Φάγαμε μεγάλη ήττα Παναγιώτη μου.Ας ελπίσουμε πως θα γίνει κάτι...αναπάντεχο.Μιά πεταλούδα π.χ εκεί κάπου στον Ειρηνικό στη Χαβάη κοντά,πριν...ενεργηθεί,πρώτα θα..αεριστεί δις φορές,δημιουργώντας το αρχικό λιλιπούτειο χαμηλό βαρομετρικό που θα μας θάψει εκεί κοντά σιμά αρχές Μάρτη.
οι μέσοι όροι πάντως δεν δείχνουν ζωνική προς το παρών, παρά για 1-2 μέρες
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Φάγαμε μεγάλη ήττα Παναγιώτη μου.Ας ελπίσουμε πως θα γίνει κάτι...αναπάντεχο.Μιά πεταλούδα π.χ εκεί κάπου στον Ειρηνικό στη Χαβάη κοντά,πριν...ενεργηθεί,πρώτα θα..αεριστεί δις φορές,δημιουργώντας το αρχικό λιλιπούτειο χαμηλό βαρομετρικό που θα μας θάψει εκεί κοντά σιμά αρχές Μάρτη.
χαχα ωραιος μαμουθ,παντως κοιτωντας τα σεναρια για τα χριστουγεννα υπαρχουν και καποι που το στελνουν ακομα και η Ιταλια,γι αυτο λεω ας περιμενουμε μην τα τελιωνουμε ολα απο 10μερες πριν.
Αυτό δείχνουν τα μοντέλα αυτό λέω, που είναι το παράξενο!?
Ο Βαγγέλης ξέρει να βρίσκει τι θα δείξουν πιθανώς στο μέλλον τα μοντέλα που είναι άλλος κλάδος πιο προχωρημένος από τον δικό μου προς το παρών που ασχολούμαι με το τι δείχνουν τώρα τα μοντέλα στα μακρινά και τι πιθανώς να βγει στα κοντινά με βάση αποτυχίες και επιτυχίες μοντέλων.
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
δυσκολα τα πραγματα γενικα.στα κοντινα ο γαλλος επιασε τηβ ολη φαση.εδω το περιφημο gfs απο λιακαδες βγαζει υετο την δευτερα με -5 κ 45% πιθανοτητα για χιονι.οχι οτι θα κανει κατι αλλα καμια ψιχαλα θα χουμε κ συννεφια.τζαμπα τα rayban που πηρα! απο κει κ περα χαλια χαλια χαλια χαλια κ παλι χαλι....
Αυτό δείχνουν τα μοντέλα αυτό λέω, που είναι το παράξενο!?
Ο Βαγγέλης ξέρει να βρίσκει τι θα δείξουν πιθανώς στο μέλλον τα μοντέλα που είναι άλλος κλάδος πιο προχωρημένος από τον δικό μου προς το παρών που ασχολούμαι με το τι δείχνουν τώρα τα μοντέλα στα μακρινά και τι πιθανώς να βγει στα κοντινά με βάση αποτυχίες και επιτυχίες μοντέλων.
Comment