Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κώστα, στο κέντρο νομιζω πολύ δύσκολο να χιονίσει. Αν ρίξει χιόνι ακόμα κι εδώ που είμαι εγώ θα το θεωρώ σχετική έκπληξη.
    ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
    DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
      Να δούμε όταν χιονίσει στο κέντρο, τι θα λένε κάποιοι και σε ποιά λαγούμια θα πάνε να κρυφτούν...τους φταίει και ο Ζιακό τώρα, έλεος!!!
      Εγώ δεν λέω τι πιστεύω προσωπικά, γαιτί δεν βγάζω άκρη ακόμη...
      άμα δε χιονίσει εσύ σε ποιο λαγούμι θα κρυφτείς?
      μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by doumas View Post
        Oταν ο δασκαλος ελεγε τις προηγουμενες μερες τοπικες χιονοπτωσεις και επιλεκτικα δεν ειχε βαλει την σφραγιδα του που εσεις περιμενατε να χιονισει μεσα στο κεντρο της Αθηνας και την ειχατε κανει μουγγα τωρα την εβαλε που ειπε οτι δεν αποκλειεται καποια επιδεινωση ...τα καλα και συμφεροντα ...α ρε.....
        καλα και αλλοι βγαζανε μεσους ορους απο τα ανυπαρκτα μοντελα που εδειχναν ουσιαστικα ηλιοφανεια στην Αττικη...γιατι συνεχιζεις την κοντρα ρε φιλε???
        ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Οταν λετε χιονισει εννοείται να δείτε να πεφτουν νιφαδες για μιση ωρα; αυτο ειναι χιονι;

Comment

• Επαναληψη Μαρτιου 2011 για μενα....πολυ καλα τα 850, αλλα καθολου υποστηριξη....υετος θα βρεθει, θα εχει μια νιφαδοπτωση 2-3 ισως και παραπανω ωρων μεχρι και το κεντρο και ο Πειραιας αερομεταφερομενες....

Καλα ειναι, μια χαρα ειναι, για αρχες Δεκεμβριου κιολας, απλα οταν ξερεις οτι στις λεπτομερειες εχασες το 20-30ποντο ΠΑΝΤΟΥ, ε, σε πιανει μια μιρλα.....
            ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
              Οταν λετε χιονισει εννοείται να δείτε να πεφτουν νιφαδες για μιση ωρα; αυτο ειναι χιονι;
              οχι..τριμμενο φελιζολ...
              ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

Οταν λετε χιονισει εννοείται να δείτε να πεφτουν νιφαδες για μιση ωρα; αυτο ειναι χιονι;
                και ανάμεσα στη βροχή να τις δουν για χιόνι μετράει

Comment

• Originally posted by Kouvanos View Post
                  Επαναληψη Μαρτιου 2011 για μενα....πολυ καλα τα 850, αλλα καθολου υποστηριξη....υετος θα βρεθει, θα εχει μια νιφαδοπτωση 2-3 ισως και παραπανω ωρων μεχρι και το κεντρο και ο Πειραιας αερομεταφερομενες....

Καλα ειναι, μια χαρα ειναι, για αρχες Δεκεμβριου κιολας, απλα οταν ξερεις οτι στις λεπτομερειες εχασες το 20-30ποντο ΠΑΝΤΟΥ, ε, σε πιανει μια μιρλα.....
                  Ο Μάρτιος του 2011 δεν είχε καθόλου υποστήριξη; Και κατάφερε κι έκανε πασπάλισμα σ'εμάς;Εντύπωση μου κάνει

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
                    και ανάμεσα στη βροχή να τις δουν για χιόνι μετράει
                    Τωρα γιατι προκαλεις τον αλλον?????δηλαδη μας περνας για ηλιθιους με λιγα λογια??????

Comment

• δεν ξέρω τι υποστήριξη είχε το 2011 πάντως τώρα με -8 στην καλύτερη περίπτωση(τζίφος) και -25 στα 500 ο καθένας κρίνει

Comment

• Τέλος απ' όλους.. Αρκετά!
                        Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
                        Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
                          καλα και αλλοι βγαζανε μεσους ορους απο τα ανυπαρκτα μοντελα που εδειχναν ουσιαστικα ηλιοφανεια στην Αττικη...γιατι συνεχιζεις την κοντρα ρε φιλε???
                          Γιατι καποιοι φιλε με δικτατορικο τροπο θελουν να επιβαλλουν και με προσβολες την αποψη τους οταν κανεις μια προγνωση που δεν ταιριαζει με τις χιονοθυελλες που πιστευουν οτι θα ερθει...και κοιταξε προηγουμενα ποστ κατι λεξεις....ψευτης,αυθαδης,θα μπειτε στα λαγουμια ,κατεβα απο την στρατοσφαιρα κλπ
                          Αν εσεις γουσταρετε και ειστε διατεθειμενοι να σας ταπωνουν καποιοι επειδη νομιζουν οτι ειναι ιδιοκτητες του φορουμ και μαλιστα με προσβλητικο τροπο μπορειτε να το δεχθειτε ,εγω οχι...
                          Οσο για καποιους που βγαζανε μ.ο και αν εννοεις εμενα εγω δεν εβαλα ανυπαρκτα μοντελα και σας εδειχνα παντα οτι ο αυλωνας θα παει ανατολικοτερα και οχι οτι θα εχουμε ηλιοφανεια...συγνωμη δεν ξερεις να διαβαζεις αν ειναι ετσι...
                          Εδω και μερες εχω πει χιονια πανω απο τα 400 μετρα για αττικη...εσυ γιατι στεναχωριεσαι ομως δεν μας ειπες...
                          Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας

Comment

• Originally posted by doumas View Post
                            Γιατι καποιοι φιλε με δικτατορικο τροπο θελουν να επιβαλλουν και με προσβολες την αποψη τους οταν κανεις μια προγνωση που δεν ταιριαζει με τις χιονοθυελλες που πιστευουν οτι θα ερθει...και κοιταξε προηγουμενα ποστ κατι λεξεις....ψευτης,αυθαδης,θα μπειτε στα λαγουμια ,κατεβα απο την στρατοσφαιρα κλπ
                            Αν εσεις γουσταρετε και ειστε διατεθειμενοι να σας ταπωνουν καποιοι επειδη νομιζουν οτι ειναι ιδιοκτητες του φορουμ και μαλιστα με προσβλητικο τροπο μπορειτε να το δεχθειτε ,εγω οχι...
                            Οσο για καποιους που βγαζανε μ.ο και αν εννοεις εμενα εγω δεν εβαλα ανυπαρκτα μοντελα και σας εδειχνα παντα οτι ο αυλωνας θα παει ανατολικοτερα και οχι οτι θα εχουμε ηλιοφανεια...συγνωμη δεν ξερεις να διαβαζεις αν ειναι ετσι...
                            Εδω και μερες εχω πει χιονια πανω απο τα 400 μετρα για αττικη...εσυ γιατι στεναχωριεσαι ομως δεν μας ειπες...
                            καλα,συνεχισε...
                            ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Πάντως για μένα μισή ώρας νιφαδοπτωσης είναι τίποτα. Χιόνι είναι να χιονίσει και να το στρώσει. Καλο χιόνι είναι πανω απο 30 εκ.

Comment

Πάντως για μένα μισή ώρας νιφαδοπτωσης είναι τίποτα. Χιόνι είναι να χιονίσει και να το στρώσει. Καλο χιόνι είναι πανω απο 30 εκ.
                                Απο μια αποψη, σωστος, ειδικα οταν ξερεις οτι για λεπτομερειες εχασες ομορφο ψυχος και αυλωνα και χαμηλο και 30 ποντους....

Το διλημμα ομως ειναι : μιση ωρα νιφαδοπτωσης η λιακαδα ?????? μιση ωρα νιφαδοπτωσης η 20 βαθμοι ???? μιση ωρα νιοφαδοπτωσης η νοτιαδουρα και βροχες ???? ε, καταλαβες γιατι προτιμαμε το πρωτο !!!!!!!!!
                                ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Working...
                                X