Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
δε βαζω εγω μυαλο. εδω στα αδυτα θα περιμενω ξανα κ ξανα και αν ειναι να μαμησουμε ε, ας φαμε και μερικες σβερκιες, οκ.Originally posted by GEORGE SNOWMAN View PostΟι γνωστοι αγνωστοι παπλαμουδενιοι και μπραιναδες ας αφησουν το μπλα μπλα και ας στρωσουν σβερκο...<<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>
Comment
-
Υπερθεματίζω μητσο!Originally posted by dimitris27 View Postκαι τι δεν θα εδινα για να βγει το τρεξιμο στις 192ωρες,τρελο χιονι μαγνησιας,φθιωτιδας,βαζω και συνεχεια
ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
Εγω στρωνω χαλια στο Ασπρονέρι προς το παρον. Τζορτζινο. ΜουχαχαχαχαOriginally posted by Παπλαμουδας View Postδε βαζω εγω μυαλο. εδω στα αδυτα θα περιμενω ξανα κ ξανα και αν ειναι να μαμησουμε ε, ας φαμε και μερικες σβερκιες, οκ.ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
πολύ βροχή μέχρι 400-500 μέτρα είναιOriginally posted by dimitris27 View Postκαι τι δεν θα εδινα για να βγει το τρεξιμο στις 192ωρες,τρελο χιονι μαγνησιας,φθιωτιδας,βαζω και συνεχεια
και χωρίς ΒΔ που κατεβάζουν τις θερμοκρασίες,αλλά με ΒΑ που τις ανεβάζουν και φέρνουν υγρασία
το 6αρι είναι πολύ καλό για καρδίτσα,τρίκαλα κλπ
στις 192 ώρες είναι ακόμα πιο πάνω τα υψόμετρα παγοποίησης,τα υπόλοιπα είναι ίδια
υγ. ο υετός που δείχνει σε ένα εξάωρο αφορά όλο το 6ωρο,οπότε πέφτουν χιλιοστά και στην αρχή του 6ωρου,ενώ οι Τ στα 850 ή στο έδαφος αναφέρονται στη χρονική στιγμή που τελειώνει το 6ωρο. δηλαδή στις 1 το μεσημέρι θα έχει αυτές τις Τ στο έδαφος,στις 10 το πρωί μπορεί να έχει και παραπάνω ή και παρακάτωLast edited by salonikatasos; 12/12/2017, 05:12 PM.μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
[QUOTE=panos erythrea;1764120]Διαγραφεις την αγκυλη ] στο quote και χαλαει η παραθεση φιλε :ΡOriginally posted by Κερατέα View PostΕγώ ξέρω ότι ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτισαμε...Οι φάπες θα πέσουν βροχή!
Comment