πες μου οτι παλι εκλεισες τοσο νωρις δαμιανε .... σου ευχομαι καλη τυχη αυτη τη φορα . .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ISCHGL
Collapse
X
-
Originally posted by dami snowmanΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟ ISCHGL???
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ 20-29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ 3 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ 600-800 ΤΟ ΑΤΟΜΟ.......
Παιδια οι καιροι ειναι δυσκολοι.Αν το πρωτευον για εσας ειναι το σκι σε συνδιασμο
με ενα περιβαλλον αξιοπρεπες καθαρο,ζεστο και ταυτοχρονα οικονομικο,η γνωμη μου ειναι μην τσιμπατε στα ξενοδοχεια.Οι τιμες των ξενοδοχειων μεσα στο Ischgl ειναι 2μιση φορες επανω για δωματιο της ιδιας κατηγοριας.Απο την στιγμη που εχεις νοικιασμενο αυτοκινητο σε συμφερει να μεινεις λιγο ποιο εξω δεδομενου οτι υπαρχουν μεγαλα και ανετα δωρεαν παρκιν 100 μ απο τα κεντρικαλιφτ.Εξ αλλου θα ηταν πολυ ενδιαφερον να αφιερωσεις απο μια μερα στα αλλα χιονοδρομικα της περιοχης(SEE-KAPLL-GALTUR).
Tωρα αν καποιος θελει να παει γαμηλιο ταξειδι ας παει σε ενα πενταστερο να το φχαριστηθει[i]
"
Comment
-
Γατονι ο μπαρμπαμητρουσης.....Originally posted by gianis50Originally posted by kazaboubouΓιαννηηηη ειναι κλειστές οι ημερομηνίες σου για φέτος?
Για τον Μανο ολα γινοντε!!Παντως υπαρχει πολυ κινηση.Στειλε μεηλ η παρε τηλ[i]
Βοηθα ρε τα παιδια, φτιαξε και αλλες ημερομηνιες ρει και ασε τα σαπια....
"Την υγειά μας ρε....
www.skimag.gr
Comment
-
Γενικά το χωριό περπατιέται ή είναι μεγάλο καθώς έχω βρει δωμάτιο στην άκρη του χωριού στο Montanara Garni Ηοτel(σχετικά λογική τίμη συγκριτικά με αυτά που βλέπω). Γραφικότητα έχει το ischgl μιας και λέω να πάω Χριστούγεννα με κοπέλλα ή θα μου προτείνατε κάτι άλλο ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Comment
-
Απο οτι ξερω το ξενοδοχειο σου ειναι στο κεντρο του χωριου.Και στην ακρη να ηταν η αποσταση δεν ειναι μεγαλη απο το κεντρο.Γραφικα ειναι ολα τα χωρια της Αυστριας τα χριστουγεννα.Αν δεν ειναι πρωτη προτεραιοτητα το σκι για σενα και την κοπελλα σου θα σου ελεγα να το σκεφθεις πριν να πας στο Ischgl Αν παλι εισαστε αποφασισμενοι καθε μερα σκι και το απογευμα -βραδυ διασκεδαση δοκιμασε το και δεν θα χασεις.Αν εισαι και στο γυρισμα του χρονου εκει το βραδυ γινεται ενα sow με βεγγαλικα που θα ζηλευε και το Παρισι.
Comment
-
Originally posted by geop31Σ' ευχαριστώ πολύ ρε Γιάννη. Δίπλα από το κλειστό του τέννις είναι. Βασικά είμαστε 80% για σκι και 20% για βόλτες όχι για κραιπάλη. 31 θα γυρίσουμε.Τίποτα άλλο έχεις να προτείνεις στην Αυστρία για Χριστούγεννα ?
Γιωργο εισαι 400 με 450μ απο το κεντρικο λιφτ.Την δυσκολια μετακινησης σου με τα ποδια εκτιμησε την μονος σου.Αν εχεις αυτοκινητο στα 400μ υπαρχει τεραστιο υπαιθριο δωρεαν παρκιν.Αν οχι εχεις να επιλεξεις το ski-bus ( με οτι αυτο συνεπαγεται π.χ ολιγολεπτη αναμονη,συγκεκριμενο ωραριο)και το δευτερο να νοικιασεις ενα σκι ντεπο στο κτιριοτου κεντρικου λιφτ που θα αφηνεις τον εξοπλισμο σου και θα ντυνεσαι αναλογα.Αυτο εχει ενα μικρο κοστος βεβαια .Η αναλογια του χρονου σου ειναι ιδανικα κατανε μημενη.Δεν μιλαω για κρεπαλη ,μιλαω για απρε σκι μεχρι της 7-8 το βραδυ.Τωρα αν θες να καψεις μια ημερα πηγαινοντας σε ενα αστικο κεντρο για να παρεις ατμοσφαιρα χριστουγενιατικης πολης η ποιο κοντινη σου πολι ειναι το Ινσμπρουκ 100 χιλ.Αν εχεις αυτοκινητο η προσβαση ειναι απλη.Αν οχι παιρνεις λεωφορειο μεχρι LANDEKC και απο εκει με το τραινο.Θα πρεπει να συμβουλευθεις
τα ωραρια των δρομολογιων.Στη διαθεση σου σε οτι νομιζεις οτι μπορω να σε βοηθισω(στειλε π.μ)
Comment
-
γενευη πολλοι πανε απο κει αλλα αεροπορικο δεν βρισκεις φτηνο ευκολα και η αποσταση ειναι περιπου ιδια
αν εχεις ορεξη για οδηγηση πας και απο μιλανο οπου βρισκεις φτηνα εισητηρια
νομιζω ομως οτι το μοναχο ειναι μονοδρομοςορεινα μαντρια αρκαδιας
Comment

Comment