Μακαρι να μπορεσεις να πας φιλε μου... Ειναι πραγματικα απιστευτη εμπειρια!!! Μπορει να πετυχεις ακομη και πουδρα στη μεση του καλοκαιριου εκει πανω (3450-3899m)[i]!!! Συνηθως πιο light περιοδος απο πλευρας κοσμου και τιμων ειναι στα τελη Ιουνιου και Αυγουστου καθως και το Σεπτεμβρη... "
Apo Landeck train station gia Ischgl gyrw stis 20:30 ti dinatotites metaforas yparxoun?TAXI einai ektos epilogwn giati tha pigainei kana 100ari mesto nero gia metafora se kappl/Ischgl!
An den yparxun tote ti proteinetai gia dianiktereusi koda sto Landeck!
Eyxaristw!
Leme na rthume 2 atoma apo Monaxo(18:30) tin prosexi paraskevi!
Το ταξι δεν πρεπει να κανει 100...το κοβω 60-70 αν θελεις μπορω να ρωτισω .Για υπνο στο Landek δεν ειναι δυσκολο...κοιτα στο διαδυκτιο
Ερωτηση: απο ο,τι καταλαβα απο αυτα που διαβασα, η χειροτερη περιοδος ειναι τον Φλεβαρη γιατι τοτε εχουν αδειες οι Γερμανοι και εχει πολλη κινηση το βουνο?
Δηλαδη, καλυτερη περιοδος ειναι Ιανουαριος και Μαρτιος?
Παντως, Flachau που πηγα 20 Φλεβαρη γινοταν της Τζουλιας απο κοσμο. Εν τω μεταξυ ειχα την εντυπωση αρχικα οτι μονο τις 2 πρωτες βδομαδες του Φλεβαρη ηταν οι αδειες των Γερμανων, αλλα προφανως εκανα λαθος.
Τελη Μαρτη σιγουρα θα ειναι πιο χαλαρα, αλλα σκεφτομαι και την ποιοτητα του χιονιου τετοια περιοδο.
τελη μαρτη θα πας σε ψηλα χιονοδρομικα ή σε παγετώνες...πχ ischgl, soelden, obergurgl...ή μπορεις στο Zillertal που εχει και τον παγετωνα ή πχ Zell Am See που ειναι και ο παγετωνας μαζι
οι αδειες των γερμανων πανε ανα κρατιδιο...επισης ειναι και αδειες ολλανδων, γαλλων κλπ
για αυτο απο 28 ιανουαριου (περιπου) ως και καπου 25 μαρτιου στα πιο πολλα χιονοδρομικα ειναι high season. και πιο ακριβα και πιο πολυς κοσμος.
Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις
Γεια σου gianni50!!! Σε ευχαριστούμε εσένα και το Μενέλαο για τη φιλοξενία στην κοιλάδα του Paznaun.
Για όποιο φίλο ενδιαφέρεται για χιονοδιακοπές στο Ischgl και στα γύρω χιονοδρομικά, δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου και να πω ότι ο giannis50 είναι η τέλεια παρέα για τα βουνά της περιοχής τα apres τους. Με γνώση και εμπειρία για κάθε χιονοδρομικό, πίστα, lift, bar, φαγάδικο της περιοχής. Πάντοτε με διάθεση για εξυπηρέτηση και, το πιο σημαντικό, με ατελείωτο κέφι και ενέργεια!!!
Γιάννη η προσφορά σου και ο επαγγελματισμός σου είναι απλά υπόδειγμα για κάποιον που αγαπάει τόσο πολύ αυτό που κάνει ....
ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και απο εμένα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην Καλαμάτα...
Φιλάκια απο Utrecht, Netherlands
p.s: Τον giannis50 θα τον βρείτε για λίγες ακόμα παραστάσεις στο Ischgl. Είναι εκεί κάθε βδομάδα με τον θίασο του και ο τίτλος της παράστασης για φέτος είναι:
<<Τον.... κλαίγανε και τον μοιρολογάγανε....>>
"Αν τα λάθη διδάσκουν, τότε έχω καταπληκτική μόρφωση!!" Οδός Εμ. Μπενάκη, Εξάρχεια
Γιάννη η προσφορά σου και ο επαγγελματισμός σου είναι απλά υπόδειγμα για κάποιον που αγαπάει τόσο πολύ αυτό που κάνει ....
ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και απο εμένα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην Καλαμάτα...
Φιλάκια απο Utrecht, Netherlands
p.s: Τον giannis50 θα τον βρείτε για λίγες ακόμα παραστάσεις στο Ischgl. Είναι εκεί κάθε βδομάδα με τον θίασο του και ο τίτλος της παράστασης για φέτος είναι:
<<Τον.... κλαίγανε και τον μοιρολογάγανε....>>
Χαχαχαχα!!! αυτο ειναι το παρασυνθημα....το συνθημα δεν πρεπει να το πουμε....!! [i]
Μολις προχθες γυρισαμε απο Ischgl και ακομα προσπαθουμε να συνερθουμε..πρωτη φορα στις αλπεις και ολα ηταν καλυτερα απο τα αναμενομενα..οχι πολυς κοσμος,τεραστιες και πανεμορφες διαδρομες και πιστες,καλο χιονι και φυσικα apre-ski παρτυ..Επειδη οι προηγουμενες εμπειριες μας εφταναν μεχρι το bansko(εκτος απο ελλαδα) οι διαφορες ηταν τεραστιες για εμας,μειναμε εκπληκτοι με τα παντα και φυσικα υποσχεθηκαμε πως καθε χρονο απο εδω και περα ο προορισμος θα ειναι ενας:Αλπεις..
Φυσικα ολα αυτα με την συνδρομη ποιου αλλου?Του Γιαννη 50 φυσικα και του Μενελαου οι οποιοι μας βοηθησαν τα μεγιστα στα παντα..απο το ποιες διαδρομες να ακολουθησουμε μεχρι το που να ψωνισουμε και που να φαμε..
Και πρεπει να ομολογησω οτι αν και ειμαι 21 χρονων μπροστα στο party animal=Γιαννη 50 ενιωθα παππους..απιστευτη ενεργεια και κεφι..τα ξαναειπαμε κ.Γιαννη..για σενα ειναι η ζωη..ευχαριστουμε πολυ για ολα...και πες στον μενελαο να φτιαξει κανα φακοριζο..[i]..
Αλλη μια χιονοδρομικη περιοδος εφθασε στο τελος της.Ευχαριστω οσους μου εμπιστευθηκαν την χιονοβδομαδα τους και με τιμησαν με την παρουσια τους.
Καλο καλοκαιρι σε ολους (σε οσους μεινανε μαζι μου αλλα και σε οσους γνωρισα τυχαια στο βουνο) και μην ξεχνιομαστε ε........τον κλεγανε και τον μοιρολογαγανε [i]
"
Comment