οταν ελεγα κατι πριν 2 βδομαδες για την ασια οτι αμα δεν αλλαξουν εκει τα πραγματα σημαντικα δεν εχουμε προκοπη και δεν με ακουγε κανεις , τωρα βλεπουμε τι γινεται. τελος παντων.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
δεν πειράζει είναι ωραία η αναμονή άσχετα που μερικές φορές μπορεί να είναι τζάμπαOriginally posted by Κωστας. View PostΝαι από μεσα Νοεμβριου πηρε φωτια φετος....Κάθε 6 ωρες φαντασιώνεται χιονια!!χαχαχαχαχαΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
αδιάφορα τα σημερινά τρεξίματα. να δούμε τελικά αν όντως εμφανιστεί ζωνική και αν το κάνει μακάρι μετά όποια αλλαγή είναι να έρθει να ξαναστήσει το σκηνικό με τον ακριβώς ίδιο τρόπο,με τον αζορικό αρκετά δυτικά ώστε να υπάρχει χώρος να γίνονται καταβάσεις αυλώνων αρκετά προς το εσωτερικό της ευρώπης και να μην έχουμε να κάνουμε με τους τουρκοαυλώνες που δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως και όσο και να βελτιωθούν πάλι τίποτα δεν θα προσφέρουν. 1000 φορές να παλεύουμε με ιταλία,αυστρία,τσεχία κλπ κι ας φεύγουν στο τέλος οι αυλώνες βόρεια ή πολύ δυτικά και να ανεβαίνει εδώ ο υποτροπικός,παρά αυτό το σίχαμα με τους αυλώνες που σκάνε ανατολικά ή κατευθείαν πάνω μαςμηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
ειδες μεγαλη προκοπη με την κεντρικη ευρωπη. μια χαρα ο χειμωνας ακομα και στις πετρες των βουνων. τι αλλο θα ακουσω. εσυ προφανως προτειμας να παει το ιδιο χαλια ολος ο χειμωνας παρα να παρουμε οι ανατολικοι κατι. θες να καψεις και την δικη σ περιοχη μαζι και την δικη μας καιρικα. ασχολιαστοOriginally posted by salonikatasos View Postαδιάφορα τα σημερινά τρεξίματα. να δούμε τελικά αν όντως εμφανιστεί ζωνική και αν το κάνει μακάρι μετά όποια αλλαγή είναι να έρθει να ξαναστήσει το σκηνικό με τον ακριβώς ίδιο τρόπο,με τον αζορικό αρκετά δυτικά ώστε να υπάρχει χώρος να γίνονται καταβάσεις αυλώνων αρκετά προς το εσωτερικό της ευρώπης και να μην έχουμε να κάνουμε με τους τουρκοαυλώνες που δεν προσφέρουν τίποτα απολύτως και όσο και να βελτιωθούν πάλι τίποτα δεν θα προσφέρουν. 1000 φορές να παλεύουμε με ιταλία,αυστρία,τσεχία κλπ κι ας φεύγουν στο τέλος οι αυλώνες βόρεια ή πολύ δυτικά και να ανεβαίνει εδώ ο υποτροπικός,παρά αυτό το σίχαμα με τους αυλώνες που σκάνε ανατολικά ή κατευθείαν πάνω μας9-10/1/2017 ΛΕΜΕΕΕΕΕ :cool:
Comment
-
προφανώς και θέλω να κάψω τη δική σας περιοχή μπας και δω χιόνι στη δική μου,όπως εσείς θέλετε να κάψετε τη δική μου για να δείτε χιόνι στη δικιά σας. όταν θα καταλάβεις ότι κεντροβόρεια ελλάδα και αν. προσήνεμα θέλουν ακριβώς το αντίθετο για να δουν χιόνια,έλα να μου ξανά απαντήσεις. πέτρες στα βουνά είχε κι άλλους χειμώνες όταν χιόνιζε στα νησιά της μυκόνου και της άνδρου. εκεί δεν σε είχα δει να γκρινιάζει.Originally posted by Hlioupolitis98 View Postειδες μεγαλη προκοπη με την κεντρικη ευρωπη. μια χαρα ο χειμωνας ακομα και στις πετρες των βουνων. τι αλλο θα ακουσω. εσυ προφανως προτειμας να παει το ιδιο χαλια ολος ο χειμωνας παρα να παρουμε οι ανατολικοι κατι. θες να καψεις και την δικη σ περιοχη μαζι και την δικη μας καιρικα. ασχολιαστο
και κλείνοντας προφανώς μεγαλύτερη προκοπή μπορεί να δω με χειμώνα κεντρικής ευρώπης,παρά με έναν αντικυκλώνα πάνω από όλη την ευρώπη που δεν αφήνει την παραμικρή πιθανότητα να πάει κάτι δυτικά και να ευνοηθεί η βόρεια ελλάδα. οπότε μακάρι όλος ο χειμώνας να πάει έτσιμηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Το προβλημά σας ειναι οτι θέλετε 10 παραγοντες να σας κατσουν ολοι μαζί για να έχετε μία ολιγόωρη χιονοπτωση, ενω τα προσηνεμα βολευονται και με απλο καιρό βορειου ρευματος απο Αιγαίο, ολα τα άλλα ειναι για απλα για να συζητάμεOriginally posted by salonikatasos View Postπροφανώς και θέλω να κάψω τη δική σας περιοχή μπας και δω χιόνι στη δική μου,όπως εσείς θέλετε να κάψετε τη δική μου για να δείτε χιόνι στη δικιά σας. όταν θα καταλάβεις ότι κεντροβόρεια ελλάδα και αν. προσήνεμα θέλουν ακριβώς το αντίθετο για να δουν χιόνια,έλα να μου ξανά απαντήσεις. πέτρες στα βουνά είχε κι άλλους χειμώνες όταν χιόνιζε στα νησιά της μυκόνου και της άνδρου. εκεί δεν σε είχα δει να γκρινιάζει.
και κλείνοντας προφανώς μεγαλύτερη προκοπή μπορεί να δω με χειμώνα κεντρικής ευρώπης,παρά με έναν αντικυκλώνα πάνω από όλη την ευρώπη που δεν αφήνει την παραμικρή πιθανότητα να πάει κάτι δυτικά και να ευνοηθεί η βόρεια ελλάδα. οπότε μακάρι όλος ο χειμώνας να πάει έτσιNEA WEATHER CAM ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ :
http://forecastweather.gr/index.php/site/camera/ippokrateios-politeia
Η λιμνη μας τον χειμωνα. https://www.facebook.com/IppokratiosPolitia
Comment
-
και 100 παράγοντες να θέλουμε το θέμα παραμένει το ίδιο. καλύτερα να περιμένουμε να μας κάτσουν όλοι αυτοί(που δεν είναι 100,γιατί έχει χιονίσει και έχει στρώσει μπροστά στο λευκό πύργο ακόμα και με 0 στα 850 που αυτό εσύ εκεί στις αρκούδες στα 600 μέτρα αμφιβάλλω αν το έχεις δει ποτέ),παρά να έχουμε το σίχαμα με τον καιρό βορείου ρεύματος και την άχρηστη λιακάδα σε συνδυασμό με κρύοOriginally posted by Ipokratios politia snow View PostΤο προβλημά σας ειναι οτι θέλετε 10 παραγοντες να σας κατσουν ολοι μαζί για να έχετε μία ολιγόωρη χιονοπτωση, ενω τα προσηνεμα βολευονται και με απλο καιρό βορειου ρευματος απο Αιγαίο, ολα τα άλλα ειναι για απλα για να συζητάμεμηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
Φιλε δεν ισχυει αυτοOriginally posted by Ipokratios politia snow View PostΤο προβλημά σας ειναι οτι θέλετε 10 παραγοντες να σας κατσουν ολοι μαζί για να έχετε μία ολιγόωρη χιονοπτωση, ενω τα προσηνεμα βολευονται και με απλο καιρό βορειου ρευματος απο Αιγαίο, ολα τα άλλα ειναι για απλα για να συζητάμε
Τι συγκρινεις θεσσαλονικη με ολα τα προσηνεμα γενικα???
Η αληθεια ειναι στις μερες χιονοπτωσης.
Comment
-
Το ξέρει γι αυτο πονάει.....!Originally posted by Ipokratios politia snow View PostΤο προβλημά σας ειναι οτι θέλετε 10 παραγοντες να σας κατσουν ολοι μαζί για να έχετε μία ολιγόωρη χιονοπτωση, ενω τα προσηνεμα βολευονται και με απλο καιρό βορειου ρευματος απο Αιγαίο, ολα τα άλλα ειναι για απλα για να συζητάμε2002!
Comment

Comment