Announcement

Collapse
No announcement yet.

Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Χλεμπονιαρης View Post
    Εγω γιατι καθομαι και δεν κανω δελτιο ακομα!!
    γιατί το μόνο που σε νοιάζει είναι να μη χιονίσει στα προσήνεμα.. μόνο απο αυτό παίρνεις χαρά.. σου εύχουμε ολόψυχα ένα μουντό βροχερό καλοκαίρι με ανοιχτά καλοριφέρ στο πανέμορφο Λονδίνο

Comment

Originally posted by snsick View Post
      γιατί το μόνο που σε νοιάζει είναι να μη χιονίσει στα προσήνεμα.. μόνο απο αυτό παίρνεις χαρά.. σου εύχουμε ολόψυχα ένα μουντό βροχερό καλοκαίρι με ανοιχτά καλοριφέρ στο πανέμορφο Λονδίνο

Ασχετη η απαντηση μιας κι εγω εννοουσα οτι ειναι πολυ της μοδας να κανουν ολοι απο ενα δελτιου καιρου.
      Ασχετη δευτερο ειναι οτι ο καιρος εδω δεν εχει αμεση σχεση με τα προσηνεμα ειδικα.

Comment

Ασχετη η απαντηση μιας κι εγω εννοουσα οτι ειναι πολυ της μοδας να κανουν ολοι απο ενα δελτιου καιρου.
        Ασχετη δευτερο ειναι οτι ο καιρος εδω δεν εχει αμεση σχεση με τα προσηνεμα ειδικα.
        χαχα.. εγώ άσχετος είμαι απλά μια ευχή έκανα.. να μη βάλει το Λονδίνο ούτε μια μέρα κοντομάνικο φέτος! εδώ δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει.. το καλοκαίρι της Ελλάδας θα είναι πάντα παράδεισος!

Comment

Τι να κανω!!Υπομονη!Τουλαχιστον εδω εχω ενα μισθο.Προκειμενου να ημουν εκει και να μην ειχα...

Comment

Τι να κανω!!Υπομονη!Τουλαχιστον εδω εχω ενα μισθο.Προκειμενου να ημουν εκει και να μην ειχα...
            Δεν εχει σημασια που εισαι. Ειτε στην Ελλαδα, ειτε στην Αγγλια, ειτε στον Καναδα, ειτε στην Αυστραλια, ειτε στο Καταρ, παλι μπορεις να κερδισεις καλα χρηματα απλα δεν θα εχουν τη μορφη "μισθου".

Comment

Τι μορφη θα εχουν;Δικαιωσης στον αλλο κοσμο;

Comment

Τι μορφη θα εχουν;Δικαιωσης στον αλλο κοσμο;
                Οχι, θα ειναι μετρητα χρηματα στον τραπεζικο λογαριασμο.

Comment

ΧΑχαχαχαχα L λέμε
                  http://www.youtube.com/watch?v=FsLwAsmHH_0

Comment

η ΕΜΥ για ακομη μια φορα αποδικνυει οτι ειναι δημοσιος τομεας..
                    παρουσιαζει στην σελιδα της τα σημαντικοτερα γεγονοτα της χρονιας...
                    δυστιχως ειναι σε ολα η λογιστικη του μπακαλη.πηρε συγκεκριμενοςυ σταθμους και αυτο ηταν ολο..
                    αν ειναι ποτε δυνατον...ολα λαθος
                    δεν κανει καν αναφορα στις πλυμηρες της Αττικης,,
                    δεν βαζει καν τους θερμους σταθμους στο ορμενιο του σοφαδες τις σερρες...
                    οι ανθρωποι ειναι πραγματικα αστειοι.κολλησαν με ο ελλληνικο την αλεξανδρουπολη την σπαρτη και την λαρισα,,προφανως γιατι καν δεν μπηκαν στον κοπο να δουν αλλους σταθμους,ενω προκλητικα αγνοουν την θεσσαλονικη.
                    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                      η ΕΜΥ για ακομη μια φορα αποδικνυει οτι ειναι δημοσιος τομεας..
                      παρουσιαζει στην σελιδα της τα σημαντικοτερα γεγονοτα της χρονιας...
                      δυστιχως ειναι σε ολα η λογιστικη του μπακαλη.πηρε συγκεκριμενοςυ σταθμους και αυτο ηταν ολο..
                      αν ειναι ποτε δυνατον...ολα λαθος
                      δεν κανει καν αναφορα στις πλυμηρες της Αττικης,,
                      δεν βαζει καν τους θερμους σταθμους στο ορμενιο του σοφαδες τις σερρες...
                      οι ανθρωποι ειναι πραγματικα αστειοι.κολλησαν με ο ελλληνικο την αλεξανδρουπολη την σπαρτη και την λαρισα,,προφανως γιατι καν δεν μπηκαν στον κοπο να δουν αλλους σταθμους,ενω προκλητικα αγνοουν την θεσσαλονικη.
                      Έτσι είναι... Επίσης, κατά τη γvώμη μου, και πολύ κακή παρουσίαση-μορφή του κειμένου της κάθε κατηγορίας. Και όλα αυτά σύμφωνα με τις συστάσεις του WMO!!!
                      DON'T FEED THE TROLLS

Comment

Κατα το σημαντικοτερο καιρικο γεγονος του 2012 που ηταν το χαμηλο που μας επηρεασε περυσι το Φεβρουαριο οι ανεμοι εφτασαν τα 12 μποφορ (ριπη) στη Σητεια της Κρητης.

Comment

Επισης πολυ ενδιαφερον ειναι οτι ο σταθμος του Ελληνικου κατεγραψε την απολυτως μεγιστη θερμοκρασια.

41.8c

Τη μεγαλυτερη ολων των εποχων.

Comment

Επισης απ τους σταθμους που αναφερει κατα το περσυνο Ιανουαριο πολλοι σταθμοι ειχαν σημαντικη αποκλιση (προς το ψυχροτερο) ως προς τις ελαχιστες τιμες.Τη μικροτερη αποκλιση μολις 0.2c ενω αλλοι ειχαν μεχρι και 3-4-5 βαθμους ειχε το Θησειο.

Comment

http://weatherparty.blogspot.gr/
                              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Comment

Working...
                                X