Announcement

Collapse
No announcement yet.

ISCHGL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gianis50
    Originally posted by kOSZ
    Γιάννη μας ενδιαφέρει 2κλινο 50-60 € μια εβδομάδα μέσα στον Φεβρουάριο, σχετικά κοντά στο Ischgl, δεν έχουμε ξαναπάει κ λόγω των περιγραφών σου έχουμε κολλήσει

Αν έχεις κάποια πρόταση...
    Στην τιμη αυτη που διαθετεις υπαρχουν απειρα καταλυμματα,και δεν θα δυσκολευτεις να βρεις.
    Μονο που δεν θα ειναι μεσα στο ischgl αλλα 5-20 χιλ.εξω.
    Υ.Γ Δεν νομιζω οτι στις περιγραφες μου εκθειαζω το ischgl.Και αυτο το κανω συνειδητα γιατι πιστευω οτι οπου και να παει καποιος στις Αλπεις θα ευχαριστηθει σκι.Προσωπικα επειδητα εχω γυρισει τα περισσοτερα χ.κ της Αυστριας κατεληξα στο ischgl( υποκειμενικη κριση) αλλα κανω και τα πεταγματα μου[i] στα γυρω που ειναι εξ ισου υπεροχα.
    Οι φωτό που μας έχεις δείξει, οι πίστες, η ποιότητα του τοπίου και του χιονιού εκθειάζουν μόνα τους το μέρος, εμείς είμαστε απλοί θνητοί...
    "
    Your Life Maybe Isn't Easy But Its Yours

Comment

• Το ISCHGL ανοιξε.Αν μαζευθουμε 7 ατομα μπορουμε να κανουμε εναρξη σεζον.
      Εχω προταση απο 8/12 μεχρι 20/12 (με καραβι και αυτοκινητο).
      Μεταφορα-7 διανυκτ-6 μερες ski-pass σε τιμη super.
      Οποιος ενδιαφερεται με π.μ

Comment

• Γιάνναρε μπορώ να πεταχτώ το Σ/Κ εκείνο (12-13),δηλαδή μία διανυκτεύρεση και να ανοίκω στο γκρούπ?Κανονικά ήταν να πάω Lech me Skibus,αλλά αν γίνεται τότε προτιμώ Ιschgl! [i]"
        ΔΩΣΕ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΛΑΟ...

Comment

• Originally posted by metsovelas
          Γιάνναρε μπορώ να πεταχτώ το Σ/Κ εκείνο (12-13),δηλαδή μία διανυκτεύρεση και να ανοίκω στο γκρούπ?Κανονικά ήταν να πάω Lech me Skibus,αλλά αν γίνεται τότε προτιμώ Ιschgl! [i]
          Γιατι οχι? Ολοι οι καλοι χωρανε! Κατσε να γινει ομως πρωτα το γκρουπ και μετα τα λεμε!
          "

Comment

• Που είσαι βρε Γιάννη;

Comment

• Originally posted by mil
              Που είσαι βρε Γιάννη;

Γεια σου ρε Αλεξη! Ανεβαινω στις 26/12 και σας περιμενω!

Comment

• Θα με βρεις απάνω.

Comment

• Exume kana neo apo panw?Pws einai o kairos / Xioni?
                  ΔΩΣΕ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΛΑΟ...

Comment

• Originally posted by metsovelas
                    Exume kana neo apo panw?Pws einai o kairos / Xioni?

χιονι ριχνει καθε μερα .Ο καιρος κλειστος με περιορισμενη ορατοτητα.Οι θερμοκρασιες λιγο υψηλες για την εποχη .Κοσμος πολυς λογω εορτων.Γενικα αρκετα καλα .....αμα φτιαξει και η ορατοτητα θα ειναι ολα super!!

Comment

• gianis50 καλη χρονια μερες εχουμε να σε ακουσουμε .επειδη την αλλη βδομαδα θα φυγω απο το μοναχο με αμαξι τεταρτη-πεμπτη θα βρω κατι για να μεινω 3-4 βραδια εξω απο το ischgl? εχω μεινει αρχες τις σεζον στο hollroath πανω στο δρομο μεταξυ kappl kai iscghl ηταν απλα τελεια. απλως επειδη θα επιστρεψω με το ιχ στην ελλαδα ειμαι και για val gardena που δεν εχω παει και εχω διαβασει απο την εκδρομη tou snowclub καλα πραγματα.ευχαριστω

Comment

• Originally posted by 12alex12
                        gianis50 καλη χρονια μερες εχουμε να σε ακουσουμε .επειδη την αλλη βδομαδα θα φυγω απο το μοναχο με αμαξι τεταρτη-πεμπτη θα βρω κατι για να μεινω 3-4 βραδια εξω απο το ischgl? εχω μεινει αρχες τις σεζον στο hollroath πανω στο δρομο μεταξυ kappl kai iscghl ηταν απλα τελεια. απλως επειδη θα επιστρεψω με το ιχ στην ελλαδα ειμαι και για val gardena που δεν εχω παει και εχω διαβασει απο την εκδρομη tou snowclub καλα πραγματα.ευχαριστω
                        Αλεξη καλησπερα και καλη χρονια.Την εποχη που θα ερθεις δεν υπαρχει προβλημα για να βρεις καταλλυμα.Δεν γνωριζω τις απαιτησεις σου αλλα αν δεν σε πειραζει να μενεις10 χιλιομετρα πιο μακρυα απο εκει που αναφερεις(στο χωριο tobadill) μπορω να σου εξασφαλισω διαμονη σε δικλινο με πρωινο με 21 ε την ημερα το ατομο.Αν εδιαφερεσε επικοινωνησε μαζι μου μεσω skype (ειμαι ο johnstaur) για να μπορεσω να σου πω περισσοτερα,η στειλε μου με π.μ ενα σταθερο τηλ να σε παρω εγω.Απο οτι καταλαβες βρισκομαι στο ischgl και σας λεω οτι υπαρχει αρκετο χιονι(λειτουργουν ολα)και θερμοκρασιες πολυ χαμηλες.Παντως οπως και να εχει αν ελθεις φροντισε να βρεθουμε να κανουμε και μαζι σκι.Στην διαθεση σου οτι αλλη πληροφορια θελεις.

Comment

• Γιάννη, λιγότερες από 3 εβδομάδες έμειναν. Ελπίζω να ξεκουραστείς αυτή την περίοδο, γιατί σε θέλω ακμαίο μόλις ανέβουμε. Έχουμε να βγάλουμε τρελά γούστα. [i]

Καλή Χρονιά!!!
                          "

Comment

• Xθεσινές φωτογραφίες από το βουνό:

Samnaum οι 3 πρώτες και το πλατό οι επόμενες 2.

[i]

Edited by: metsovelas "
                            ΔΩΣΕ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΛΑΟ...

Comment

• Originally posted by LeRoi
                              Γιάννη, λιγότερες από 3 εβδομάδες έμειναν. Ελπίζω να ξεκουραστείς αυτή την περίοδο, γιατί σε θέλω ακμαίο μόλις ανέβουμε. Έχουμε να βγάλουμε τρελά γούστα. [i]

Καλή Χρονιά!!!
                              Σας περιμενω Δημητρη και ειμαι σε τρελη φορμα!!Πριν απο σας θα ειναι εδω μια οκταδα απο το snowclub και πιστευω να μου βελτιωσουν και την τεχνικη μου.Καντε καμμια προπονηση γιατι απο οτι βλεπω μεχρι τωρα δεν υπαρχει χιονι στην πατριδα.Ετσι και σας πεταξει τα καπακια ο παππους δεν θα σας χωραει ολο το ischgl.
                              "

Comment

• Μέσα στον Φεβρουάριο έχεις να προτείνεις κάποια εβδομάδα ? Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την αίσθηση ότι τον Φεβρουάριο έχει μεγάλη επισκεψιμότητα...
                                Your Life Maybe Isn't Easy But Its Yours

Comment

Working...
                                X