Originally posted by Χλεμπονιαρης
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Δελτία καιρού ΕΜΥ - Σάκης - Ζιακόπουλος κ.τ.λ. No. 4
Collapse
X
-
Originally posted by snsick View Postγιατί το μόνο που σε νοιάζει είναι να μη χιονίσει στα προσήνεμα.. μόνο απο αυτό παίρνεις χαρά.. σου εύχουμε ολόψυχα ένα μουντό βροχερό καλοκαίρι με ανοιχτά καλοριφέρ στο πανέμορφο Λονδίνο
Ασχετη η απαντηση μιας κι εγω εννοουσα οτι ειναι πολυ της μοδας να κανουν ολοι απο ενα δελτιου καιρου.
Ασχετη δευτερο ειναι οτι ο καιρος εδω δεν εχει αμεση σχεση με τα προσηνεμα ειδικα.
Comment
-
χαχα.. εγώ άσχετος είμαιOriginally posted by Χλεμπονιαρης View PostΑσχετη η απαντηση μιας κι εγω εννοουσα οτι ειναι πολυ της μοδας να κανουν ολοι απο ενα δελτιου καιρου.
Ασχετη δευτερο ειναι οτι ο καιρος εδω δεν εχει αμεση σχεση με τα προσηνεμα ειδικα.
απλά μια ευχή έκανα.. να μη βάλει το Λονδίνο ούτε μια μέρα κοντομάνικο φέτος! εδώ δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει.. το καλοκαίρι της Ελλάδας θα είναι πάντα παράδεισος!
Comment
-
Δεν εχει σημασια που εισαι. Ειτε στην Ελλαδα, ειτε στην Αγγλια, ειτε στον Καναδα, ειτε στην Αυστραλια, ειτε στο Καταρ, παλι μπορεις να κερδισεις καλα χρηματα απλα δεν θα εχουν τη μορφη "μισθου".Originally posted by Χλεμπονιαρης View PostΤι να κανω!!Υπομονη!Τουλαχιστον εδω εχω ενα μισθο.Προκειμενου να ημουν εκει και να μην ειχα...
Comment
-
η ΕΜΥ για ακομη μια φορα αποδικνυει οτι ειναι δημοσιος τομεας..
παρουσιαζει στην σελιδα της τα σημαντικοτερα γεγονοτα της χρονιας...
δυστιχως ειναι σε ολα η λογιστικη του μπακαλη.πηρε συγκεκριμενοςυ σταθμους και αυτο ηταν ολο..
αν ειναι ποτε δυνατον...ολα λαθος
δεν κανει καν αναφορα στις πλυμηρες της Αττικης,,
δεν βαζει καν τους θερμους σταθμους στο ορμενιο του σοφαδες τις σερρες...
οι ανθρωποι ειναι πραγματικα αστειοι.κολλησαν με ο ελλληνικο την αλεξανδρουπολη την σπαρτη και την λαρισα,,προφανως γιατι καν δεν μπηκαν στον κοπο να δουν αλλους σταθμους,ενω προκλητικα αγνοουν την θεσσαλονικη.καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Έτσι είναι... Επίσης, κατά τη γvώμη μου, και πολύ κακή παρουσίαση-μορφή του κειμένου της κάθε κατηγορίας. Και όλα αυτά σύμφωνα με τις συστάσεις του WMO!!!Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Postη ΕΜΥ για ακομη μια φορα αποδικνυει οτι ειναι δημοσιος τομεας..
παρουσιαζει στην σελιδα της τα σημαντικοτερα γεγονοτα της χρονιας...
δυστιχως ειναι σε ολα η λογιστικη του μπακαλη.πηρε συγκεκριμενοςυ σταθμους και αυτο ηταν ολο..
αν ειναι ποτε δυνατον...ολα λαθος
δεν κανει καν αναφορα στις πλυμηρες της Αττικης,,
δεν βαζει καν τους θερμους σταθμους στο ορμενιο του σοφαδες τις σερρες...
οι ανθρωποι ειναι πραγματικα αστειοι.κολλησαν με ο ελλληνικο την αλεξανδρουπολη την σπαρτη και την λαρισα,,προφανως γιατι καν δεν μπηκαν στον κοπο να δουν αλλους σταθμους,ενω προκλητικα αγνοουν την θεσσαλονικη.DON'T FEED THE TROLLS
Comment
-
Επισης απ τους σταθμους που αναφερει κατα το περσυνο Ιανουαριο πολλοι σταθμοι ειχαν σημαντικη αποκλιση (προς το ψυχροτερο) ως προς τις ελαχιστες τιμες.Τη μικροτερη αποκλιση μολις 0.2c ενω αλλοι ειχαν μεχρι και 3-4-5 βαθμους ειχε το Θησειο.
Comment

Comment