Κώστα, στο κέντρο νομιζω πολύ δύσκολο να χιονίσει. Αν ρίξει χιόνι ακόμα κι εδώ που είμαι εγώ θα το θεωρώ σχετική έκπληξη.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4
Collapse
X
-
άμα δε χιονίσει εσύ σε ποιο λαγούμι θα κρυφτείς?Originally posted by beach-snow View PostΝα δούμε όταν χιονίσει στο κέντρο, τι θα λένε κάποιοι και σε ποιά λαγούμια θα πάνε να κρυφτούν...τους φταίει και ο Ζιακό τώρα, έλεος!!!
Εγώ δεν λέω τι πιστεύω προσωπικά, γαιτί δεν βγάζω άκρη ακόμη...μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
καλα και αλλοι βγαζανε μεσους ορους απο τα ανυπαρκτα μοντελα που εδειχναν ουσιαστικα ηλιοφανεια στην Αττικη...γιατι συνεχιζεις την κοντρα ρε φιλε???Originally posted by doumas View PostOταν ο δασκαλος ελεγε τις προηγουμενες μερες τοπικες χιονοπτωσεις και επιλεκτικα δεν ειχε βαλει την σφραγιδα του που εσεις περιμενατε να χιονισει μεσα στο κεντρο της Αθηνας και την ειχατε κανει μουγγα τωρα την εβαλε που ειπε οτι δεν αποκλειεται καποια επιδεινωση ...τα καλα και συμφεροντα ...α ρε.....ΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment
-
Επαναληψη Μαρτιου 2011 για μενα....πολυ καλα τα 850, αλλα καθολου υποστηριξη....υετος θα βρεθει, θα εχει μια νιφαδοπτωση 2-3 ισως και παραπανω ωρων μεχρι και το κεντρο και ο Πειραιας αερομεταφερομενες....
Καλα ειναι, μια χαρα ειναι, για αρχες Δεκεμβριου κιολας, απλα οταν ξερεις οτι στις λεπτομερειες εχασες το 20-30ποντο ΠΑΝΤΟΥ, ε, σε πιανει μια μιρλα.....ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Ο Μάρτιος του 2011 δεν είχε καθόλου υποστήριξη; Και κατάφερε κι έκανε πασπάλισμα σ'εμάς;Εντύπωση μου κάνειOriginally posted by Kouvanos View PostΕπαναληψη Μαρτιου 2011 για μενα....πολυ καλα τα 850, αλλα καθολου υποστηριξη....υετος θα βρεθει, θα εχει μια νιφαδοπτωση 2-3 ισως και παραπανω ωρων μεχρι και το κεντρο και ο Πειραιας αερομεταφερομενες....
Καλα ειναι, μια χαρα ειναι, για αρχες Δεκεμβριου κιολας, απλα οταν ξερεις οτι στις λεπτομερειες εχασες το 20-30ποντο ΠΑΝΤΟΥ, ε, σε πιανει μια μιρλα.....
Comment
-
Γιατι καποιοι φιλε με δικτατορικο τροπο θελουν να επιβαλλουν και με προσβολες την αποψη τους οταν κανεις μια προγνωση που δεν ταιριαζει με τις χιονοθυελλες που πιστευουν οτι θα ερθει...και κοιταξε προηγουμενα ποστ κατι λεξεις....ψευτης,αυθαδης,θα μπειτε στα λαγουμια ,κατεβα απο την στρατοσφαιρα κλπOriginally posted by GEORGE SNOWMAN View Postκαλα και αλλοι βγαζανε μεσους ορους απο τα ανυπαρκτα μοντελα που εδειχναν ουσιαστικα ηλιοφανεια στην Αττικη...γιατι συνεχιζεις την κοντρα ρε φιλε???
Αν εσεις γουσταρετε και ειστε διατεθειμενοι να σας ταπωνουν καποιοι επειδη νομιζουν οτι ειναι ιδιοκτητες του φορουμ και μαλιστα με προσβλητικο τροπο μπορειτε να το δεχθειτε ,εγω οχι...
Οσο για καποιους που βγαζανε μ.ο και αν εννοεις εμενα εγω δεν εβαλα ανυπαρκτα μοντελα και σας εδειχνα παντα οτι ο αυλωνας θα παει ανατολικοτερα και οχι οτι θα εχουμε ηλιοφανεια...συγνωμη δεν ξερεις να διαβαζεις αν ειναι ετσι...
Εδω και μερες εχω πει χιονια πανω απο τα 400 μετρα για αττικη...εσυ γιατι στεναχωριεσαι ομως δεν μας ειπες...Γιωργος-Σπατα- καμπια Διρφυων Ευβοιας
Comment
-
καλα,συνεχισε...Originally posted by doumas View PostΓιατι καποιοι φιλε με δικτατορικο τροπο θελουν να επιβαλλουν και με προσβολες την αποψη τους οταν κανεις μια προγνωση που δεν ταιριαζει με τις χιονοθυελλες που πιστευουν οτι θα ερθει...και κοιταξε προηγουμενα ποστ κατι λεξεις....ψευτης,αυθαδης,θα μπειτε στα λαγουμια ,κατεβα απο την στρατοσφαιρα κλπ
Αν εσεις γουσταρετε και ειστε διατεθειμενοι να σας ταπωνουν καποιοι επειδη νομιζουν οτι ειναι ιδιοκτητες του φορουμ και μαλιστα με προσβλητικο τροπο μπορειτε να το δεχθειτε ,εγω οχι...
Οσο για καποιους που βγαζανε μ.ο και αν εννοεις εμενα εγω δεν εβαλα ανυπαρκτα μοντελα και σας εδειχνα παντα οτι ο αυλωνας θα παει ανατολικοτερα και οχι οτι θα εχουμε ηλιοφανεια...συγνωμη δεν ξερεις να διαβαζεις αν ειναι ετσι...
Εδω και μερες εχω πει χιονια πανω απο τα 400 μετρα για αττικη...εσυ γιατι στεναχωριεσαι ομως δεν μας ειπες...ΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment
-
Απο μια αποψη, σωστος, ειδικα οταν ξερεις οτι για λεπτομερειες εχασες ομορφο ψυχος και αυλωνα και χαμηλο και 30 ποντους....Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΠάντως για μένα μισή ώρας νιφαδοπτωσης είναι τίποτα. Χιόνι είναι να χιονίσει και να το στρώσει. Καλο χιόνι είναι πανω απο 30 εκ.
Το διλημμα ομως ειναι : μιση ωρα νιφαδοπτωσης η λιακαδα ?????? μιση ωρα νιφαδοπτωσης η 20 βαθμοι ???? μιση ωρα νιοφαδοπτωσης η νοτιαδουρα και βροχες ???? ε, καταλαβες γιατι προτιμαμε το πρωτο !!!!!!!!!ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment

Comment