοχείο 300 λεβα πήγενε έλα. Είμασταν 8 και δεν μας βγηκε πολυ.
Comment
-
γυρισαμε 25/1 ειμασταν για 4 μερες και οταν φτασαμε πολυ χλυαρα τα πραματα, με τεχνιτο παντου και οχι ολες τις πιστες ανοιχτες...ΟΜΩΣ!!!!Originally posted by natΑνέβηκε κανείς πρόσφατα στο borovets να μας δωσει πληροφορίες καιρού;
Από όσο φαίνεται δεν έχει χιονίσει και πολύ...
Ανεβαίνουμε την άλλη εβδομάδα και δεν ξέρω αν αξίζει...
ο μεγαλοδυναμος ηταν εκει μαζι μας και απο το ιδιο βραδυ και μεχρι που φυγαμε εριξε ποολυυυ χιονι nonstop ασπρισε το συμπαν και εκτος απο martinovi baraki(rilla μερια) που υπολειτουργουσε και musala ολο το υπολοιπο ανοιχτο..προτεινω να ξιγηθειτε μονο yasterbets express (4θεσια καρεκλα) γιατι αν πηγαινετε γονδολα εχει λιγακι σπρωξιμο..οπως ειπε κ καποιο αλλο μελος πολυ σωστα δεν εχουν καλες συνδετικες..aa αν και δε ξερω το level σας προτεινω επισης να μην ανεβειτε ουτε κορυφη(markudjik)
Comment
-
25/01 γυριαμε δλδ ακριβως μια βδομαδα πριν..Originally posted by LoofΔεν πειράζει ρε paco έδωσες ρεπορτάζ για μας που θελουμε να πάμε.δηλαδή μετα το χιόνι που έπεσε το Βουνό δουλεύει φουλ;όλες οι πίστες ανοικτές;
<a href=http://img703.imageshack.us/i/dsc06550f.jpg/" target="_blank">
</a>
στη κορφη τα markudjik ηταν ανοιχτα εκος απο το 3 αλλα πηγαιναν αρκετοι με τα ποδια επειδη ειναι κοντα
η φωτο ειναι 24/01/11Edited by: paco "
Comment

Comment