Εγώ τώρα που τις ξαναβλέπω μου έρχεται να βάλω τα κλάματα που γυρίσαμε... [i]"
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ISCHGL
Collapse
X
-
Ωραίες φωτό ρε guys, μπράβο! Βλέπω το νυχτερινό είχε την τιμητική του όπως και το Γκαλτούρ, και όντως είσαι πιο άνετος εκεί!, ακόμη περισσότερο από Ζέε και Κάππλ, ίσως επειδή είναι στο τέλος του δρόμου και πολύ κοντά στο Ίσγκλ, αλλά πήγαμε δυο φορές και νιώθαμε μόνοι μας, πράγμα που δεν συνέβη πουθενά αλλού... Αλλά εγώ περιμένω τον Φεβρουάριο 2012 να πάω στην Σιλβρέττα, οπουδήποτε, Ζέε και Κάππλ και Ίσγκλ και Γκαλτούρ και Γιάννης να κινεί τις μαριονέτες, χαχαχα!!! ΧΑΙΡΕ Γιάννη!
Comment
-
Originally posted by slalomeisterΩραίες φωτό ρε guys, μπράβο! Βλέπω το νυχτερινό είχε την τιμητική του όπως και το Γκαλτούρ, και όντως είσαι πιο άνετος εκεί!, ακόμη περισσότερο από Ζέε και Κάππλ, ίσως επειδή είναι στο τέλος του δρόμου και πολύ κοντά στο Ίσγκλ, αλλά πήγαμε δυο φορές και νιώθαμε μόνοι μας, πράγμα που δεν συνέβη πουθενά αλλού... Αλλά εγώ περιμένω τον Φεβρουάριο 2012 να πάω στην Σιλβρέττα, οπουδήποτε, Ζέε και Κάππλ και Ίσγκλ και Γκαλτούρ και Γιάννης να κινεί τις μαριονέτες, χαχαχα!!! ΧΑΙΡΕ Γιάννη!
Εμείς νυχτερινό δεν κάναμε, αλλά πετύχαμε night show στο Ischgl και ήταν πραγματικά απίστευτο. [i]"
Comment
-
Γιατί, εγώ από τις 29 Γενάρη που γύρισα από εκεί δεν κλαίω??? Αλλά Giannis50 χωρίς φωτογραφία στη Grivalea δεν γίνεται! Γεια σου ρε Γιάννη50-60-70-80-90-100!!!! Και όταν βλέπω την πινακίδα της κόκκινης 5 στο Pardorama, τρελαίνομαι!!!"Originally posted by LeRoiΕγώ τώρα που τις ξαναβλέπω μου έρχεται να βάλω τα κλάματα που γυρίσαμε... [i]Κι από Απρίλη καλοκαίρι!!! Την υγειά μας νάχουμε!
Comment
-
Originally posted by nlambropΓιατί, εγώ από τις 29 Γενάρη που γύρισα από εκεί δεν κλαίω??? Αλλά Giannis50 χωρίς φωτογραφία στη Grivalea δεν γίνεται! Γεια σου ρε Γιάννη50-60-70-80-90-100!!!! Και όταν βλέπω την πινακίδα της κόκκινης 5 στο Pardorama, τρελαίνομαι!!!Originally posted by LeRoiΕγώ τώρα που τις ξαναβλέπω μου έρχεται να βάλω τα κλάματα που γυρίσαμε... [i]
Για την μνημη του θειου ρε Νικο

"
Comment
-
19-26 feb @ ischgl
φτασαμε μοναχο οπου μας περιμενε ο μενελαος και ο gianis50
απο εκει ενα τριωρο μετα αραζαμε στο σπιτι στο χωριο tobadil
1h μερα see .. ειχε να χιονισει 1 μηνα και ομως ενοιωθες οτι χιονισε 1 μερα πριν..
και καπου εδω αρχιζει να χιονιζει (μιλαμε για χιονι,οχι αστεια)
2η μερα kappl ..απο τα highlight του ταξιδιου η autobahn
3h μερα ischgl ..no comments
4h μερα galtur .. και σκι με απιστευτη θεα την παγωμενη λιμνη
5-6 μερα ischgl .. γιατι απλα θα μπορουσαμε να περασουμε στο ischgl την υπολοιπη ζωη μας
και το νυχτερινο σκι στο see επισης τα εσπασε
επιλεκτικα,πρεπει να ψαξεις πολυ για να βρεις κατι αρνητικο στο ταξιδι.
respect στον μενελαο που απο την αναμονη στις πιστες αρρωστησε
Comment
-
καλησπερα σε ολους,
μαζι με αλλους 2 φιλους θα παμε 24-28 ISCGL και ξαχνουμε να κλεισουμε σε καποιο ξενοδοχειο ή σε δωματια..αν γνωριζεται καποιες φθηνες επιλογες(μεχρι30-35) θα σας παρακαλουσα να μου τις προτεινετε(οπου εχετε μεινει εσεις και απο την δικη σας εμπειρια)..
Υ.Γ:ξερω οτι εχουμε ηδη αργησει αρκετα αλλα θελω να εξαντλησω τις πιθανοτητες να βουμε κατι φθηνο(ως οφειλουμε ως φοιτητες) σε καποιο χωριο κοντα στο ISCHGL..ευχαριστω προκαταβολικα..
Edited by: stelios07
Comment
-
αν εχετε αυτοκινητο δικο σας και θελετε να μενετε σε αποσταση απο το see 7apo to kapl 15 apo to ischgl 25 kai apo to galtur 35 για να σας ερθει ποιο οικονομικα ....παρε με στο σκαιπ(johnstaur) να τα πουμεOriginally posted by stelios07καλησπερα σε ολους,
μαζι με αλλους 2 φιλους θα παμε 24-28 ISCGL και ξαχνουμε να κλεισουμε σε καποιο ξενοδοχειο ή σε δωματια..αν γνωριζεται καποιες φθηνες επιλογες(μεχρι30-35) θα σας παρακαλουσα να μου τις προτεινετε(οπου εχετε μεινει εσεις και απο την δικη σας εμπειρια)..
Υ.Γ:ξερω οτι εχουμε ηδη αργησει αρκετα αλλα θελω να εξαντλησω τις πιθανοτητες να βουμε κατι φθηνο(ως οφειλουμε ως φοιτητες) σε καποιο χωριο κοντα στο ISCHGL..ευχαριστω προκαταβολικα..
Comment
-
Originally posted by stelios07καλησπερα σε ολους,
Comment

"

Comment