εχουμε να περιμενουμε το απολυτο μηδεν!!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Φάγαμε μεγάλη ήττα Παναγιώτη μου.Ας ελπίσουμε πως θα γίνει κάτι...αναπάντεχο.Μιά πεταλούδα π.χ εκεί κάπου στον Ειρηνικό στη Χαβάη κοντά,πριν...ενεργηθεί,πρώτα θα..αεριστεί δις φορές,δημιουργώντας το αρχικό λιλιπούτειο χαμηλό βαρομετρικό που θα μας θάψει εκεί κοντά σιμά αρχές Μάρτη.Originally posted by panos erythrea View PostΚλαίω Παναγο
11/01/2017
Comment
-
κλαιωωωωωωωωω!!!Originally posted by Μαμούθ View PostΦάγαμε μεγάλη ήττα Παναγιώτη μου.Ας ελπίσουμε πως θα γίνει κάτι...αναπάντεχο.Μιά πεταλούδα π.χ εκεί κάπου στον Ειρηνικό στη Χαβάη κοντά,πριν...ενεργηθεί,πρώτα θα..αεριστεί δις φορές,δημιουργώντας το αρχικό λιλιπούτειο χαμηλό βαρομετρικό που θα μας θάψει εκεί κοντά σιμά αρχές Μάρτη.
2002!
Comment
-
-
Αυτό δείχνουν τα μοντέλα αυτό λέω, που είναι το παράξενο!?Originally posted by panos erythrea View Postεισαι καλα? Ρίγη κρυάδες, λαιμός, στομάχι, ολα καλα?? Μέτωπο πιάσαμε για πυρετό?
Ο Βαγγέλης ξέρει να βρίσκει τι θα δείξουν πιθανώς στο μέλλον τα μοντέλα που είναι άλλος κλάδος πιο προχωρημένος από τον δικό μου προς το παρών που ασχολούμαι με το τι δείχνουν τώρα τα μοντέλα στα μακρινά και τι πιθανώς να βγει στα κοντινά με βάση αποτυχίες και επιτυχίες μοντέλων.Last edited by [weathermaniac]; 16/12/2017, 01:44 PM.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
δυσκολα τα πραγματα γενικα.στα κοντινα ο γαλλος επιασε τηβ ολη φαση.εδω το περιφημο gfs απο λιακαδες βγαζει υετο την δευτερα με -5 κ 45% πιθανοτητα για χιονι.οχι οτι θα κανει κατι αλλα καμια ψιχαλα θα χουμε κ συννεφια.τζαμπα τα rayban που πηρα! απο κει κ περα χαλια χαλια χαλια χαλια κ παλι χαλι....tzelilis
Comment
-
Ναι από μεσα Νοεμβριου πηρε φωτια φετος....Κάθε 6 ωρες φαντασιώνεται χιονια!!χαχαχαχαχαOriginally posted by [weathermaniac] View PostΑυτό δείχνουν τα μοντέλα αυτό λέω, που είναι το παράξενο!?
Ο Βαγγέλης ξέρει να βρίσκει τι θα δείξουν πιθανώς στο μέλλον τα μοντέλα που είναι άλλος κλάδος πιο προχωρημένος από τον δικό μου προς το παρών που ασχολούμαι με το τι δείχνουν τώρα τα μοντέλα στα μακρινά και τι πιθανώς να βγει στα κοντινά με βάση αποτυχίες και επιτυχίες μοντέλων.
Comment

δεν το λες και κακο(για χριστουγεννα μιλαω παντα)
Comment